Avni Aker yıkılıp millet yeni stadyuma gittiğinde klüp büyümecek küçülecek.... maçlara kimse gitmeyecek , takım ileri değil geri gidecek.... Çünkü taş yerinde ağırdır....
Ben buradayım hep birlikte göreceğiz bilet fiyatlarının 5 tl olup bom boş stadyumda maç oynanan günleri......
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Avni Aker yıkılıp millet yeni stadyuma gittiğinde klüp büyümecek küçülecek.... maçlara kimse gitmeyecek , takım ileri değil geri gidecek.... Çünkü taş yerinde ağırdır....
Ben buradayım hep birlikte göreceğiz bilet fiyatlarının 5 tl olup bom boş stadyumda maç oynanan günleri......
kayserispor un hali ortada
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
avni aker ve hava alanı arazileri ile 5 yeni stad yapılır
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Arkadaşlar ne konuşuyoruz. Biz otuz yıldır şike yaparak en az on kere sampiyon, on defa ikinci olduk.Sonra paramız bitti taki 2010-2011 tekrar paramız olunca yine şike yaptık ve sampiyon olduk.Biz şikeci bir takımız. Biz gıcık bir takımız. Bizim taraftar holigan, saldirgan ve cirkef. Bu şehre gelenler keskin nişancılar tarafindan korunur.Siz bu ülkenin dokunulmaz takımına ve başkanina nasıl iftara atarsınız. Görmüyormusunuz taraftarini nasıl sahip çıkıyor takımına ve başkanına.Bizim gibi bolunmusler mi kendi içinde kavga mı ediyorlar.Onlar şike yapmadı iftira atiyorsunuz.Adaletmiş işte adalet eninde sonunda doğruyu buldu.Sizin doğrunuzun hükmü yok. Zaten futboldan soğuduk, takımda kötü. Hoca zaten soru işareti, stadı begenmiyoruz, taraftar maça gitmeyi zaten düşunmuyor.Bölünmüşüz parçalanmişiz.Şike yi biz yapmışız.Bu durumda en doğru karar çek takımı ligden. Kalanlar kendileri calsin kendileri oynasın. Millette bari günaha girmez, stres yaşamaz.
Avni Aker'i kullanmaya devam edip bu stadı orada çürümeye terk edecek bi yönetim ve halkımız olabilse.
oda devletin ne farkı var biri yeni biri eski akçabat stadı kimin trabzon da devletin malı olmayan maç oynanabilecek bir stadyum var mı ? Eğer varsa devletin stadyumlarını tamamen terketmeliyiz
En son Jackal Wile tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 12:52.
Yeni veya eski stadyum ile başarı oranını olumlu veya olumsuz olarak nasıl birbirine bağlıyorsunuz çözemiyorum. Biraz argo ama ; takımın iyiyse rakibi yener geçersin.Gerisi boş. Stadyumda tek bir adamın olmasına bile gerek kalmaz. Kaldı ki Trabzon'da stadyum full çekse ne olacak çekmese ne. Futboldan anlamadıktan sonra ...
En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 16:55.
Yorum