Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• loca loca loca dedi millet al sana loca dediler loca arena oldu
    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Fotoğrafları gördükçe tribünlerin açısının ve genel itibari ile stad görünümünün iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak stadın şehirden koparılması iyi olmadı. Çok iyi bir yerleşke haline getirilebilirse insanların sürekli uğradığı bir yer haline dönüşebilir. Böylece hafta sonları maçlarda da kalabalık tribünler görmüş oluruz.

Passolig sorununu aşabilirsek tam dolu tribünlere oynar ve yıldız oyuncularımızı daha iyi konsantre edebiliriz.
      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Kalearaları ne kadar düzel dik tribünler. Bizimkiler çok yatık

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Leralonde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Malzeme yada çalışacak birşeyler mi yok acaba , Hüseyin Emin in fotoğraflarına bakıyorum fotoğrafların çoğunda çalışanların elleri ceplerinde dolanıyorlar.
          Şu localara bak ya, anasını satayım avm gibi duruyor stad, yarısı çekirdekçi yarısı avm, burada değil cehennem atmosferi halısaha atmosferi bile olmaz.

Sahadan bakınca dahabi kötü duruyor, bursanın stadına imreniyorum
          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa'nın stadı bizimkine göre çok daha güzel

Bu stadı bizimkiyle karşılaştırmak futbol a hakarettir, bursanın stadı var bizimki tam bir ucube
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Bursanın stadı çok güzel bizimkinden 2-3 kat daha iyi.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeniden Bursa stadı hortladı

Yorum

• Aman susun ha Burda acayip seyler okuyorum.Sakin konusmayin susun.Sonra yapmazlar stadi.Birini kizdirmayin.Siiiist.Böyüklerden iyimi bileceniz.Acayipsinz ha.12 yilda baya bi zenginimiz oldu, mütahit mücahitlerimiz oldu.Onlar sizinle ayni yerde mi mac izlesedi tabi localarda oturacak.sizi fakirler.

Yorum

• Loca bizim neyimize yahu, hadi diger tribünleri gectim kale arkasindaki locanin kime ne yarari olacak? Resmen garaj gibi olmus.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence avni akerden çıkılmamalıydı. parça parça tribünler yapılıp 30-35 bin modern yapı yapılabilir stadı dış kısmı ise ticari düşünülerek iyi bir kazanç oluşturulabilirdi.. hem ruh devam eder hem şehir bağlantısı korunur hemde gelir elde edilirdi.. bu haftaki maçı izlerken içim burkuldu bir de son maçı izlediğimi düşünüyorum da .............
                      Sen hiç Avni Aker'de maç izledin mi renktaş? Kaç maç öncesi ve sonrası yaşadın? Aracınla maça gittin mi? Avni Aker maç öncesi,esnası ve sonrası tam bir eziyet. Bahsettiğin yeniliklerin yapılması çok zor ve daha maliyetli.
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Loca Arena,
                        iyimser pozitif falan olayım,eleştirmek için eleştirmeyeyim, herşeye bir kulp bulmayalım falan filan ama
                        60 senede bir stad yapılıyor,bursa stadının kendine özgü bissürü özelliği var mesela,
                        güzel çirkin vs tartışılır ama bizimkinin en bariz özelliği localar.

Tokisel Loca Arena!!!
                        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen hiç Avni Aker'de maç izledin mi renktaş? Kaç maç öncesi ve sonrası yaşadın? Aracınla maça gittin mi? Avni Aker maç öncesi,esnası ve sonrası tam bir eziyet. Bahsettiğin yeniliklerin yapılması çok zor ve daha maliyetli.
                          izledim kardeşim yürüyerek de gittim arabayla da gittim... yıllar sonra yine gitmek isterim... inönü stadı için yer trafik sorunu aklıma geldi de tahminim kimse dert etmiyordur..
                          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Hah isimde tamam 'Loca Arena' süper oldu.,
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              locaların büyük olmasından ziyade locadaki kişilerin oturması için en az iki sıranın locadan aşağıya doğru ayrılması gerekiyor...2 sıra bu yerler için..+ bir sırada loca sıraları ve tribün arası set yapacaksın etti sana 3 sıra..
                              Daha önce Sanırım bir sıra locaya ayrılacak diye duymuştum yanlış hatırlıyor olabilirim !. Kesit planda o bir sıranın kolonlar arasında olduğu görünüyor. Resimde paylaştığım kırmızı ok tribün son sırası, mavi ok ise locaya ayrılan sıranın montajının olacağı yer. Ama loca sırasının montajı biraz daha iç kısımda olabilir yani kolon aralarında .

2. Konu Konya stadyumunda tribün loca sırası arasında set meselesi. O set inşaat aşamasında yapıldı ama bizim stadyumda prekastları yerleştirilen kale arkasında o seti görmüyoruz. Bizim stadyumda localar sonradan dahil oldu l bu çirkin görüntüyü görmeyeceğiz gibime geliyor. Normal bir sıra oda locaların hemen önünde olacak gibi bu şekilde locaların biraz daha gizlenmesinde yardımcı olacak.

Yorum

• Bursanın stadı bana futbol stadı gibi gelmiyor..

Ben beğenmiyorum..

Bizim stat gayet iyi..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X