Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada akyazıya çöp dökülmedi bundan eminim çünkü tüm dolgu süreci gözümün önünde gerçekleşti çökmen olmuşsa bunun sebebi kesinlikle çöp değil
    .... TAŞ YERİNE, DÖKÜLEN TOPRAKTIR!... SÖZÜME İNANMAZSAN, AĞAÇ DİK; BÜYÜR.

Kadir Yeter
    17.8.2013- TRABZON.
    /forum.bordomavi.net/
    En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.08.2013, 09:02.

Yorum

• Yine söylüyorum... Vazgeçin bu sevdadan... Yol yakınken, ''Akyazı'nız sizin olsun, Avni Aker'in yerine yeni stat istiyoruz'' diye ayağa kalkalım... Herkes ders alsın.

Yorum

• İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .... TAŞ YERİNE, DÖKÜLEN TOPRAKTIR!... SÖZÜME İNANMAZSAN, AĞAÇ DİK; BÜYÜR.

Kadir Yeter
        17.8.2013- TRABZON.
        /forum.bordomavi.net/
        Toprak ve taş karışık dolgu malzemesi, çoğunlukla toprak
        Aslında mısır dikmiştik bir ara yaşamamışlardı
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş!

Proje ile çakılacak kazıklar uyuşmuyor benim düşündüğüm gibi değil başka büyük bir sorundur heralde,yoksa proje belli,kazıklar sonradan çakılıyor ve sen kazığını projeye göre çak,eksikse fazla çak,yeri yanlışsa doğru yere çak
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.08.2013, 10:02.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş!

Proje ile çakılacak kazıklar uyuşmuyor benim düşündüğüm gibi değil başka büyük bir sorundur heralde,yoksa proje belli,kazıklar sonradan çakılıyor ve sen kazığını projeye göre çak,eksikse fazla çak,yeri yanlışsa doğru yere çak
            bu kadar basit...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor yönetimi yaşanan bu gecikmeyi bir fırsat bilip, deniz dolgusu üstüne yapılacak daha uygun bir stad projesi yaptıramaz mı ?

Stadı yapacak olan yetkilinin dha ya açıklamalarından.

Süleyman Emirzeoğlu, Trabzonspor’un yeni yönetimiyle henüz fikir alışverişi yapmadıklarını da ifade ederken, "Trabzonspor’un şu anda gelen yönetiminin bizlerden bilgi alma ihtiyacı olmadı. Daha öncekileri de zaten biliyoruz. Daha çok, bu proje olmaz, dediler. Proje gerçekleşme aşamasında ise sahiplenmeye başladılar" dedi.

Yani Yönetimin gündeminde şu an stad yok!

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öncelikle çok teşekkür ederim konu ile başından beri ilgilenen bu arkadaşımızın verdiği bilgiler son derece dikkat çekici.
                Bu durumda aslında yapılması gereken bakan bayraktardad BMN ailesi olarak randevu alınması ve bir şekilde görüşülmesi
                En önemli sorunların çözümü için 1. Stadın dış cephe estetiği 2. İç yerleşimde locaların konumu 3. Daha öncede bahsetmiştim ve bu mühendis arkadaşta beni haklı çıkardı yetersiz kapalı otopark meselesi 4. Tribün altı veya stadın altında yer alacak ve ek hizmetler verecek restoran, toplantı salonu, kafe benzeri planlamalar
                Ne yazıkki daha bir çok problem var ama yaptırmak çok zor bakanı bursanın stadının çok az değiştirilmiş versiyonunu Trabzona yaptırmaya ikna edebilsek aslında bütün sorunlar çözülecek ama nasıl?
                Başından beri bu olaya müdahil olamadık, sesimizi duyuramadık, sürekli birbirimizle didiştik bu sayfalarda. Bu işler taraftarın da işi değil aslında, Trabzonspor kulübünün yöneticilerinin işi. Onlar bu konuları gündeme getirmeliydi, ha onlara da sesimizi duyurduk mu o da ayrı konu. Ha bu da gerekli değil aslında, onlar bize fikrimizi sormalıydı ama nerde bizde o kültür...

Bir de çökmenin nedeni çöp değil tabi, yazım şeklimden öyle anlaşıldıysa özür dilerim, birkaç kamyon çöp sözkonusu ama birkaç kamyon da olsa niye dökülsün değil mi, ne işi var çöpün orada?

Dolgu alanında mı görevliydiniz? Hiç haberimiz olmadı.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş!

7 yıl geçti yeni kazık çakılıyo sorun bu
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• çok büyük bir alan dün geçiyoduk gördüm
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Arkadaşlar belediyeye ortak bir mail göndersekte projenin olduğu yere canlı kamera taktırsak
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Türkiye'nin en iyi tesisleri kasımpaşa'da.Ntvspor'da izledim kemerburgaz tesisleri müthiş dünyada çok az vardır böyle tesis.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kazıkları projeyi çizen Mete Arat mı belirliyor anlamadım bu işi..İhaleyi alan firmanın yapması gerekmiyor mu?Nasıl uymuyor o zaman işinizi doğru dürüst yapmamışsınız demek ki yok Mete Aratın sorumluluğunda ise adam zaten hazır proje vermiş alt tarafı binecek yükü vs alanı hesaplayıp kazıkları belirleyecek onu bile yapmaya üşenmiş sanırım.

Yorum

• İlk olarak özgür öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            elinden gelen bir renkdas yazsın bir bildiri, mail gönderelim ilgili yerlere.
                            bmn olarak uefaya yolladığımız gibi bir bildiri hazırlayıp yollamamız çok güzel olur...

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kazıkları projeyi çizen Mete Arat mı belirliyor anlamadım bu işi..İhaleyi alan firmanın yapması gerekmiyor mu?Nasıl uymuyor o zaman işinizi doğru dürüst yapmamışsınız demek ki yok Mete Aratın sorumluluğunda ise adam zaten hazır proje vermiş alt tarafı binecek yükü vs alanı hesaplayıp kazıkları belirleyecek onu bile yapmaya üşenmiş sanırım.
                              Bu stad normalde 32000lik olarak tasarlandığı için 40000 kişilik olunca bazı sorunlar çıktı sanırım, ayrıntısını bilemiyorum tabi, oturup proje çizimleri üzerinde tartışmak lazım.

Keşke Ankara'da olsaydım, gidip telefonda konuştuğum arkadaşla yerinde görüşürdüm.

Ankara'da yaşayan arkadaşlarımız varsa gidip bu arkadaşla görüşebilirler. Benim düşüncem, kesinlikle kabul eder görüşmeyi, bana o samimiyet duygusunu hissettirdi telefonda. BMN yöneticilerinden Ankara'da yaşayan yok mudur?

Yorum

• beyler bu işin sonunda vatan haini ilan edilmekte var öyle biz bu stadı istemiyoruz doğru düzgün stad istiyoruz dersek ilk bizim kendi başkanımız haşlar bizi demedi demeyin buldunuzda bunuyosunuz derse hiç şaşırmam.

Yorum

Yükleniyor...
                                X