Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tum alani kulubumuze vermisler sonra Sadri bey kira vermemek icin tum alani iade etmis... Ne ucuz laflar bunlar. Giydirin Sadri baskana bakalim.. Yakisir size
    Kardeş biz söylenenleri aktarıyoruz burda. Böyle ciddi bir suçlama karşısında da bi yalanlama bekliyor insan. Yalanlama olmayınca da inanmak durumunda kalıyoruz.

Sen bir yalanlama duyduysan, gördüysen bizimle paylaş da biz de rahat edelim. Çünkü Trabzonsporluyum diyen böyle bir ihanete imza atamaz, inanmak istemiyorum ben de...

Ha diğer taraftan Faruk Özak'ın "burasını belediyeye kazandırmak için çalışıyoruz" dediğini düşününce de Trabzonsporluluğun da üzerinde bazı şeyler olduğunun da farkına varıyoruz tabi...
    En son f1bekir tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 10:04.

Yorum

• Akyazı karşılığında neresi verildi
      Avni aker
      19 Mayıs
      Yavuz selim
      Akçaabat stadyumu
      Yanlış bilmiyorsam Orman bölge müdürlüğüne ait binanalar
      Peki burada bizim söz hakkımız nerede var sadece avni aker kısmında. Bize stadı yapıp verecek iş bitecek. Eğer siyasetçiler girer kullanım hakkı alırsa bilemem. Çünkü toki kâr yapmalı.
      Belediye ise otogarı verip akyazıdan yer alıp uygun bir yer bulana kadar otogarı oraya taşımak. Daha sonra otogarı taşıdıktan sonrada o yerin kullanımını kendisine verilmesini istiyor.
      Sadri Şener'in burada kulübü zarara soktuğu yok

Yorum

• Her halükarda Trabzon karlı.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı karşılığında neresi verildi
          Avni aker
          19 Mayıs
          Yavuz selim
          Akçaabat stadyumu
          Yanlış bilmiyorsam Orman bölge müdürlüğüne ait binanalar
          Peki burada bizim söz hakkımız nerede var sadece avni aker kısmında. Bize stadı yapıp verecek iş bitecek. Eğer siyasetçiler girer kullanım hakkı alırsa bilemem. Çünkü toki kâr yapmalı.
          Belediye ise otogarı verip akyazıdan yer alıp uygun bir yer bulana kadar otogarı oraya taşımak. Daha sonra otogarı taşıdıktan sonrada o yerin kullanımını kendisine verilmesini istiyor.
          Sadri Şener'in burada kulübü zarara soktuğu yok
          Ben otogarı, Yalıncak'taki arsaları bilmiyorum kardeşim. Sen işin içindesin heralde, biraz daha ayrıntılı anlat bize olayları... Faruk Özak'ın buraları belediyeye kazandırmak için uğraşıyoruz demesi ne anlama geliyor mesela? Sadece otogarın sığacağı kadar bir yerden mi bahsediyor yoksa dolgunun geri kalan yarısını mı kastediyor?

Sadece otogarın sığacağı bi yerse bahsedilen; belediye nihayetinde otogarı farklı bir yere taşıyacaksa şu an otogarın bulunduğu araziyi niye stadın yanındaki arazi ile değiştirmeye çalışıyor ki? Stadın yanı şu an otogarın bulunduğu yerden daha mı değerli? Ya da Akyazı'ya otogarı yaptıktan sonra, ileride onu yıkıp tekrar başka bi yere mi yapacak? Bana saçma geliyor...

Dediğim gibi ben bu olayları tahlil edecek seviyede değilim şu an. Ben gözönünde konuşulanlardan bahsediyorum. Sadri Şener'e ciddi bir suçlama yapıldı ve o kalkıp da bunu yalanlamadı (tekrar ediyorum; ben duymadım/görmedim, yalanladıysa hiç sıkıntı yok benim için ama yalanlamıyorsa burada bi sıkıntı var demektir).
          En son f1bekir tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 12:11.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her halükarda Trabzon karlı.
            Trabzon karlı olsun tabi de abi, gerçekten proje ilk başladığında o dolgu alanı tamamen Trabzonspor'a aitse ve birileri bunu Trabzonspor'un elinden almışsa burada Trabzon'dan çok birtakım kişiler karlı çıkacak demektir.

Bu konuya gereken önemi verdiğimizi düşünmüyorum. Tuğrul arkadaşımız bununla ilgili ayrı başlık da açtı ama ben umudumu iyice kaybettim, bu konuda bu forumda da dahil olmak üzere kafa yoran, bu konuyu dert edinen pek kimse yok gibi Trabzon'da.

Arkadaşlar bana kızmayın lütfen, ben asla kişileri eleştirmek adına konuşmuyorum. Sadece gerçeği ortaya çıkarmaya, bu konuya dikkat çekmeye çalışıyorum. Yoksa Sadri Şener Trabzonspor'u şampiyon yapmıştır helal olsun ama şampiyon yaptı diye bir yanlış yapmışsa da (bakın yapmışsa diyorum; bana biri böyle bişey yaptın dese, çıkar bas bas bağırırım yapmadım diye ama Sadri Şener'den ben böyle bişey duymadım diyorum, duyan varsa söylesin diyorum) onu görmezden gelemeyiz.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 12:10.

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar stadyumu grafik olarak çizdim. Renkler, ışıklandırma gibi şeyler projede henüz kesin değil. Tahmini çizimdir ama genel bilgi verir diye düşünüyorum.

Güzel olmuş eline sağlık.
              Bir sorum olacak locaların olduğu tribünün giriş kısmını ne ile kaplayacaklar camla mı yoksa duvar mı örülecek duvar örülürse kötü gözükür.
              Detaylı bir görsel olmadığı için bu soruları sormak zorunda kalıyoruz.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• f1bekir kardeşim işin içinde değilim ama sürekli takip ediyorum. Belediyedede tanıdığım olduğu için soruyorum bazen. Yalıncaktaki arsalar olayı ise trabzonspor ile hiç alakası yok. belediye diyor ki Tokiye sen bana o yerleri ver( Avni aker , Yavuz selim, ve 19 mayıs ) bende sana yalıncaktaki arsaları vereyim. Belediye Büyükşehir binasını yaparak şuanki belediyeyi Ortahisara bırakmak istiyor.

Belediyenin amacı otogarı 5- 10 yıllığına akyazıya yapmak. Prefabrik olarak yapmayı düşünüyor yani otogar parçalayabilecek bir yapı istiyor. Çünkü arsa yok elinde. Belediye otogara karşılık tokiden yer almak istiyor bu akyazı olur avni akerin yeri olur onu bilmiyorum.

Akyazı fikrini kim attı ortaya Nuri Albayrak yönetimi dedikleri şuydu biz kendi paramız ile burayı doldurmak istiyoruz kullanım hakkınıda istiyoruz. Bu arada Mehmet Ali Yılmaz Tesislerininde verilebileceği konuşuluyordu. Faruk Özak bu projeye Hayal dediğini herkes bilir. Sadri Şener de stat yapılmasını istiyordu. Akyazıdaki statın trabzonsporun yapamayacağı aşikar olduğundan dolayı başkan bir yeri gözüne kestirmişti. Çimento fabrikasını yıkıp stadı oraya yapmayı istiyordu. Hatta çimento fabrikasının Bordo Mavi rengini dahi eleştiriyordu. Nitekim Trabzonlu siyasetçiler destek verseydi şuan çimento fabrikasının olduğu yerde stadımız olacaktı. 2007 yılında Trabzon Forum açılışındaysa Sadri Şener başbakana stat istediğini söyledi. Başbakan ise Forumu yapan Multi grubuna halkın gözünde gel sana Avni aker bölgesini verelim sende akyazıyı yap dedi. Kimse bu işe yanaşmadı iş adamları bulunmak istendi filan kimse olmayınca en son toki yapsın dendi. Toki bu işi üstlenince bizim stadın yapılacağı kesinleşti. Burada Sadri Şenerin yaptığı şudur. Akyazıyı doldurup statı buraya yapacak parası olmadığı için Toki ile anlaşma yapmıştır.

Lafın kısacası Sadri Şenerin yerinde Nuri Albayrak, Hacıosmanoğluda olsa aynısını yapardı.

Yorum

• Eğer trabzonspor yapsaydı stadı
                  Dolgu ihalesi: 36 milyon 950 bin
                  Stat ihalesi : 193 milyon 061 bin
                  Trabzonspor'un Avni Akerden para kazanamayacağını hesaba katın çünkü orası bizim değil

ve bir düşünün Hes projesini hayata geçilebilmek için kredi bulamayan Trabzonspor stadı yapacak.

Yorum

f1bekir kardeşim işin içinde değilim ama sürekli takip ediyorum. Belediyedede tanıdığım olduğu için soruyorum bazen. Yalıncaktaki arsalar olayı ise trabzonspor ile hiç alakası yok. belediye diyor ki Tokiye sen bana o yerleri ver( Avni aker , Yavuz selim, ve 19 mayıs ) bende sana yalıncaktaki arsaları vereyim. Belediye Büyükşehir binasını yaparak şuanki belediyeyi Ortahisara bırakmak istiyor.

Belediyenin amacı otogarı 5- 10 yıllığına akyazıya yapmak. Prefabrik olarak yapmayı düşünüyor yani otogar parçalayabilecek bir yapı istiyor. Çünkü arsa yok elinde. Belediye otogara karşılık tokiden yer almak istiyor bu akyazı olur avni akerin yeri olur onu bilmiyorum.

Akyazı fikrini kim attı ortaya Nuri Albayrak yönetimi dedikleri şuydu biz kendi paramız ile burayı doldurmak istiyoruz kullanım hakkınıda istiyoruz. Bu arada Mehmet Ali Yılmaz Tesislerininde verilebileceği konuşuluyordu. Faruk Özak bu projeye Hayal dediğini herkes bilir. Sadri Şener de stat yapılmasını istiyordu. Akyazıdaki statın trabzonsporun yapamayacağı aşikar olduğundan dolayı başkan bir yeri gözüne kestirmişti. Çimento fabrikasını yıkıp stadı oraya yapmayı istiyordu. Hatta çimento fabrikasının Bordo Mavi rengini dahi eleştiriyordu. Nitekim Trabzonlu siyasetçiler destek verseydi şuan çimento fabrikasının olduğu yerde stadımız olacaktı. 2007 yılında Trabzon Forum açılışındaysa Sadri Şener başbakana stat istediğini söyledi. Başbakan ise Forumu yapan Multi grubuna halkın gözünde gel sana Avni aker bölgesini verelim sende akyazıyı yap dedi. Kimse bu işe yanaşmadı iş adamları bulunmak istendi filan kimse olmayınca en son toki yapsın dendi. Toki bu işi üstlenince bizim stadın yapılacağı kesinleşti. Burada Sadri Şenerin yaptığı şudur. Akyazıyı doldurup statı buraya yapacak parası olmadığı için Toki ile anlaşma yapmıştır.

Lafın kısacası Sadri Şenerin yerinde Nuri Albayrak, Hacıosmanoğluda olsa aynısını yapardı.
                    Teşekkür ederim. Şimdi kafam biraz netleşti.

Yani benim anladığım, burayı yapacak özel şirket bulunamadığı için TOKİ işin içine girdiği zaman sadece stad karşılığı bütün haklarımızı devrettik TOKİ'ye. Burda yine bir devlet kurnazlığı görülüyor. Bütün bu yerler ve 500 dönüm denize sıfır arazi verilmiş olsa o özel şirketler de bu işi yapardı diye düşünüyorum. Onlara verilmedi, süreç uzatıldı, en son "bari biz yapalım" havasında +500 dönüm de elimizden alındı.

Hal böyleyken Sadri Şener kendisine karşı yapılan bu suçlamaları niye sert bir dille yalanlamıyor, olayı net bir şekilde açıklamıyor? Çünkü hem Nuri Albayrak hem de Hacıosmanoğlu birkaçyüzbin lira için bu denize sıfır araziden vazgeçtiğimiz bilgisini pompalıyor, Sadri Şener'in kıyameti koparması lazım bence.

Bir de anlayamadığım, bu kadar yer (hadi sadece Avni Aker'in yeri diyelim) ve üstüne dolgu alanının bizim olduğunu düşünelim. Nasıl kendimiz yapamıyoruz bu işi? Beşiktaş yıkıp yerine yapıyor. Hiç böyle, orda şu arazi, burda bu arazi var gibi bir avantajları da yok...

Yorum

Eğer trabzonspor yapsaydı stadı
                      Trabzonspor'un Avni Akerden para kazanamayacağını hesaba katın çünkü orası bizim değil

ve bir düşünün Hes projesini hayata geçilebilmek için kredi bulamayan Trabzonspor stadı yapacak.
                      sen hiç bir şey yapmayıp 40 milyona sadece dolguyu yapsaydın eğer zaten o stadı yapacak bir firma bulurdun. orada otel yaptırırdın hastane yaptırırdın hatta tesisleri taşımaz başka para edecek şeyler yaptırırdın bjk gibi sponsor bulur yine yaptırırdın.. 40 milyon liraya trabzon ölçeğinde 1 milyar liradan fazla para edecek bir arsa sahibi olabilirdin.. tabi bunu kimse o zaman akıl edemedi orası ayrı..

bu konuda da kimse sadri şeneri savunmasın. ağzı kokan bjk bile stadını yıkıp yeni stat yapıyor sen sadece dolgu parasıyla elde edeceğin dünya kadar yeri elinin tersiyle itiyorsun.. vizyon farkı bu olsa gerek..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel olmuş eline sağlık.
                        Bir sorum olacak locaların olduğu tribünün giriş kısmını ne ile kaplayacaklar camla mı yoksa duvar mı örülecek duvar örülürse kötü gözükür.
                        Detaylı bir görsel olmadığı için bu soruları sormak zorunda kalıyoruz.

Alüminyum kaplamadan bahsediliyordu...

Yorum

Eğer trabzonspor yapsaydı stadı

Avni Aker'den niye para kazanamıyoruz ki? Sonuçta devlete stadını yapıyoruz yine. Yani bu anlaşmayı da yapamıyorsak tamam, herşey müstehak bize...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avni Aker'den niye para kazanamıyoruz ki? Sonuçta devlete stadını yapıyoruz yine. Yani bu anlaşmayı da yapamıyorsak tamam, herşey müstehak bize...
                            bence söyledikleri yanlış. dolguyu biz yapsaydık dolgunun tamamına sahip olurduk ve geri kalan kısmı ile birlikte hem sponsorlarla istediğimiz stadı yapar hem de geri kalan kısımdan büyük bir gelir elde ederdik.

ya da şuan tokinin yaptığı gibi avni aker ve çevresini alır dolgu sahasının diğer yarısını alır şuan kiraladığımız yeri yine gençlik spordan kiralardık.. bence her halukarda şu durumda zarar etmiş durumdayız.. tabi dolgu sahasının diğer kısmını alamazsak..

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Locaları ne güzel kamufle etmişler. Bunu Erol Ağaoğlu'na göstermek lazım.
                              hakikaten güzel dizayn etmişler..bizimki de böyle olabilir.

Yorum

• En iyisi tuğrulun açtığı başlıkta tartışalım. Burası karışmasın :-)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X