Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.

Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.

1. Tribünler için ısıtma sistemi.
    2. Tartan pist kısmının yeşil olması
    3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
    4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
    5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
    6. Sahayı gören restoranlar olacak
    7. Hibrit çim mantıklı
    8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
    9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
    10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
    11. Animasyonu herkes istiyor.
    12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
    13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
    14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
    Eline sağlık ayakların dert görmesin Bekirim. ya burda bir kaç kere sordum ama cevap alamadım.
    Stadın ile çatı arasında boşluk olacak mı yoksa tamamen kapalı mı olacak.
    arada açıklık olacaksa oradan içeri rüzgar olur fazla. hem rüzgardan dolayı soğuk olur hem de rüzgardan dolayı futbol güzel oynanmaz.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet bence cok kötü.

Erol Agaoglu bey projeye eklemek istediklerini bircok defa söyledi...

Kesinlikle eklenmeli.
      ben denizi çok severim.yazın hemen her gün sahile iner bir deniz havası alırım...

ama kışın yarım saat yürümek için bile gidemiyorum soğuktan...

hal böyle iken o soğukta insanları saatlerce bekletemezsiniz.....

ısıtma sistemi şart....

artı sahaya rüzgar girmemesi için her türlü önlemde şart....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
        Valla ne yalan soyliim . Bende muhendis arkadasi "Bjk liyim ama 2. Takimim trabzon " diyenlerden biri diye dusunuyorum .
        Hatta oflu bile olabilir .
        Trabzonlu olup baska takimi tutuyorsa yuksek ihtimalle ofludur diye dusunuyorum
        bu tip muhabbetlerin kimseye faydası yok arkadaşım.......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• rayli sistem onemli.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eline sağlık ayakların dert görmesin Bekirim. ya burda bir kaç kere sordum ama cevap alamadım.
            Stadın ile çatı arasında boşluk olacak mı yoksa tamamen kapalı mı olacak.
            arada açıklık olacaksa oradan içeri rüzgar olur fazla. hem rüzgardan dolayı soğuk olur hem de rüzgardan dolayı futbol güzel oynanmaz.
            Olacak abi. O konuda biraz çarpıştım ama umut görünmüyor

Yorum

Olacak abi. O konuda biraz çarpıştım ama umut görünmüyor
              Asıl en önemli konu bu bence. Sıcaklık farkından dolayı karşılıklı açıklıklardan ve deniz kenarında olmasından hava sirkülasyonu çok olacak. hadi üşümeyi geçtik, sahada düzgün futbol oynanamayacak.

Futbolun oynanmasını etkiler filan dedin mi? Yoksa bizim üşüyüp üşümememizle pek ilgilenmeyebilirler.
              En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 16:19.

Yorum

Şantiye'deki arkadaşlar örnekler çiziyor. Hep beraber karar verecekler işte ama bu örnek loca için yapılan bişey. Locanın dekorasyonunu falan asıl locayı alan yaptıracak zevkine göre...
                Anladim. Sagol
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asıl en önemli konu bu bence. Sıcaklık farkından dolayı karşılıklı açıklıklardan ve deniz kenarında olmasından hava sirkülasyonu çok olacak. hadi üşümeyi geçtik, sahada düzgün futbol oynanamayacak.

Futbolun oynanmasını etkiler filan dedin mi? Yoksa bizim üşüyüp üşümememizle pek ilgilenmeyebilirler.
                  O derece esmez abi, çatı belli bi yere kadar kapatıyor çünkü, hava akımı direk stadın içine gelmeyecek, dolaşarak gelecek. Ama iyi üşüyeceğiz gibime geliyor

Yorum

Arkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.

Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.

1. Tribünler için ısıtma sistemi.
                    2. Tartan pist kısmının yeşil olması
                    3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
                    4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
                    5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
                    6. Sahayı gören restoranlar olacak
                    7. Hibrit çim mantıklı
                    8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
                    9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
                    10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
                    11. Animasyonu herkes istiyor.
                    12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
                    13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
                    14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
                    Burada maddeler halinde sayılan düzenlemeleein yarısı bile yapılsa ortaya çok güzel bir stat çıkacaktır.hadi hayırlısı.

Yorum

• Arkadaşlar sağ olsun Oflu da olduk Beşiktaşlı da olduk neyse vicdanlı davrandılar da Fenerlisin diyen çıkmadı onu kalbim kaldırmazdı işte .Düşüncelerimle istemeden birinin kalbini kırdıysam affola ben sadece samimi görüşlerimi paylaştım belki de haksızım sonuçta burada kimsenin doğruları kesin yargı değildir.

Benim isteğim eksik yönleri yazarak bu işle uğraşan arkadaşlara naçizane fikirler vermekti.Belki paylaştığım eksiklikler düzeltilir,bazı altyapıların kurulması planlanabilir kim bilir..Kimseye kırgın değilim sonuçta hepimiz Trabzonsporluyuz aynı renklere gönüş vermişiz aile içinde olur böyle yanlış anlaşılmalar,Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında omuz omuza maç izleriz..Saygılar Sevgiler..

Yorum

• bekır ,stad genel gıdısatı ılebılgı alabıldın mı? prekastlar ne zaman bıtecek,catı ne zaman baslıyacak,catı nezaman bıtecek,cım ıslerı nezaman baslıyacakkoltuk dızımı stadın ne zaman bıtırmeyı on guryorlar

tabı bunlar ongoru planlama seklınde yanı genel calısmahakkında bılgı alabıldın mı

Yorum

bunu bmn multimedyadan bir arkadas hazirlayamazmi

ordaki arkadaslar yeterli egitime sahiptir

denizlen gökün mavi olusundan stadin sade bordo olmasida ekstra bir cazibe katacaktir stada
                          zaten bize örnek olan bisey yok mimarisinde, en azindan bunlan biraz gecistirilebilir bu eksik

bol sans yarin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar sağ olsun Oflu da olduk Beşiktaşlı da olduk neyse vicdanlı davrandılar da Fenerlisin diyen çıkmadı onu kalbim kaldırmazdı işte .Düşüncelerimle istemeden birinin kalbini kırdıysam affola ben sadece samimi görüşlerimi paylaştım belki de haksızım sonuçta burada kimsenin doğruları kesin yargı değildir.

Benim isteğim eksik yönleri yazarak bu işle uğraşan arkadaşlara naçizane fikirler vermekti.Belki paylaştığım eksiklikler düzeltilir,bazı altyapıların kurulması planlanabilir kim bilir..Kimseye kırgın değilim sonuçta hepimiz Trabzonsporluyuz aynı renklere gönüş vermişiz aile içinde olur böyle yanlış anlaşılmalar,Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında omuz omuza maç izleriz..Saygılar Sevgiler..
                            Abi buraya ilk defa gelen hep böyle bir darbe yer, darlanma sen

Yorum

• stadın çatı rengi kesin beyaz mı olacak değişik bir renk düşünülemez mi???
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

O derece esmez abi, çatı belli bi yere kadar kapatıyor çünkü, hava akımı direk stadın içine gelmeyecek, dolaşarak gelecek. Ama iyi üşüyeceğiz gibime geliyor
                                İnşallah ama hava bu sonuçta. akımını buldumu aşağı yukarı akar gider. Saha içine de aynen girer bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X