Takım iyi olursa localar her türlü dolar......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bazı yorumlara bakıyorum içinde en ufak bir hayal yok..hayal ve hedef olmadan büyük düşünmeden büyüyemezsiniz...yerinizde sayarsınız..bana göre stad 61.000 kişi olmalı..3 katlı olmalı..ve en az 300 loca olmalıydı..Trabzonsporumuz büyük bir takımdır,,dolduramaz..yapamaz..bıze cokk...satayamız...yapamayız dersek ozaman sıradan oluruz,,
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildişike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden ti ye almak olsun? 150 locanın 40 bin dolardan satılacağını söylemek ti ye almak olmuyorda loca sayısını 500 e çıkarmak mı ti ye almak oldu?
Şampiyonlar liginde finale kadar çıkacağımızı, ligte namağlup şampiyon olacağımızı garanti etsinler yinede 150 locayı 40 bin dolardan satamayız, burası Trabzon
Bu konuyu uzatma taraftarı değilim....
Loca Konusunda açık konuşmak gerekirse;
40.000 Dolar gibi Komik bir rakama Loca satılacağını hiç ama hiç düşünmüyorum.
Arkadaşlar da yazmış zaten ''Locanın Konumuna'' göre fiyat belirlenir.
Bu stadyumda 500.000 Dolar veya 1.000.000 Dolara satılacak ''LOCA'' olacaktır.
Yurt dışında, İstanbul'da ve diğer Anadolu kentlerinde zengin olmuş birçok Trabzonlu ve Trabzonsporlu işadamımız var...
Emin bu insanlar ''İsimlerini Duyurmak'' ve ''Gösteriş Yapmak'' için bu ''LOCALARI'' alacaktır.
Bu konuda hiç kuşkunuz olmasın!
Ağaoğullarından tutun da Cevahirlere, Varlıbaşlara, Aşçıoğullarına, Yıldırım ve Kurşun ailelerine kadar birçok iş adamı var. Bunun dışında sanatçılar fln derken hiç beklemediğiniz yerden birçok kişi çıkar merak etmeyin
Ölmezsek ve hayatta olursak bu dediğimi hepimiz görürüz...
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDegerli Renkdasim,
Oncelikle Kayserispor ile karsilastirilmamiz gerektigini dusunuyorum. Soyle ki, Bir cirpida Trabzonspor taraftari olup her sene onemli miktarlar vererek Loca alabilecek capta 30-40 isadami aklima geliyor. Agaoglu, Ascioglu, Usta, Mehmet Ali Yilmaz, Sener Kardesler, Varlibas, Mehmet Nazif Gunal'in Ailesi, Bozoglu, Imamoglu, Emre Aksoy (AKS Insaat), Jet Fadil vs... Bu kisiler kombine almazlar ama boyle bir locayi sirf takima destek olsun diye alirlar. Gelmeseler bile bir sekilde kullanirlar. Bu localari Trabzon'da olanlar satin almayacaklar. Yanilgiya dusmeyelim.
Sonra sponsorlariniza daha konforlu ortamlar hazirlamaniz lazim. Simdi egri oturup dogru konusalim, hangi sponsorumuz onemli misafirini alip Avni Aker'de mac izlemeye getirir. Ama bir locasi olursa ve stat guzel olursa bunu yapabilir.
Takima aidiyet duyan, maddi gucu yerinde olan kisiler yapar bunu. Ben bile yurtdisindan gidemeyecegimi bile bile gecmis yillarda kombine almissam, bunu bircok isadami da yapacaktir. 120-130'u belki satamazsiniz ama ben 75-80 adetten asagi dusecegini de sanmiyorum.
Sezonluk 25 bin kombine ve 80 loca ile (ortalama 500 tl; 25.000*500=12.500.000 TL + 80*80.000=6.400.000 - toplam 18.900.000 TL) 6.300.000 Euro sezon basinda kasaniza koyma imkaniniz var. Eger buyuk takimiz diyorsak ve bunu da beceremiyorsak zaten kendimizi ayri kategoriye alma zamanimiz gelmistir.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.5 taç / 10 kale arkası.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
kapalıdaki localar hala çok tipsiz geliyo bana umarım stad tamamlanıp koltuklar yerleşince etkil bir görünüme kavuşur. Şuan hala etkileyicilik bakımından sıralamam bursa konya trabzon
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2014, 22:00.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
proje dahilinde yapılacağı söylenen oteller restorantlar avmler Trabzonspora mı ait olacak yönetimde biraz vizyon olsa projenin içine kapalı konser alanlanı otel bir tane kocaman Tsclub vb şeyler yapar yürüyüş yolunuda akyazı kadar bağlar büyük bir gelir olur hemde şehre canlılık katar. fikirler hayaller güzelama yönetimde o vizyon varmı yada oluşabilirmi önemli olan o
Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Yorum