Yazık ki bugüne kadar en ciddi çalışma bu sanırım..
Böyle bir hızla ben değil, çocuklarım da değil ama Allah nasip ederse torunlarımın torunları görür yeni stadı..
Adalet timsali başbakanımız inşaat sektörünün tüm paydaşlarıyla stadı er yada geç yapacaktır. Hem zaten stat işininde başbakanla bir alakası yok. Ahlaklı ve namuslu bir inşaat sektörü istiyorsak bu stat yapılmalıdır. Yapmayan olursa karşısında bizi bulur. Toki den beklentimiz çok yüksek.
Akyazı yapılacak mı bilmiyorum ama , akepe için en " helal " proje kesinlikle budur. Her hafriyat taşıyan kamyonun , dökülecek her m3 betonun karşılığını kanırta kanırta aldılar.
Lanet olsun böyle düzene. Urfasından rizesine , mersininden kayserisine.. Bitmeyen stat kalmadı.
OR-Gİ ve BJK stadyumunu da görecektir Akyazı.. Daha yolun başındayız.
En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 23.06.2013, 16:51.
bmn neden bu projeyi ve geleceğimiz olarak bilinen bu projeyi köstekleyen firmalara karşı tepki koymuyor sayfa girişinde günlerce tepki gösteren bir bildirim olmalı
bu kadar gücük görmeyin bu projeyi ben inanmıyorum toki nin yada spor bakanının yavaşlattına bu projeyi dava açarak kendi insanları yapıyor işte bu kadar pis bir trabzonluyuz yazık
Yorum