Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mail organizasyonu felan düzenleyelim yönetime,
    bu kabul edilebilir bir şey değil.

Yorum

• Bu isim verilirse stadyum % 70 oranında dolar her maç buda trabzon şehri için fena bir ortalama değil..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Trabzonspor Stadyumunun ismi vardır...

"Hüseyin Avni Aker " Stadyumu....

Herkes fırtınayı bu isimle bilir bu isimle tanır.....

Başkada isme bence hiç gerek yoktur...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadyum ismi değil spor kompleksinin adı olsun istiyorlarmış bööööyyyüüüük meclis " RTE spor kompleksi".

Şimdi rahat olabilirsiniz (!)
          Bunu iğnelemek için mi söyledin rte ye olumsuz bakanları yada başka birşey için mi anlamadım ?
          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Stcokholm sendromu diye buna denir. RTE bizim kupamızı, sevincimizi çalanlara yeniden yargılanma sözü versin, kişilerle kurumlar ayrılsın diye geçerliliği olmayan görüşlerle destek çıksın biz de stadımıza adını verelim. Kesinlikle Stockholm sendromu başka birşey olamaz.

Oldu olacak tribünlere de aziz yıldırım, ilhan ekşioğlu, şekip mosturoğlu, mecnun odyakmaz diyelim, şehirdeki birkaç parka da cemil turan, korcan çelikay isimlerini de koyduk mu tamam olur......

Siyasilerin yapılan tüm işleri kafamıza kakmalarına da hasta oluyorum. Size stad yaptık, size hastane yaptık sanırsın cebinden verdi de yaptı. Bizim vergilerimizle yaptıklarıyla gelip bana hava atıyorlar. Hayır göreve talip olan sensin, ben hizmet için geliyorum diyen sensin, icraatları bizim vergilerimizle yapan sensin daha bu neyin havası arkadaş.......
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyum ismi değil spor kompleksinin adı olsun istiyorlarmış bööööyyyüüüük meclis " RTE spor kompleksi".

Şimdi rahat olabilirsiniz (!)
              O stadin bir tribününe degil, bir koltuguna bile veremezler o ismi !

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu iğnelemek için mi söyledin rte ye olumsuz bakanları yada başka birşey için mi anlamadım ?
                RTE'ye sempati ile bakan Trabzonspor'lu olamaz dostum .
                .

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor Stadyumunun ismi vardır...

"Hüseyin Avni Aker " Stadyumu....

Herkes fırtınayı bu isimle bilir bu isimle tanır.....

Başkada isme bence hiç gerek yoktur...
                  aynen Faik abi bende böyle düşünüyorum. stadımızın ismi kesinlikle aynı kalmalı. siyasi isme hiç girmiyorum...
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• ne mide var

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu isim verilirse stadyum % 70 oranında dolar her maç buda trabzon şehri için fena bir ortalama değil..
                      dolar da nasıl dolar. Belescilerle dolar.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu isim verilirse stadyum % 70 oranında dolar her maç buda trabzon şehri için fena bir ortalama değil..
                        72% sence Trabzonspor taraftarimi ???

72% arasinda bana göre 1 tane bile Trabzonspor taraftari yok cünkü gercek Trabzonspor taraftari kendisini ihanet eden, sikecileri aklamaya calisan ve politikasini Fenerbahce üzerine kuran bir sahsina oy vermez

Stad bombos kalir

Yorum

• Bu öneriyi sunan kafa nasıl çalışıyor nasıl bir organizma en çok onu merak ediyorum..

Bumu şimdi statikoyu yıkan devrimci Trabzonspor kulübün varoluş sebebine ayıkırı bir durum..
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Son zamanlarda sinirlerimi hoplatan ender haberlerden mi desem, trajikomik olay mı desem buna ne desem bilemiyorum.
                            .

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              her şey bir tarafa adam fenerbahçeli lan! Trabzon stadına fenerli birinin ismini koymayı nasıl bir köpek , yalama düşünebilir.
                              Ağzınıza sağlık. Trabzonspor'un stadına fenerli birinin ismi verilecekse benim Trabzonsporla işim biter......
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu isim konusunun bahsinin geçmesi bile büyük bir utançtır. 3-5 yalaka yolunu bulacak diye böyle bir şey olmasına kesinlikle izin verilmemeli.
                                Trabzonspor Trabzonsporlularındır yalakaların değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X