Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - @AgaogluErol : Önceden tüm dolgu alanı bizimdi. Daha sonra Sadri Şener iade etti. Biz o alanı da istiyoruz Bununla ilgili projelerimiz var.
    Nasıl oluyor bu? Koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a veriyordu da Sadri Şener yok istemem mi demiş? Devlet salak mı? Sana niye versin koca dolgu alanını? Oradan kazanacağı rant'ı Trabzonspor'a bırakır mı? Sadri Şener'e çamur atmak için bu derece ilkokul çocuğu seviyesine inilmemeli.

- @AgaogluErol : İhalesi yapılan yerler de stadla aynı zamanda bitecek. Stadımızla ilgili animasyon çalışması yapma niyetimiz var.
    Vah vah zahmet olacak şimdi bu adamlara. Yahu stat bitmiş adamlar animasyon çalışması yapmaya niyetleniyorlarmış. Ve hâlâ niyet aşamasında. Yahu stat ortaya çıktı zaten. 2-3 ay sonra kabası bitiyor.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl oluyor bu? Koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a veriyordu da Sadri Şener yok istemem mi demiş? Devlet salak mı? Sana niye versin koca dolgu alanını? Oradan kazanacağı rant'ı Trabzonspor'a bırakır mı? Sadri Şener'e çamur atmak için bu derece ilkokul çocuğu seviyesine inilmemeli.
      Hacıosmanoğlu'da bahsetmişti bu konudan. Hatırladığım kadarıyla Sadri Şener yıllık verilecek olan kirayı vermemek için buraları iade etti. Fiyat 140 bin lira civarıydı sanırım. Aylıkda olabilir
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacıosmanoğlu'da bahsetmişti bu konudan. Hatırladığım kadarıyla Sadri Şener yıllık verilecek olan kirayı vermemek için buraları iade etti. Fiyat 140 bin lira civarıydı sanırım. Aylıkda olabilir
        Sadri Şener bunu yapmışsa benim gözümde hain'dir.

Yok bunlar yalan ise İHO namerttir, müfteridir.

Demin fenere peşkes çekilen arsaları konu olarak açtım.

TS stad geliri ile büyüyüp, gelişemez.

Mutlaka dolgu alanını alıp gelir elde edebileceğimiz yaşam, sosyal alanları inşaa etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel kardeşim, koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a verecek ve koca dolgu alanının kirasını 140 bin lira yapacak? Valla biraz zorlasak ben 4-5 arkadaşla ortak girer kiralarım o koca alanı 140 bin tl ise.

Adolf Hitler'in bir sözü var; 'yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur" diye. Bunu Türkiye'de en iyi Tayyip becerebiliyor. Ama işte bu adamlarda ustalarından birşey öğrenmiş sanırım. Yada bu kadar akılsızca yalanı bildiğin birileri söyletiyor. Sadri'yi sevmiyorlar anladık. Sadri'nin başarısını yakalasınlar ve onu geçsinler sonra eleştirsinler onu da anlarım ama daha ortaya koydukları bir başarı yok neyin kinini kusuyorlar?

Bir de böyle bir konu gerçek olsa bu derece gizemli kalmazdı. Birşekilde medyada ciddi ciddi yazılır çizilirdi. Var mı bu konuda ciddi bir kaynak gösterebilecek?
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 00:49.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Arkadaşlar stadyumu grafik olarak çizdim. Renkler, ışıklandırma gibi şeyler projede henüz kesin değil. Tahmini çizimdir ama genel bilgi verir diye düşünüyorum.

https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk hatanı söyleyeyim o ışık kuleleri stadın içinde olacak

Yorum

• GECE TEMASI;

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Akyazı'daki o rant alanının Trabzonspor'a bırakılmasını mümkün görmüyorum değil Sadri Şener, Faruk Özak dahi alamaz bırak alıp bırakmayı. Bırakan zaten delidir akli dengesi bozuktur..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soru ;

Bu sezon içerisinde Avni Aker'de maça gitmek istiyorum hayırlısı ile. Stattan ileride çoluğuma çocuğuma olmazsa yaşlanınca kendim bakmak için bir hatıra almak istiyorum, koltukları zemine bağlayan vidaları yıldız tornavida mı söküyor düz tornavida mı ? Bilen varsa bilgilendirebilir mi ? Teşekkür ederim.
                    İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akyazı'daki o rant alanının Trabzonspor'a bırakılmasını mümkün görmüyorum değil Sadri Şener, Faruk Özak dahi alamaz bırak alıp bırakmayı. Bırakan zaten delidir akli dengesi bozuktur..
                    Sevgili yönetici siz bilirsiniz yetkili birisiniz bu sorumun cevabını biliyor musunuz lütfen cevap verin ?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel kardeşim, koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a verecek ve koca dolgu alanının kirasını 140 bin lira yapacak? Valla biraz zorlasak ben 4-5 arkadaşla ortak girer kiralarım o koca alanı 140 bin tl ise.

Adolf Hitler'in bir sözü var; 'yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur" diye. Bunu Türkiye'de en iyi Tayyip becerebiliyor. Ama işte bu adamlarda ustalarından birşey öğrenmiş sanırım. Yada bu kadar akılsızca yalanı bildiğin birileri söyletiyor. Sadri'yi sevmiyorlar anladık. Sadri'nin başarısını yakalasınlar ve onu geçsinler sonra eleştirsinler onu da anlarım ama daha ortaya koydukları bir başarı yok neyin kinini kusuyorlar?

Bir de böyle bir konu gerçek olsa bu derece gizemli kalmazdı. Birşekilde medyada ciddi ciddi yazılır çizilirdi. Var mı bu konuda ciddi bir kaynak gösterebilecek?
                      Bu konuyu ilk Nuri Albayrak dillendirdi. Hacıosmanoğlu da sonradan aynı şeyi söyledi ve ben Sadri Şener'den bir yalanlama duymadım.

Bu stad işinde (daha doğrusu dolgu alanında) bizim aklımızın almadığı acayip işler döndü. Başta projeye son derece karşı olan Faruk Özak neden sonradan bu işe destek verdi? Kullanım hakkı bizde olan araziyi Sadri Şener niye iade etti (dediğim gibi ben bu konuda bir yalanlama duymadım, duyan varsa lütfen paylaşsın)?

Çok acayip işler döndü orada, ama tekrar bize verileceğine ben de inanmıyorum çünkü hatırlarsanız Faruk Özak oraların belediyeye devri için uğraşıyoruz demişti. Senin adamın böyle derse daha nasıl alacaksın orayı? Tek yumruk olup öyle istesek belki alırız ama dediğim gibi herkes kendi tarafına çaekiştiriyor, şu halde orayı geri almamız çok zor.

...ama kulüp yönetimi umudunu koruyor anladığım kadarıyla, Hacıosmanoğlu'nun başbakan "yalakalığının" da birinci sebebinin bu konu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• belediye başkanı seçimden önce avni aker ve çevresi için büyükşehir belediye binası yavuz selim stadı ve büyük bir parkı içinde barındıran bir projeyi hazırlamış ve başbakanın desteğiyle tokiden burayı alıp projeyi gerçekleştirecez demişti.

dolayısıyla avni aker arazisini belediye verecek olan toki akyazının diğer yarısını da kulübe bırakır mı? hiç sanmıyorum. gerçi başkan başbakanla görüştük o da bize verilmesinden yana vs demişti ama yine de devletin hem stat yapıp o kadar tüneller yapıp bir de avni akeri belediyeye vererek hiç bir gelir elde etmemesi bana pek inandırıcı gelmiyor..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu konuyu ilk Nuri Albayrak dillendirdi. Hacıosmanoğlu da sonradan aynı şeyi söyledi ve ben Sadri Şener'den bir yalanlama duymadım.

Bu stad işinde (daha doğrusu dolgu alanında) bizim aklımızın almadığı acayip işler döndü. Başta projeye son derece karşı olan Faruk Özak neden sonradan bu işe destek verdi? Kullanım hakkı bizde olan araziyi Sadri Şener niye iade etti (dediğim gibi ben bu konuda bir yalanlama duymadım, duyan varsa lütfen paylaşsın)?

Çok acayip işler döndü orada, ama tekrar bize verileceğine ben de inanmıyorum çünkü hatırlarsanız Faruk Özak oraların belediyeye devri için uğraşıyoruz demişti. Senin adamın böyle derse daha nasıl alacaksın orayı? Tek yumruk olup öyle istesek belki alırız ama dediğim gibi herkes kendi tarafına çaekiştiriyor, şu halde orayı geri almamız çok zor.

...ama kulüp yönetimi umudunu koruyor anladığım kadarıyla, Hacıosmanoğlu'nun başbakan "yalakalığının" da birinci sebebinin bu konu olduğunu düşünüyorum.
                          Aslında bizim işlememiz gereken konu çok basit

burası bir rant kapısı bu kesin herkes kendi adına cullanmaya calışacak ama bilinmesi gereken bir şey var Trabzonsporun menfaatleri bu konu benim açımdan her şeyden önemli devlet kendi adına burada yaptığı masrafları çıkarmak için elindeki taşınmazları kiralayabilir hani şu 49 yıl muhabbeti buraya sadece trabzonspor girerse bütün akyazı kiralanır ve bunu takım istediği fiyatta istediğine kiralayabilir
                          var mı bunda bir sakınca yok
                          sorun ne olabilir birileri trabzonsporu takmayıp ihaleye girer bu yerleri kapatmaya çalışır ne yapabiliriz çok şey kahve mi açtı kahvesini içmeyiz bu kadar basit herhalde trabzona düşmanlık yaban biri orada gecinemez bu gayet net hele hele bu teknoloji çağında anasını ağlatırız biter gider

onun için hepsine sahibiz yarsına sahibiz muhabbeti boş akyazı trabzonsporun ve onun üzerinden nemalanmaya çalışanı bitirmemiz lazım maddi ve manevi
                          @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar stadyumu grafik olarak çizdim. Renkler, ışıklandırma gibi şeyler projede henüz kesin değil. Tahmini çizimdir ama genel bilgi verir diye düşünüyorum.

Bu kedi kulaklari cikarilmisti projeden, catiyi icten dolasan son sistem, modern bir isiklandirma yapilacakti. Mimar kendi agziyla söylemisti hemde.

Yine mi degisti?
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kedi kulaklari cikarilmisti projeden, catiyi icten dolasan son sistem, modern bir isiklandirma yapilacakti. Mimar kendi agziyla söylemisti hemde.

Yine mi degisti?
                              Işıklandırma sistemleri net değil. Belki çok daha kaliteli bir sistem uygularlar. Şuan ilk yapılan mimari çizim üzerinden grafik çizim yaptım. O yüzden belirttim zaten belli olmayan şeyler var tahmini çizimdir diye.

Yorum

• ışıkların tüm çatıya yayılacak şekilde olacağı söylenmişti. kedi göz değil.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X