İlk olarak danger00 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41 bin 513 olarak açıklanan kapasitesinin madem ki 41461 rakamı geçildi o zaman 41.661 olarak düzenlemek çok mu zor !!! 148 koltuk daha ilave edilmeli ya da 48 koltuk çıkartılarak kapasite 41461 olarak tescil edilmelidir. Unutmayın klüpler de semboller önemlidir.
1661 anlami nedir , sembol olarak 1461 den fazlasi nedir
hem plakamiz hem fetihimizin yilindan ileri bir sembol secilebilinirmiydi koltuk sayisinda"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya'yı akıl almaz bir hızla bitirmişler gerçekten de.
en önmli stadin icindeki ince iscilik ve cati
prekastlarin bittigi tarafdan cati baslanir oda sorun etmez
son kez 400 isci calisdigi denilmisdi, eger gercekden suan santiyede bu sayida isci varsa hersey yolundadir
bizim biraz fazla insaat mühendisligine soyundugumuzu düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle08.11.2011Onur Recep Kivrak
Yorum
-
Akyazı gibi bir kompleks elbette bir kulübün kurumsallaşması, ekonomik anlamda ilerlemesi açısından çok önemli bir proje ancak karşıyım ben, 20.000'lik stadın yarısını dolduramıyorsun 40.000'lik stat göz boyamaktan başka bişey olmaz. Kimse burada passolig yok takım oyunundan felan söz etmesin Trabzon futbol ruhunu kaybetti. En kötü dönemlerde bile o stat ful doluyordu ne olduysa 3 Temmuz'dan sonra oldu belimizi bir türlü doğrultamadık...Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı gibi bir kompleks elbette bir kulübün kurumsallaşması, ekonomik anlamda ilerlemesi açısından çok önemli bir proje ancak karşıyım ben, 20.000'lik stadın yarısını dolduramıyorsun 40.000'lik stat göz boyamaktan başka bişey olmaz. Kimse burada passolig yok takım oyunundan felan söz etmesin Trabzon futbol ruhunu kaybetti. En kötü dönemlerde bile o stat ful doluyordu ne olduysa 3 Temmuz'dan sonra oldu belimizi bir türlü doğrultamadık...
En son dolu tribünleri 2005'te gördüm.
Yorum
-
Bu arada numaralı tribün karşıdan çekilince apartman gibi gözüküyor kötü ama kaler arkasından falan çekilen fotoğraflarda loca katlarının o yataylığını görünce hiç kötü gözükmüyor.
Benim şuan tek derdim o hangar kapıları ve çatının çok yüksekte olmamasıMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41 bin 513 olarak açıklanan kapasitesinin madem ki 41461 rakamı geçildi o zaman 41.661 olarak düzenlemek çok mu zor !!! 148 koltuk daha ilave edilmeli ya da 48 koltuk çıkartılarak kapasite 41461 olarak tescil edilmelidir. Unutmayın klüpler de semboller önemlidir.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sunun güzelligini görebilmek varGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum