çatıya led yerine taş koyarız ışık vurdurur parlatırız girişi de taşlı heykellerden yaparız .d şaka bi yana çok iyi para da alabiliriz bunlardan.. inşallah gerçekleşir böyle bir şey. adamlar resmen pırlantaya tepki olarak doğdular bunlarda para bitmez..
Trabzonspor'un borcunun yüzde 40 attığı bir dönemde "mali anlamda rahat bir dönem geçiren Trabzonspor, yapılan onca transfere rağmen borçlarının çok büyük bir kısmını ödemişti." diye bir cümle kurmak gerçekten de biraz iddialı bir cümle olmuş.
Haber inandırıcı gelmedi.hani öle bir iş için geliyorsa stadın dış kaplamadı kristal tarzı membranlı olacak ya belki svarovski reklamı sembolizm akımına kapılır falan filan bakın işi bağlayamadım
Ama şöyle bişe olurmu bilemem.
TrabzonForumda mağazası varmı yokmu bilmiyorum yoksa onun açılışına gelme ihtimali olabilir.
Daha ileri gidersem hiç gelmeyebilir haber asparagas olabilir
su an sirketin ceo lugunu markus svarovski, marketinginide fiona svarowski yönetiyor, yazilan gernot langes aktiv islerden cekileli 10 yildan fazla oldu ve sirket gercek patlamasini cocuklarinin isi eline almasiyla gerceklestirmisdi
fiona marketingde inanilmaz becerikli ve hollywoodda herkeslen arkadas
ama kocasi olan karl heinz grasser(eski avusturya maliye bakani) devlet gayrimenkullarinin özellestirilmesinde yolsuzlukdan suclandigindan 2 yildir svarovskiler hic bir sey gerceklestiremedi, ve suan sorusturmanin sonuna gelindiginden ve dava acimina gecildiginde böyle bir projeye gireceklerini sanmiyorum
En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.10.2014, 18:55.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Saçma sapan bir haber. Adamın böyle bir konu ile alakası yok.
Bazen bizim yerel medyanın bu taraftarı oldukça hafife alan haberlerine çok kızıyorum.
Sanki Dalga geçiyorlar...
Yorum