Bu hafta bayram tatili olmasi sebebiyle çok fazla bir ilerleme olmamış ama aradaki kaybolan zamanı telafi eder şirket sanırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Pazartesinden itibaren çok büyük bir hızla devam edecek.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sahaya çıkarken atkıları acarak söyliyceğimiz bir beste....
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarların daha doğrusu başlardaki isimlerin grupların sonlandırılması ve başkan diye tabir edilen mini kabadayıların stadyumdan uzaklaştırılması ve daha kaliteli boğucu bir ortamın oluşturulması gerek ya adamların bini aşkın insana söylettiği besteye şarkıya baksana rezillik
''seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi''
''pınar başı yarma burma yar yar yar''
''damat bizim kız bizim''
''çekirgeyi salı verdim''
her maç bunu duymak zorundamıyız bu nedir? nasıl tribündür
bide l.pool taraftarının hep bir ağızdan her maç söylediği never walk alone sözlerine bakalım
--Bir fırtınaya karşı yürürken
--Başını yukarda tut
--Ve karanlıktan korkma
--Fırtınanın sonunda
--Altından bir gökyüzü
--Ve eğlencenin tatlı gümüş şarkısı var
--Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et
--Hayallerin havaya atılmış ve uçurulmuş olsa bile
--Yürümeye devam et,yürümeye devam et,kalbindeki umutla
--Ve asla yalnız yürümeyeceksin
--Asla yalnız yürümeyeceksin
farkı anlayan ?
bide elaziğdan Türkiye bayraklarıyla gelen kardeşlerimize kürt olduklarını terörist olduklarını belirten besteler söyletip dostlupumuza gölge düşürmelerine ne demeli ?
kimse k.bakmasın gerek sosyal olarak gerek şov görsel haz bakımından ayıracağım tek taraftar grubumuz Vira'dır bir kere bize özgün ve hoş bir isimleri var Vira : )) o stad ya komple bir olsun o baştaki isimler men edilsin adam akıllı isimlerle stadyum korkulu bir rüya olsun yada komple vira adı altında tek gurup olsun
not: büyük ihtimal baştaki isimlere taş atmamı eleştirenler olacaktır burdan hemen cevap veriyim örnek mehmet fındıkçı şevket diye yalakası var buna yönetimden peşkeş olarak aldığı kombinelerden 40 tane kombine veriyor bunları sat diyor böyece kaç tane elinde kombine varsa ona buna az çok veriyor sattırıyor . düşünün kombine atalım 300 tl (max) 200 tlye mehmet fındıkçe 2000 tane alıyor fener maçına tek kombineyi ort.75 tlden satsa kombine parasını tek maçtan yaklaşık %40 civarında geri almış oluyor. geri klan maçlarda (ligde 13 avrupa vs 15 - 20 maçta ise yarısı ödediği paraya kalanı ise cebe gidiyor. kimse bunları bana savunmasın
akyazı stadın da artık eski alışkanlıkları bir kenera bırakmalıyız.tek ses tek yürek atkıları açıp o besteyi .................... söylemeliyiz...
Yorum
-
4 bir tarafın çevrilip,stad görüntüsü oluşmasını büyük bir merakla bekliyorum ben de,
o görüntü oluştuktan sonra bana göre stad bitmiştir
Bekir ellerine sağlık renktaş,her zaman ki gibi birincisinŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
şampiyonlar ligi oynamak yakışır@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
isim olarak trabzon sehir stadi fikri guzel.
stada yuruyus yolunun her iki yaninda ise efsane isimlerin heykelleri olmali.
yolun sonunda da gasp edilen kupa aniti olmali.
ayrica,
trabzonporu buyuk yapan tum nitelikler bu yuruyus yolu kenarinda panolarda yeralmali.
stada giderken taraftari motive edecek peyzaja ihtiyac var.
ama bu kafa bunlari yapar mi? sanmam, lale dikerler..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
birkac ay once bir arkadas dile getirmisti, stadin yakininda farkli cim tiplerinden dikilerek ideal tipi bulmak cok iyi fikirdi, stad bitmeden zemini hazir hale getirmek, hollandadan siparisle 3-5 haftada bozulacak zemin yapmaktan cok daha iyidir.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarların daha doğrusu başlardaki isimlerin grupların sonlandırılması ve başkan diye tabir edilen mini kabadayıların stadyumdan uzaklaştırılması ve daha kaliteli boğucu bir ortamın oluşturulması gerek ya adamların bini aşkın insana söylettiği besteye şarkıya baksana rezillik
''seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi''
''pınar başı yarma burma yar yar yar''
''damat bizim kız bizim''
''çekirgeyi salı verdim''
her maç bunu duymak zorundamıyız bu nedir? nasıl tribündür
bide l.pool taraftarının hep bir ağızdan her maç söylediği never walk alone sözlerine bakalım
--Bir fırtınaya karşı yürürken
--Başını yukarda tut
--Ve karanlıktan korkma
--Fırtınanın sonunda
--Altından bir gökyüzü
--Ve eğlencenin tatlı gümüş şarkısı var
--Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et
--Hayallerin havaya atılmış ve uçurulmuş olsa bile
--Yürümeye devam et,yürümeye devam et,kalbindeki umutla
--Ve asla yalnız yürümeyeceksin
--Asla yalnız yürümeyeceksin
farkı anlayan ?
bide elaziğdan Türkiye bayraklarıyla gelen kardeşlerimize kürt olduklarını terörist olduklarını belirten besteler söyletip dostlupumuza gölge düşürmelerine ne demeli ?
kimse k.bakmasın gerek sosyal olarak gerek şov görsel haz bakımından ayıracağım tek taraftar grubumuz Vira'dır bir kere bize özgün ve hoş bir isimleri var Vira : )) o stad ya komple bir olsun o baştaki isimler men edilsin adam akıllı isimlerle stadyum korkulu bir rüya olsun yada komple vira adı altında tek gurup olsun
not: büyük ihtimal baştaki isimlere taş atmamı eleştirenler olacaktır burdan hemen cevap veriyim örnek mehmet fındıkçı şevket diye yalakası var buna yönetimden peşkeş olarak aldığı kombinelerden 40 tane kombine veriyor bunları sat diyor böyece kaç tane elinde kombine varsa ona buna az çok veriyor sattırıyor . düşünün kombine atalım 300 tl (max) 200 tlye mehmet fındıkçe 2000 tane alıyor fener maçına tek kombineyi ort.75 tlden satsa kombine parasını tek maçtan yaklaşık %40 civarında geri almış oluyor. geri klan maçlarda (ligde 13 avrupa vs 15 - 20 maçta ise yarısı ödediği paraya kalanı ise cebe gidiyor. kimse bunları bana savunmasın
hele hele bir de su " icimdeki fener aski bambaska " gibilerinden surekli bagirilan rezalet tezahurat yok mu , her duydugumda hissettigim utancin ve bunu bagiran guruha duydugum ofkenin tarifi yok.
hani ironidir denebilir ama rezalet otesi bir tezahurat ki yillardir bir turlu vazgecmedi tribunlerimiz.
kisa yoldan acik acik de iste ne diyeceksen... bi "kupalari nah aliyor " diyebilmek icin yok icimdeki fener aski , yok o buyuk taraftarinla cok yasa zart zurt...En son ESER tarafından düzenlendi; 03.08.2014, 22:31.
Yorum
-
* Önce hobi olarak başlanır,sonra işler değişik haller almaya başlar, sonra 40.000 kişilik forumda binlerce övgü değilde birkaç kendini bilmezin böyle iş mi olur ? hani nerede fotolar yeaa tarzı hoş olmayan mesajları bakın görüyorsunuz bana hakaret ediliyor işte ispatı tarzında argüman olarak gösterilerek ince ince el ayak çekilir. Ben bu filmi çok kez seyrettim. Diğer bir açıdan bakarsak eğer sağlık,özel sebepler olabilir ki inşallah yoktur o zaman şahsen özürdilerim. Şimdi sonuç itibariyle forum görevini yaptı karşılığı bumu olmalıydı ? Tek kelimeyle ayıp formula bekir kardeşim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Önce hobi olarak başlanır,sonra işler değişik haller almaya başlar, sonra 40.000 kişilik forumda binlerce övgü değilde birkaç kendini bilmezin böyle iş mi olur ? hani nerede fotolar yeaa tarzı hoş olmayan mesajları bakın görüyorsunuz bana hakaret ediliyor işte ispatı tarzında argüman olarak gösterilerek ince ince el ayak çekilir. Ben bu filmi çok kez seyrettim. Diğer bir açıdan bakarsak eğer sağlık,özel sebepler olabilir ki inşallah yoktur o zaman şahsen özürdilerim. Şimdi sonuç itibariyle forum görevini yaptı karşılığı bumu olmalıydı ? Tek kelimeyle ayıp formula bekir kardeşim...● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
tüm taraftarlar tek grup olarak toplansa grubada yeni bir özgün isim verilse mesale vira gibi ama farklı bişey.
sonra başka yerlere göndermenin olmadığı sadece kulube olan sadakatımızı ve sevgimizi belirten sözcüklerden oluşan bir kaç güzel marş bestemiz olsa (ör. never walk alone, sen hayatımda anlam gibi)
61.dk balonlu konfetili gösteriler ile kale arkalarında harbiden yapılabilecek kaliteli kareografiler olsa
en önemlisi taraftara sırf bağırmadıkları için ana avrat söven kulübe peşkeş çeken içten pazarlıkçı kendilerine başkan diyen sefiller temelli tribünlerden uzaklaştırılsa
oluşturulan yeni gurubun tişört ve atkıları ts clublarda satılsa (iyi gelir sağlar ordan yönetim)
güzel olur..En son EgeKum tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 16:11.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum