Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aralık 2013 de konya stadı

Konya'yı akıl almaz bir hızla bitirmişler gerçekten de.

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      41 bin 513 olarak açıklanan kapasitesinin madem ki 41461 rakamı geçildi o zaman 41.661 olarak düzenlemek çok mu zor !!! 148 koltuk daha ilave edilmeli ya da 48 koltuk çıkartılarak kapasite 41461 olarak tescil edilmelidir. Unutmayın klüpler de semboller önemlidir.
      1461 trabzonun fetihi oldugunu biliyorsundur dostum

1661 anlami nedir , sembol olarak 1461 den fazlasi nedir
      hem plakamiz hem fetihimizin yilindan ileri bir sembol secilebilinirmiydi koltuk sayisinda
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadyum bittikten sonra koltukları sayarsınız olur biter arkadaşlar, 41461 sayısı sembolik bir rakam, belki daha fazla olur belki daha az.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konya'yı akıl almaz bir hızla bitirmişler gerçekten de.
          bence prekast isine fazla dikkat cekiyoruz
          en önmli stadin icindeki ince iscilik ve cati
          prekastlarin bittigi tarafdan cati baslanir oda sorun etmez

son kez 400 isci calisdigi denilmisdi, eger gercekden suan santiyede bu sayida isci varsa hersey yolundadir
          bizim biraz fazla insaat mühendisligine soyundugumuzu düsünüyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            08.11.2011
            Bidahaki sezona yetişrcrk.. Ne yanı 8/9 ayda şu stad bitmez mi? Bal gibi biter
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• Akyazı gibi bir kompleks elbette bir kulübün kurumsallaşması, ekonomik anlamda ilerlemesi açısından çok önemli bir proje ancak karşıyım ben, 20.000'lik stadın yarısını dolduramıyorsun 40.000'lik stat göz boyamaktan başka bişey olmaz. Kimse burada passolig yok takım oyunundan felan söz etmesin Trabzon futbol ruhunu kaybetti. En kötü dönemlerde bile o stat ful doluyordu ne olduysa 3 Temmuz'dan sonra oldu belimizi bir türlü doğrultamadık...
              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı gibi bir kompleks elbette bir kulübün kurumsallaşması, ekonomik anlamda ilerlemesi açısından çok önemli bir proje ancak karşıyım ben, 20.000'lik stadın yarısını dolduramıyorsun 40.000'lik stat göz boyamaktan başka bişey olmaz. Kimse burada passolig yok takım oyunundan felan söz etmesin Trabzon futbol ruhunu kaybetti. En kötü dönemlerde bile o stat ful doluyordu ne olduysa 3 Temmuz'dan sonra oldu belimizi bir türlü doğrultamadık...
                3 Temmuz'dan sonra da tribünler doluyordu. Ben şampiyon olduğumuz sene tribünlere gidiyordum o tribünler o günlerde de dolmuyordu

En son dolu tribünleri 2005'te gördüm.

Yorum

• sunun güzelligini görebilmek var

Ünal Karaman

Yorum

• Bu arada numaralı tribün karşıdan çekilince apartman gibi gözüküyor kötü ama kaler arkasından falan çekilen fotoğraflarda loca katlarının o yataylığını görünce hiç kötü gözükmüyor.

Benim şuan tek derdim o hangar kapıları ve çatının çok yüksekte olmaması
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      41 bin 513 olarak açıklanan kapasitesinin madem ki 41461 rakamı geçildi o zaman 41.661 olarak düzenlemek çok mu zor !!! 148 koltuk daha ilave edilmeli ya da 48 koltuk çıkartılarak kapasite 41461 olarak tescil edilmelidir. Unutmayın klüpler de semboller önemlidir.
                      Bu 41461 cok önemli , yani osmanlica ögrenmektende daha önemli.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Valla bence çatıya hiç başlamasalarda olur. Hiç sıkıntı etmem yani.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sunun güzelligini görebilmek var
                          Bunu butun stada uygulayabilirmisin kardesim
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• prekast dizme işi köşelerde uzun sürüyor anladığım kadarıyla köşe bittiği zaman düz bölümler hızlı bir şekilde bitiyor..
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Resim atar mısınız
                              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Şu koltuk olayına çok takılıyoruz. Zaten kapasite var olan koltuktan hep az olacaktır. O yüzden takılmayın. Gidip sayacak halimiz yok ne derslerse o kadar koltuk olur
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X