Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVasili, tribün eğimlerini kaç aldın sanki projeden daha dik ve yüksek gözüküyor.Ben tribün eğimleri olarak 21-22, 31-32 düşünüyordum. Şimdi tekrar hesap yaptım da yanılmışım. Çok az bir yanlışlık payıyla, belki en fazla 30-40 cm hata ile yeni eğimleri hesapladım.
Proje eğimleri;
alt kat: 21,68°
üst kat: 34,65°
Bu çizimde alt kat 1,4° üst kat 0,8° daha dik oldu. Tekrar çizsem mi bilmiyorumAma alt kat dikliği ve 34,65° üst kat dikliği çok iyi. TT Arena nın da üst kat 35° küsür filandı sanırım.
horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çizimle kendi hatamında farkına vardımBen tribün eğimleri olarak 21-22, 31-32 düşünüyordum. Şimdi tekrar hesap yaptım da yanılmışım. Çok az bir yanlışlık payıyla, belki en fazla 30-40 cm hata ile yeni eğimleri hesapladım.
Proje eğimleri;
alt kat: 21,68°
üst kat: 34,65°
Bu çizimde alt kat 1,4° üst kat 0,8° daha dik oldu. Tekrar çizsem mi bilmiyorumAma alt kat dikliği ve 34,65° üst kat dikliği çok iyi. TT Arena nın da üst kat 35° küsür filandı sanırım.
En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 14.03.2013, 15:18.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın 3 boyutlu çiziminden kaba tribün görünümleri.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadımKroki istiyoz
Bir de bu projeler kesin mi? Akçaabat tanjantı ben duymadım mesela. ve stadın bitimine yetişecek mi bu kadar iş?
Yeşil Hat: Kavaklı-Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı Yolu. 2 gidiş 2 geliş olacak. Şuan da yapımı sürüyor.
Siyah Hat: Muhtemel köprülü kavşak/kavşaklar.
Bordo Hat: Tünel. Kanuni Bulvarı'nın devamı.3 gidiş 3 geliş. 1,2 km. İhalesi yakında yapılacak. Projeleri onaylandı.
Mavi Hat: 2 gidiş 2 geliş. Stadın yanından yapılacak ekstra yol. Tünel ve kavşaklarla birlikte yapılcak.
Sarı Hat: 3 gidiş 3 geliş. 19,2 km. 3 tane tünel, 1 tane viyadük var. 1,2 km lik kısmına geçen yıl başlandı. Geri kalan tamamının önyeterlilik ihalesi yapıldı, Nisan ayında teklif alma yapılacak. Geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulunda "Acele Kamulaştırma" Kararnamesi çıkarılıp resmi gazete de yayınlandı. Bu süper oldu, süratli bir şekilde yapılacaktır artık. 4 yıl sürecek.
Bu ulaşım ağının merkezinde ki "Akyazı" içinde bulunan Stad, Tesisler, Otel, Fuar Alanı, Kongre Merkezi, Terminal vb. donatılarla Trabzon' un merkezi olacak. Trabzon-Akçaabat ile birleşmiş olup yaklaşık 450-500 bin kişilik büyük bir şehir görünümünde olacak. Trabzon'u sevmeden Trabzonspor sevgisi eksik kalır.
En son vasili tarafından düzenlendi; 14.03.2013, 19:12.horyanli
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabataslak olarak şöyle bir şey olacak.
Yeşil Hat: Kavaklı-Akçaabat-Söğütlü-Yıldızlı Yolu. 2 gidiş 2 geliş olacak. Şuan da yapımı sürüyor.
Siyah Hat: Muhtemel köprülü kavşak/kavşaklar.
Bordo Hat: Tünel. Kanuni Bulvarı'nın devamı.3 gidiş 3 geliş. 1,2 km. İhalesi yakında yapılacak. Projeleri onaylandı.
Mavi Hat: 2 gidiş 2 geliş. Stadın yanından yapılacak ekstra yol. Tünel ve kavşaklarla birlikte yapılcak.
Sarı Hat: 3 gidiş 3 geliş. 19,2 km. 3 tane tünel, 1 tane viyadük var. 1,2 km lik kısmına geçen yıl başlandı. Geri kalan tamamının önyeterlilik ihalesi yapıldı, Nisan ayında teklif alma yapılacak. Geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulunda "Acele Kamulaştırma" Kararnamesi çıkarılıp resmi gazete de yayınlandı. Bu süper oldu, süratli bir şekilde yapılacaktır artık. 4 yıl sürecek.
Bu ulaşım ağının merkezinde ki "Akyazı" içinde bulunan Stad, Tesisler, Otel, Fuar Alanı, Kongre Merkezi, Terminal vb. donatılarla Trabzon' un merkezi olacak. Trabzon-Akçaabat ile birleşmiş olup yaklaşık 450-500 bin kişilik büyük bir şehir görünümünde olacak. Trabzon'u sevmeden Trabzonspor sevgisi eksik kalır.
eline sağlık çok güzel belirttin herşeyi. inşallah tamamlanır bu projeler. tamamlanırsa hem akyazı trafiği rahat olur hem trabzon trafiği rahatlar hemde akçaabatın gelişmesi adına yeni yerler açılır..
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke senin çizdiğin gibi ilk kat 23° olsaydı.Senin çiziminde üst tribün yüksekliği kaç metre oldu 25,9 metreden ne kadar fazla ?horyanli
Yorum
-
nedimturkmen @nedimturkmen1 Şehiriçi nüfusu 300bini bulacak Ordu şehrine 30 bin kapasiteli stadyum yapılması için yarın çalışmalara başlayacağız.
nedimturkmen @nedimturkmen1
Bizim hazırlattığımız bir proje var.İngiltere'deki örneklerden esinlenilmiş ancak taraftarlarımızın önerilerini mimarlarımıza ileteceğizTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedimturkmen @nedimturkmen1 Şehiriçi nüfusu 300bini bulacak Ordu şehrine 30 bin kapasiteli stadyum yapılması için yarın çalışmalara başlayacağız.
nedimturkmen @nedimturkmen1
Bizim hazırlattığımız bir proje var.İngiltere'deki örneklerden esinlenilmiş ancak taraftarlarımızın önerilerini mimarlarımıza ileteceğiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum