Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar paniğe gerek yok...

Ambulans çıkışları küçük olacak! Projenin Taslağını gösteren bir paylaşım yapılmıştı ona bakarsanız görebilirsiniz.

Ambulans çıkışları ''KÜÇÜK'' olacak!

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Localar düz bi set halinde mi olacak yoksa tribüne gömülü bir şekilde mi olacak??
      Malesef localar tribüne gömülü değil.. Tribünlerin bütünlüğünü ve estetiğini tamamiyle yok eden bir görüntü oluşuyor...
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• bizdede böyle canlı yayın olsaya
        En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 21.04.2014, 11:02.

Yorum

• Locaların tek bir tribünde toplanması diğer 3 tribünün basamak sayısının artması demek oluyor, bu da stadımızın daha ihtişamlı duracağı anlamına geliyor. Türkiyede yapılan diğer stadlarla kıyasladığımızda stadımızın her anlamda diğerlerinden farklı olduğunu da bariz görebiliyoruz. Ben memnunum projeden.

Yorum

• konya stadi nerdeyse bursayi gecmis. Halbuki daha cok gec baslanildi bildigim kadariyla. Saridaglar iyi is cikariyorlar.
            BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Locaların tek bir tribünde toplanması diğer 3 tribünün basamak sayısının artması demek oluyor, bu da stadımızın daha ihtişamlı duracağı anlamına geliyor. Türkiyede yapılan diğer stadlarla kıyasladığımızda stadımızın her anlamda diğerlerinden farklı olduğunu da bariz görebiliyoruz. Ben memnunum projeden.
              Abi iyide localarin arttirilmasi soz konusu. hatta kesin gibi. zaten berbat olan localara katlanmamizin tek sebebi tek tribunde toplanmis olmasiydi. ama simdi diger tribunlerede eklenecek.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• diğer tribünlere loca eklenmesi çok kötü olmus ambıyans açısından hersey para değil stad kötü gozukuecek o sekılde her taraf loca zten kapalı ıkı kat loca dıger tarafları bıraksınlar bence.. kesın bi bilgi varmı dıger trıbunlere koyulacakmı sımdı kesın

Yorum

• Kotu olan sey 101 tane loca tribun aralarina konularak maratona sigmaz. kale arkalarinida feda edecez bu sefer. Ama sadece maratonda da olma ihtimali var. Oyle olursa maratona bambaska bir sekilde yerlesecek localar.

Eski projeyle yeni proje karisimi bir sey olacak. Tribunleri becerip yaklastiramayan adamlar insaat basladiktan sonra degistirmeye calisiyor. Icim rahat degil
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 150 tane locayı kime satacağız ben bunu çok merak ediyorum, o localar stadyumun içine edecek anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      150 tane locayı kime satacağız ben bunu çok merak ediyorum, o localar stadyumun içine edecek anlaşılan.
                      böyle giderse 5 sene içinde trabzonun yarısını araplar alacak.arapların gözdesi ise deniz manzaralı ev arsalar.bakarsın hızını alamayan araplar deniz manzaralı locaları fahiş fiyata alırlar .

Yorum

• bu loca işi hiç olmadı hiç... stadı bozar bu loca işi

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          150 tane locayı kime satacağız ben bunu çok merak ediyorum, o localar stadyumun içine edecek anlaşılan.
                          Eski futbolcular daha rahat maç izleyecek bundan sonra.

Olacagı budur.
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaş 4 tane çıkış olacak zaten
                            resmi hiç birşey yok arkadaşlar
                            www.akyuzkalip.com
                            www.facebook.com/akyuzkalip
                            www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Akyazı'da Localar Arttırıldı

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağaoğlu'nun yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zengin işadamlarına satarak önemli bir gelir elde etmek isteyen bordo mavili kulüp, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı kiralayarak isim hakkı konusunda görüşmeleri resmileştirmek istiyor. Yönetim Kurulu üyesi Erol Ağaoğlu, stadın isim hakkı konusunda bir çok firma ile temas halinde olduklarını ve kulübe ekonomik anlamda en ciddi getiriyi sağlayacak firmayla anlaşacaklarını söyledi.

Kaynak: HaberTS
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Akyazı'da Localar Arttırıldı

Trabzon'un Akyazı Mahallesi'nde dolgu alanı üzerine yapımı devam eden Akyazı Stadı'na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklendi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağaoğlu'nun yaptığı yoğun girişimler sonucunda az sayıda olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zengin işadamlarına satarak önemli bir gelir elde etmek isteyen bordo mavili kulüp, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı kiralayarak isim hakkı konusunda görüşmeleri resmileştirmek istiyor. Yönetim Kurulu üyesi Erol Ağaoğlu, stadın isim hakkı konusunda bir çok firma ile temas halinde olduklarını ve kulübe ekonomik anlamda en ciddi getiriyi sağlayacak firmayla anlaşacaklarını söyledi.

Kaynak: HaberTS
                                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

Çalışıyor...
                                X