Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Nefret ettirdiniz siyasi yalakalığınızdan arkadaş. Ak parti emeğimizi çaldı. Ve malum şahsa yaranmak isteyenler komplekse adını vermeye çalışıyor. Ekleyeyim de aklıevveller atlamasın. Mhp ve Chpde bu işe ortaktır. Ama gücü elinde tuttuğu için 1. sorumlu hükümettir.

Ama yok efendim tepkimizi gösterdik unutalım gitsin. Yok fazla ses çıkarmayalım. Yok stadın yapımında onun payı var o yüzden adını vermemiz gayet normal. Bla bla bla yeter yahu yeter. İnsanların zekasıyla dalga geçmek iyi birşey değil ama vallahi nefret ettirdiniz artık.

Bu nasıl midedir bu nasıl akıldır ya. Vatan hainlerini bu aralar aralıksız görmeye alıştık ama Trabzonsporun içinde o kadar hain ve çıkarcı var ki suratına tükürsen utanmazlar.

Şurada 2 yorum okudum sinirim tepeme çıktı. İsteyen üstüne alınabilir. Herkes okuyor yorumları zaten.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nefret ettirdiniz siyasi yalakalığınızdan arkadaş. Ak parti emeğimizi çaldı. Ve malum şahsa yaranmak isteyenler komplekse adını vermeye çalışıyor. Ekleyeyim de aklıevveller atlamasın. Mhp ve Chpde bu işe ortaktır. Ama gücü elinde tuttuğu için 1. sorumlu hükümettir.

Ama yok efendim tepkimizi gösterdik unutalım gitsin. Yok fazla ses çıkarmayalım. Yok stadın yapımında onun payı var o yüzden adını vermemiz gayet normal. Bla bla bla yeter yahu yeter. İnsanların zekasıyla dalga geçmek iyi birşey değil ama vallahi nefret ettirdiniz artık.

Bu nasıl midedir bu nasıl akıldır ya. Vatan hainlerini bu aralar aralıksız görmeye alıştık ama Trabzonsporun içinde o kadar hain ve çıkarcı var ki suratına tükürsen utanmazlar.

Şurada 2 yorum okudum sinirim tepeme çıktı. İsteyen üstüne alınabilir. Herkes okuyor yorumları zaten.
      istemem yan cebime koyun tayfası

yok burada siyaset tartışmayın

yok efendim stada değil komplekse verilecekmiş ad

yok efendim burası stad başlığı başka yerde tartışılıyor zaten

falan filan kem küm

ulan birde kıvırmadan açık açık yazın " RTE'ye tapıyorum ve isminin konulmasını istiyorum " diye
      sakin olun...

Yorum

• Komplekse adını verebilir ama stada veremezler bu kadar abartmayada gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Komplekse adını verebilir ama stada veremezler bu kadar abartmayada gerek yok.
          Abi ben bugüne kadar burada hiç siyaset tartışmadım. Erdoğan ülkeye hizmetler yapmıştır, etmiştir, kimi görüşe göre çok iyidir, kimisine göre çok kötüdür, benim bunlarla hiç alakam yok.

Ben sadece Trabzonspor açısından bakıyorum olaya ve net bi şekilde şike konusunda Erdoğan'ın olaya müdahil olup, alınması gereken kararların alınmamasına neden olduğunu düşünüyorum. Hatta düşünmekten öte açıkça gördüm bunu, buna karşı çıkacak olan da yoktur heralde.

O stada giderken geçeceğimiz yolun üzerinde Erdoğan'ın ismi olacak ve biz başımız eğik bir şekilde o tabelanın altından geçip stada gideceğiz; bütün bu şike süreci hatıraları eşliğinde...

Bilmiyorum abi, ille de çek derseniz ben yine gidip çekerim ama yönetimden somut bir adım bekliyorum şahsen, açıklama yerinde bir açıklamaydı ama devamını getirmeleri lazım. O zaman ben de gönül rahatlığı ile seve seve çekime devam ederim.
          En son f1bekir tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 09:02.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi ben bugüne kadar burada hiç siyaset tartışmadım. Erdoğan ülkeye hizmetler yapmıştır, etmiştir, kimi görüşe göre çok iyidir, kimisine göre çok kötüdür, benim bunlarla hiç alakam yok.

Ben sadece Trabzonspor açısından bakıyorum olaya ve net bi şekilde şike konusunda Erdoğan'ın olaya müdahil olup, alınması gereken kararların alınmamasına neden olduğunu düşünüyorum. Hatta düşünmekten öte açıkça gördüm bunu, buna karşı çıkacak olan da yoktur heralde.

O stada giderken geçeceğimiz yolun üzerinde Erdoğan'ın ismi olacak ve biz başımız eğik bir şekilde o tabelanın altından geçip stada gideceğiz; bütün bu şike süreci hatıraları eşliğinde...

Bilmiyorum abi, ille de çek derseniz ben yine gidip çekerim ama yönetimden somut bir adım bekliyorum şahsen, açıklama yerinde bir açıklamaydı ama devamını getirmeleri lazım. O zaman ben de gönül rahatlığı ile seve seve çekime devam ederim.
            hiç gerek yok abi. stad bitmedi nasılsa daha çok işi var.. tepkiye devam. çok merak eden varsa kendi gidip baksın.

bu arada erol beyle görüştünüz mü? yeni bir adım atılacak mı bu konuda haberiniz var mı?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bekir kardeşim sen yinede bence çek. Bizi heyecanlandıran güzel bir yapı ortaya çıkıyor ve senin resimlerin ile bu heyecanımız katlanarak büyüyor.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiç gerek yok abi. stad bitmedi nasılsa daha çok işi var.. tepkiye devam. çok merak eden varsa kendi gidip baksın.

bu arada erol beyle görüştünüz mü? yeni bir adım atılacak mı bu konuda haberiniz var mı?
                Bugün arayacağım inşallah.

Yorum

• Duble yollari, AVMleri, IMFye borcun kapatilmasini, sozde refah duzenin artmasini vs.vs. sadece ve sadece hukumete borc bilenler nasil olurda sampiyonlugmuzun calinmasinda devamli: muhalefetde ayni derecede sucludur diyebiliyorlar. Evet, muhalefette sucludur fakat sonucta Turkiyede iktidar olan 1 parti var ve herkes bu partinin kim oldugunu gayet iyi biliyor. Olaylarin uzerine gidilmesi gerekirken "adaleti" yerle bir etmeyi oy ugruna tercih ettiler ve hersey sumen alti edildi.....simdilik. Adinda "adalet" fakat gercek anlamda pek de "adaletli" olmayan bu siyaset partisi hakkimizi gasp edenlerin basinda gelenlerdir. Bir Trabzon belediye baskanini dusunun oyle bir midesi var ki, Senol Gunesler, Huseyin Avni Akerler, Dozer Cemiller dururken sirf "sirinlik" olsun diye komplekse fblilige ve az degil, 30 yil sonra sampiyonlugumuzu gasp edenlerin basinda gelen sahsin adini vermeye kalkisabiliyor ve neredeyse tepki bile gormuyor. Simdi bunlar yasanirken devamli Trabzonlulugumla iftihar eden ben bunlara devamli %60 ve %70leri layik gorenlere nasil iyi niyetle bakabilirim? Gecen birisi: Trabzon Stockholm sendromu yasiyor, baska bir aciklamasi olamaz, diyordu, sanirim haksiz degil. 3 senedir cok ofkeli cok sinirliyim...Neredeyse 40 sene gonul verdigim takimimin hakkini alenen gasp edenlere ve bunlara canak tutanlara. Sanirim Avrupada yasadigim icin, ve buradaki duzenin Turkiyeden cok farkli oldugu icin bu ofkem. Allahim bizlere bunlari reva gorenleri bildigi gibi yapsin, elbet gun gelecek devran donecek, o gun son sozu insallah biz soyleriz....
                  Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Komplekse adını verebilir ama stada veremezler bu kadar abartmayada gerek yok.
                    Doğru bu zihniyet çünkü stada da aziz yıldırım ismini verir.
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Herşey şimdi netleşti ! Benim başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla,kulüp akyazı alanını bir gelir kapısı olarak görüyor ve ona ticari gelir getirecek bir isimle anlaşmak istiyor.bu aşamada olaylar daha net ortaya çıkıyor.
                      1-) daha öncede medyada yer aldığı üzere,akyazı dolgu alanını sahiplenmek isteyen bir belediye var( hatırlayın bir kaç ay önce faruk özak akyazının belediyeye devredilmesi isteğini dile getirmişti v.s) sanırım o.f.g cumhurbaşkanınınadının akyazı alanına vererek bu hamle sayesinde akyazı dolgu alanını kapmak istiyor.
                      2-) bu gelişmeleri gören kulüp ise , akyazı dolgu alanını kulübün istikbali için çok önemli görüp akyazıyı kesinlikle belediyeye kaptırmak istemiyor.
                      Tüm bu gelişmeler ışığında i.h.o , kıldan ince bir siyaset güderek kazasıs belasız akyazı alanının tamamını kulübe devretmek isteyecektir. O yüzden bence i.h.o'ya her konuda muhalif olunsa bile en azından bu konuda destek olunmalıdır.
                      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 13:13.

Yorum

• Oranın adını açılış günü RTE, Avni Aker kompleksi diye koyar yine halkımızın önünde kahraman olur. Her şeyi fırsata çevirme kapasitesi vardır kendisinde

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herşey şimdi netleşti ! Benim başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla,kulüp akyazı alanını bir gelir kapısı olarak görüyor ve ona ticari gelir getirecek bir isimle anlaşmak istiyor.bu aşamada olaylar daha net ortaya çıkıyor.
                          1-) daha öncede medyada yer aldığı üzere,akyazı dolgu alanını sahiplenmek isteyen bir belediye var( hatırlayın bir kaç ay önce faruk özak akyazının belediyeye devredilmesi isteğini dile getirmişti v.s) sanırım o.f.g cumhurbaşkanınınadının akyazı alanına vererek bu hamle sayesinde akyazı dolgu alanını kapmak istiyor.
                          2-) bu gelişmeleri gören kulüp ise , akyazı dolgu alanını kulübün istikbali için çok önemli görüp akyazıyı kesinlikle belediyeye kaptırmak istemiyor.
                          Tüm bu gelişmeler ışığında i.h.o , kıldan ince bir siyaset güderek kazasıs belasız akyazı alanının tamamını kulübe devretmek isteyecektir. O yüzden bence i.h.o'ya her konuda muhalif olunsa bile en azından bu konuda destek olunmalıdır.
                          Benzer şeyleri düşünüyorum.
                          faruk özak için İHO boşuna o kelimeleri kullanmamış.
                          Adamların Trabzonsporu zerre düşündükleri yok. Trabzon Büyükşehir Belediyesi kendi hakimiyetinde olduğu için o alanın rantını da kendi çevresi kullansın istiyor.
                          İşin içine de Cumhurbaşkanının adına sokuyor terbiyesiz herifler. (daha ağır hakaretleri hak ediyor özak ve ofg)
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşey şimdi netleşti ! Benim başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla,kulüp akyazı alanını bir gelir kapısı olarak görüyor ve ona ticari gelir getirecek bir isimle anlaşmak istiyor.bu aşamada olaylar daha net ortaya çıkıyor.

bu o.f.g TS düşmanı mı? Akyazı dolgu alanı benim bildiğim Toki nin hakkı değil mi? Belediye, TS nin elinden bir yeri kapabilecek g.tü nereden buluyor? iho başkanın davranışlarından pek haz etmem ama çıkıp belediye bize bunu yaptı derse o belediye başkanı bir daha sokakta gezemez
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu o.f.g TS düşmanı mı? Akyazı dolgu alanı benim bildiğim Toki nin hakkı değil mi? Belediye, TS nin elinden bir yeri kapabilecek g.tü nereden buluyor? iho başkanın davranışlarından pek haz etmem ama çıkıp belediye bize bunu yaptı derse o belediye başkanı bir daha sokakta gezemez
                              Renktaş konu şu; akyazı dolgu alanının yarısı yani spor komplekslerinin olduğu yer kulübün olacak sanırım, ancak; akyazı dolgu alanının diğer yarısı ticari alan ( otel,avm ,v.s ) olacağı için müthiş bir rant söz konusu . Bu alan şu an muallakta sanırım tokiye ait tam emin değilim. işte i.h.o bu alanıda kulübün bünyesine katmak istiyor. Cumhurbaşkanı ile daha evvel bu konu hakkında girişim yapmıştı .Sanırım o.f.g bu alana göz dikmiş durumda. Zaten halihazırda avniakerin arazisi belediyeye devredilecek.yeni büyükşehir kongre merkezi falan oraya yapılacak.ofg daha neyin hırsıyla akyazıya sulanıyor anlamak.mümküm değil.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 15:06.

Yorum

• AK Parti Genel Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan isminin Akyazı'ya verilip verilmemesiyle ilgili Trabzon'da anket yapacak. (TrabzonAjans)
                                ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X