Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim gurupların çok önemli görevleri var,

1-Beleş bilet bulmak
    2-Trabzon üzerinden rant sağlamak
    3-Evde karısından tırsıp statda millete gider yapmak
    4-Siyasetçilerin bir taraflarını yalamak
    5-Siyasetçilerin başka bir taraflarını daha yalamak
    6-Siyasetçilerde yalanmamış bir taraf kaldı ona bakıp kaldıysa onuda yalamak

Bu kadar kutsal görevden sonra Trabzonspora destek vermeye hal mi kalır.

Sadece Türkiye nin değil dünyanın en kötü 1. lig taraftarına sahibiz.
    Hakem haklı beyler...
    Haklısın, haklı...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Ya bisey sorucam, kosu pisti olacakmi 😆
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabiki hayir Allah yazdiysa bozsun

Yorum

• Koşu pisti olmayacak güya yalnız bu uzaklık koşu pistinden pek de farklı sayılmaz!
          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadas daha dün geldi tr den bana vodafone arenayi anlatti iki seneye zor biter dedi ...akyazinin fotolarini gösterdim ona , bana dedigi su sizin stad bizimkini sollamis
            Yanlız vodafene arenayı akyazıyla karşılastıramayız onlar bizden daha büyük daha çok özellikli stad yapıyorlar..bizimkisinin nekadar basit olduğu ortada zaten kaba inşaatı membranla kapat al sana stad...
            Görünen köy uzakta değildir ..
            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak İleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlız vodafene arenayı akyazıyla karşılastıramayız onlar bizden daha büyük daha çok özellikli stad yapıyorlar..bizimkisinin nekadar basit olduğu ortada zaten kaba inşaatı membranla kapat al sana stad...
              Görünen köy uzakta değildir ..
              niye bu kadar yıkıcısınız anlamıyorum abi onların iki katlı locası kabak gibi ortada kalacak ve görüntüyü mahfedecek inan ve onların çatıları yapılan stadlar içinde en kötüçatı olacak tamamen saydam ve beşiktaşla alakasız bir şekilde bizde hiç diyse amblem var üçgen parçalardan oluşan çatımız var. tabi şuna katılıyorum bizim protokoldeki betonarme görüntüsü kötü ama ilerde düzeltilebilir(vizyonsahibi başkan yada yöneticilerle) onun dışında kötü birşey göremiyorum
              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Arkadaş 8 buçuk metre nedir ya,ondan sonrada çıkmışlar UEFA kriteri FİFA kriteri diyorlar,ya arkadaş ingiltere ligi uefa ya fifaya üye bir lig değil mi,2 metre bile yok mesafe,Tamam hadi onları önceden yapılmış dedik,eeee yeni yapılan bjk nınki 6 buçuk metre,bu nasıl oluyor,neden bizimki 2 metre daha uzak,litfen birileri bunu açıklasın ya
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Mesafelere takintilar cok anlamsiz.

8 ile 10 Metre.

Sen orayi cehenneme cevir bak bakalim orada nasil bir atmosfer oluyor..

Cekirdek citlat...Oturdugun yerden kalma...kombine alma...maca gitme...30 binin 29999 kisinin her 2 kelimeden biri ana avrat küfür edecek kendi futbolcusuna....eee sonra yok bu yok su...

Stadyum bile fazla, hakettigimizi kimse söyleyemez.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş türkiyenin 4. büyük kulubuyuz,taraftar kalitesine gruplarına vursan yemin ediyorum ilk 50 ye giremeyiz,Bu nasıl pasif bir taraftar topluluğudur,Süper ligi geçtim zaten 2. 3. lig kuluplerinin daha ateşli daha organize taraftarları var
                    50 tane taraftar grubu varda
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 50 sini toplasan bir teksasın bir gecekondunun,bir hodri meydanın tırnağı etmez,bak bizans takımlarının gruplarını zaten saymıyorum,bir çarşıyla marşıyla söz konusu değil kıyaslamak,
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bal gibi de oldu bile, oradaki mesafeye ister koşu pisti de ister çift şeritli otobanda orası bize kalmış.
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Trabzon çok daha iyi bir stadı hakediyordu diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mesafelere takintilar cok anlamsiz.

8 ile 10 Metre.

Sen orayi cehenneme cevir bak bakalim orada nasil bir atmosfer oluyor..

Cekirdek citlat...Oturdugun yerden kalma...kombine alma...maca gitme...30 binin 29999 kisinin her 2 kelimeden biri ana avrat küfür edecek kendi futbolcusuna....eee sonra yok bu yok su...

Stadyum bile fazla, hakettigimizi kimse söyleyemez.
                            İşte altına imza atılacak yorum.

Yorum

• FIRTINA PARK

Bence park olsa da olmasa da, stadyum isminde ya da tüm Akyazı arazisinin isimlendirilmesinde "FIRTINA" kesin kullanılmalı .
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Tribünleri çizgiye sıfır yapsınlar isterseniz.

Öyle daha güzel olur he?

Arkadaşlar bırakın şu 8-10 metre takıntınızı artık! Paranoya oldu bazı arkadaşlarda...

Mesafe idealdir. Ne uzak ne yakın!

Atmosfer istiyorsanız seyircinin niteliğini iyileştireceksiniz.

Mesafe ile olmuyor o dediğiniz!

Yorum

Çalışıyor...
                                X