Stcokholm sendromu diye buna denir. RTE bizim kupamızı, sevincimizi çalanlara yeniden yargılanma sözü versin, kişilerle kurumlar ayrılsın diye geçerliliği olmayan görüşlerle destek çıksın biz de stadımıza adını verelim. Kesinlikle Stockholm sendromu başka birşey olamaz.
Oldu olacak tribünlere de aziz yıldırım, ilhan ekşioğlu, şekip mosturoğlu, mecnun odyakmaz diyelim, şehirdeki birkaç parka da cemil turan, korcan çelikay isimlerini de koyduk mu tamam olur......
Siyasilerin yapılan tüm işleri kafamıza kakmalarına da hasta oluyorum. Size stad yaptık, size hastane yaptık sanırsın cebinden verdi de yaptı. Bizim vergilerimizle yaptıklarıyla gelip bana hava atıyorlar. Hayır göreve talip olan sensin, ben hizmet için geliyorum diyen sensin, icraatları bizim vergilerimizle yapan sensin daha bu neyin havası arkadaş.......
Bu isim verilirse stadyum % 70 oranında dolar her maç buda trabzon şehri için fena bir ortalama değil..
72% sence Trabzonspor taraftarimi ???
72% arasinda bana göre 1 tane bile Trabzonspor taraftari yok cünkü gercek Trabzonspor taraftari kendisini ihanet eden, sikecileri aklamaya calisan ve politikasini Fenerbahce üzerine kuran bir sahsina oy vermez
Bu isim konusunun bahsinin geçmesi bile büyük bir utançtır. 3-5 yalaka yolunu bulacak diye böyle bir şey olmasına kesinlikle izin verilmemeli.
Trabzonspor Trabzonsporlularındır yalakaların değil...
Yorum