Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi siz eski futbolcular o localara girip tavla oynamayacak diyorsunuz oyle mi?

Hadi bakalim insallah sizin dediginiz gibi olur.
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Simdi siz eski futbolcular o localara girip tavla oynamayacak diyorsunuz oyle mi?

parasını versin ne halt yerse yesin...
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Simdi siz eski futbolcular o localara girip tavla oynamayacak diyorsunuz oyle mi?

Ya arkadaş milletin özel hayatından bize ne?

Adam parasını verip, locasını satın aldıktan sonra ister maç izlesin isterse tavla oynasın...

Bizi ilgilendirir mi?

Sen paradan haber ver, gerisi hikaye...

Ayrıca kimse localar peşkeş çekilecek zannetmesin!

Localara belli bir değer biçilecek ve sonrasında satışa çıkarılacaktır!

Trabzonspor halka açık bir şirket, kulübe giren çıkan 1 TL'nin bile hesabı tutuluyor.

Bir yolsuzluk yapan hesabını verir.

Yorum

• Stadyumun cepheleri için renklendirme çalışması yapılıyormuş.
          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• $antiye $efi: Localar 3 tribünü dolaşacak ama şekli 3 tribünü dolaşıyor gibi olmayacak
            o nasil olacak?

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              $antiye $efi: Localar 3 tribünü dolaşacak ama şekli 3 tribünü dolaşıyor gibi olmayacak
              o nasil olacak?
              Ayrıca bu cümleden şimdi biz ne çıkaralım ? Kale arkalarını tek bi başlık altına alıp 3 tribünü dolaşacak anlamında mı kullanmış ?

Yoksa Maraton , Kapalı ve Kale arkası tribünlerinün sadece birinde ( mesela deniz tarafında ) olacak bunu mu çıkaralım ? Benim aklıma takıldı açıkcası.
              En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 18:56.
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• passed_minute
                @onurkivraktutuncu mesleğin ne ... merak ettim ... ben inşaat mühendisi ve mimarim. Ve ben sana diğer projeler burası ile kiyaslanacak projeler değil diyorum . Bilmem sen bundan ne gibi birsey cikariyorsun.

Birde bu olay var tabi. İnşaat mühendisi vs. olmayan bu konu hakkında konuşamaz.

Ozaman hiç birimiz oy da kullanmayalım siyasetçi değiliz.
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  $antiye $efi: Localar 3 tribünü dolaşacak ama şekli 3 tribünü dolaşıyor gibi olmayacak
                  o nasil olacak?
                  Demek ki bir tribundeki tum loca grubu diger tribundeki tum loca grubundan bagimsiz olacak. Gecis olmayacak birbirine
                  Ben baska bi anlam cikaramadim
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 19:04.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• şu ülkedeki yavşaklıkları gördükçe ne stad istiyorum ne de başka bir şey!
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Yahu arkadaş şu şantiye şefinin sözlerine gıcık oluyorum...

Adam gibi ''Türkçe'yi'' kullansa olmuyor...

İlla garip garip cümleler kuracak..

Kurmazsa canı rahat etmiyor..

Yorum

• localar yanlış anlamadıysam üç tribünde kat aralarına koyulacak diğer tribün yani vip tribünü zaten bağımsız 2 kat olacak.

dış kaplamanın sadece uçaktan görünecek olması diğer yerlerin büyük ihtimal bordo mavi olarak renklendirilmesi iyi haber benim için.

bir de şu camla kapama işi olursa sanırım baya beğenecem bu stadı.

Yorum

• koca stadin hala bir tanitim vidyosu olmamasi buyuk rezillik.bir insaat firmasinda calisiyorum, mimarimiz en kucuk projede bile milyon tane gorsel hazirliyor.uc boyutlusundan normal resimlerine kadar.
                          bu isi bu kadar gizli yurutmenin alemi nedir anlamadim.stadin tam olarak nasil yapilacagini bilmedigim icin bir elestirim yok ama artik tanitim vidyosu hazirlasinlar bi zahmet..
                          bide bu loca konusu hakkinda zahido'nun yazdiklarina tamamen katiliyorum.adamciligin tavan yaptigi trabzonspor gibi bir klupte o localarin yarisi kafadan ese dosta dagitilir,hicbir maddi gelir de saglanamaz.yok yere goruntuyu bozacaklar.
                          En son tristram tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 23:50.

Yorum

• stadla ilgili yöneticimiz ya milletle kafa buluyor ya da viskiyi fazlaca kaçırıyor..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ..
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 21:16.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                koca stadin hala bir tanitim vidyosu olmamasi buyuk rezillik.bir insaat firmasinda calisiyorum, mimarimiz en kucuk projede bile milyon tane gorsel hazirlaniyor.uc boyutlusundan normal resimlerine kadar.
                                bu isi bu kadar gizli yurutmenin alemi nedir anlamadim.stadin tam olarak nasil yapilacagini bilmedigim icin bir elestirim yok ama artik tanitim vidyosu hazirlasinlar bi zahmet..
                                bide bu loca konusu hakkinda zahido'nun yazdiklarina tamamen katiliyorum.adamciligin tavan yaptigi trabzonspor gibi bir klupte o localarin yarisi kafadan ese dosta dagitilir,hicbir maddi gelir de saglanamaz.yok yere goruntuyu bozacaklar.
                                Çok kolay. Partisinin senelerdir dillendirdiği stadyum için somut bir adım atma zamanının geldiği dönemde elinde ne bir proje, nede başka bir şey olan bir Başbakan düşün. Bu Başbakan mitinge ramak kala partisinin il teşkilatına bu işi halledin diye emir veriyor. Tam o dönemde görev alan, kendini şehrin sahibi zanneden, sonradan görme arsız Bakan hemen atlıyor ortaya. Daha önce Tokinin başındayken beraber çalıştığı kankisine elinde hazır bir proje olup olmadığını soruyor. Buda ona o şehrin takımının beklentileriyle uzaktan yakından alakası olmayan, elinde kalan projeyi veriyor. Bunun üzerine o arsız Bakan sağa sola o artık projenin posterlerini astırıyor, miting günü komşusunun çocuğuna yaptırdığı amatör bir animasyon görüntüsünü oynatıyor. Bu işe gönül veren onlarca kişi Bakanın bu saçma hareketi yüzünden bellerini doğrultamıyor, neresinden tutsalar ellerinde kalıyor.

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X