İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen seyrediyorum.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an seyredebilen var mı arkadaşlar?HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserver sinirli sayida kullaniciya izin veriyor. Yarim saat once girdim eski kamera calisiyordu hangi ara degistiler onu.
Ben de bi süre seyrettim, çıkıp tekrar gireyim dedim, artık girilmiyor. İlgilenen kişiye de ulaşamadım. Erol Ağaoğlu tamam ben ararım dedi. Bekliyoruz...
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera sabit mi yoksa 180 derece donuyor mu
Yorum
-
İlk olarak Hamburg_87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCepten(android) izliyemiyorum ne yazikki...
Isyerindende sayfa kilitli
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle180 Derece dönen bir kameraya sahibiz sonumuz hayırlı olur inşallah
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet çok iyi, dönüş hızı da hoşuma gitti, bi de şu aynı anda izleyebilecek kişi sayısını arttırabilirlerse tadından yenmeyecek...O da zamanla hallolacak senin Telefon ve ikna edişine kuvvet
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum