Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4-5 milyar eurodur o. milyon değil

Stadın dışını da mücevherlerle süsleriz, şükela olur.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Swaroswki ile bir sponsorluk anlaşması olursa stadın görselliği açısından da değişik işlere imza atılabilir...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Stadyum ve yolları yeni sezona yetişebilir ama hizmet binalarının yetişeceğini sanmıyorum.

Yorum

• çatıya led yerine taş koyarız ışık vurdurur parlatırız girişi de taşlı heykellerden yaparız .d şaka bi yana çok iyi para da alabiliriz bunlardan.. inşallah gerçekleşir böyle bir şey. adamlar resmen pırlantaya tepki olarak doğdular bunlarda para bitmez..

Yorum

• Umarım haberler doğrudur ve iyi bir anlaşmayla sağlam gelirimiz olur.

Yorum

• Burayı onlar yapmış mesela

Yorum

• rabobank samsung svaroski falan yok olmaz

hükümete yakın bir şirket sponsor olacak
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Trabzonspor'un borcunun yüzde 40 attığı bir dönemde "mali anlamda rahat bir dönem geçiren Trabzonspor, yapılan onca transfere rağmen borçlarının çok büyük bir kısmını ödemişti." diye bir cümle kurmak gerçekten de biraz iddialı bir cümle olmuş.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Haber inandırıcı gelmedi.hani öle bir iş için geliyorsa stadın dış kaplamadı kristal tarzı membranlı olacak ya belki svarovski reklamı sembolizm akımına kapılır falan filan bakın işi bağlayamadım
                    Ama şöyle bişe olurmu bilemem.
                    TrabzonForumda mağazası varmı yokmu bilmiyorum yoksa onun açılışına gelme ihtimali olabilir.
                    Daha ileri gidersem hiç gelmeyebilir haber asparagas olabilir

Yorum

• Stadı illa swarovski taşla kaplamak zorunda değiller tabi

Ama o havayı veren bi kaplama iyi olurdu Hiç sanmıyorum ama keşke olsa bu anlaşma
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Aslında çatının tasarımı mücevher taşlarını andırır bir şekile üçgen parçalardan oluşuyor. Bu sponsorluk olayı olsa 10 numara olur

Yorum

• svarovski haberi pek gercekci gözükmüyor

su an sirketin ceo lugunu markus svarovski, marketinginide fiona svarowski yönetiyor, yazilan gernot langes aktiv islerden cekileli 10 yildan fazla oldu ve sirket gercek patlamasini cocuklarinin isi eline almasiyla gerceklestirmisdi

fiona marketingde inanilmaz becerikli ve hollywoodda herkeslen arkadas

ama kocasi olan karl heinz grasser(eski avusturya maliye bakani) devlet gayrimenkullarinin özellestirilmesinde yolsuzlukdan suclandigindan 2 yildir svarovskiler hic bir sey gerceklestiremedi, ve suan sorusturmanin sonuna gelindiginden ve dava acimina gecildiginde böyle bir projeye gireceklerini sanmiyorum
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.10.2014, 18:55.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Saçma sapan bir haber. Adamın böyle bir konu ile alakası yok.
                            Bazen bizim yerel medyanın bu taraftarı oldukça hafife alan haberlerine çok kızıyorum.
                            Sanki Dalga geçiyorlar...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında çatının tasarımı mücevher taşlarını andırır bir şekile üçgen parçalardan oluşuyor. Bu sponsorluk olayı olsa 10 numara olur
                              Dış kaplamayı en çok ben eleştirdim bu forumda. Mücevher firmasının ismini duyunca aynı şeyi düşündüm, bana bile cazip geldi.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Trabzonspor Akyazı 41.461 Seyirci Kapasiteli Stadyum Inşaatı Ilerleme Raporu .01.10.2014

erol ağaoğlu
                                En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 02.10.2014, 09:25.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X