Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu an seyredebilen var mı arkadaşlar?
    Ben seyrediyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben seyrediyorum.
      Giren çıksın arkadaşlar, giremeyenler de girsin

Yorum

Şu an seyredebilen var mı arkadaşlar?
        server sinirli sayida kullaniciya izin veriyor. Yarim saat once girdim eski kamera calisiyordu hangi ara degistiler onu.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İç kameradan görüntü.

Yorum

• Kamera sabit mi yoksa 180 derece donuyor mu
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              server sinirli sayida kullaniciya izin veriyor. Yarim saat once girdim eski kamera calisiyordu hangi ara degistiler onu.
              Şu ara değişti

Ben de bi süre seyrettim, çıkıp tekrar gireyim dedim, artık girilmiyor. İlgilenen kişiye de ulaşamadım. Erol Ağaoğlu tamam ben ararım dedi. Bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kamera sabit mi yoksa 180 derece donuyor mu
                180 Derece dönen bir kameraya sahibiz sonumuz hayırlı olur inşallah

Yorum

• Cepten(android) izliyemiyorum ne yazikki...
                  Isyerindende sayfa kilitli

Yorum

• İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cepten(android) izliyemiyorum ne yazikki...
                    Isyerindende sayfa kilitli
                    "puffin web browser" uygulamasını indirip linki bu uygulamaya yazıp açmanız gerekiyor.

Yorum

• Şu an açıldı bende de. Kalearkasındaki locaların gizlenmesi sanki sizin anlattığınız gibi olmuş.

Yorum

• yayin geldi fazla yuklenmeyin de izleyelim

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          180 Derece dönen bir kameraya sahibiz sonumuz hayırlı olur inşallah
                          Evet çok iyi, dönüş hızı da hoşuma gitti, bi de şu aynı anda izleyebilecek kişi sayısını arttırabilirlerse tadından yenmeyecek...

Yorum

Evet çok iyi, dönüş hızı da hoşuma gitti, bi de şu aynı anda izleyebilecek kişi sayısını arttırabilirlerse tadından yenmeyecek...
                            Acıktın sanırım Bekir O da zamanla hallolacak senin Telefon ve ikna edişine kuvvet

Yorum

• "puffin web browser" uygulamasını indirip linki bu uygulamaya yazıp açmanız gerekiyor.
                              allah senden razi olsun, cennetliksin ustam.
                              senin hakkini nasil ödeyecegiz..
                              isyerinde artik calismam sirf canli yayina bakarim

Yorum

• Kamera çalışıyor, dönüyor

Güzel oldu, teşekkürler emeği geçenlere
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X