İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher hafta paylaşılan fotoğraflar arasında dolgu alanından da fotoğraflar var görmemişsin demekki. diğer binalarda kazık çakma işlemi var yol çalışması var üst dolgu çalışması var hepsi de devam ediyor..Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Leralonde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Malzeme yada çalışacak birşeyler mi yok acaba , Hüseyin Emin in fotoğraflarına bakıyorum fotoğrafların çoğunda çalışanların elleri ceplerinde dolanıyorlar.En son B61 tarafından düzenlendi; 20.10.2014, 23:28.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
locaların büyük olmasından ziyade locadaki kişilerin oturması için en az iki sıranın locadan aşağıya doğru ayrılması gerekiyor...2 sıra bu yerler için..+ bir sırada loca sıraları ve tribün arası set yapacaksın etti sana 3 sıra..
velhasıl bu durum olursa ki yüksek ihtimal bence...stada içten bakıldığında üst katlar ile alt tribün mesafeleri görsel acıdan aynı olmayacak..
bakınız ; konya stadı..bahsettiğim gibi yapmıslar mecburen ve cok cırkın olmus..
bizde bu işi nasıl halledecekler cok merak ediyorum..şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Bu yeni localar tüy dikecek demistim. Yok iyi kamufle edilir de yok bilmem ne de...yahu insan polyanna olur da bu kadar da olmaz. Daha önce yapilan stadlar neyse bizimki de o olacak iste. Ulkede bursa bjk gs ve sikebahce stadi haric doğru bi stad yapilmiyor maalesef.
Yorum
-
İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestada bakın stadabildiğin rizedeki stad gibi olmuş
zeminde de şimdiden su çıkmağa başlamış
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın stadı bizimkine göre çok daha güzel
Yorum
-
bence avni akerden çıkılmamalıydı. parça parça tribünler yapılıp 30-35 bin modern yapı yapılabilir stadı dış kısmı ise ticari düşünülerek iyi bir kazanç oluşturulabilirdi.. hem ruh devam eder hem şehir bağlantısı korunur hemde gelir elde edilirdi.. bu haftaki maçı izlerken içim burkuldu bir de son maçı izlediğimi düşünüyorum da .............üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum