Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mesela gs stadının dört bir tarafının iki katlı loca olduğu sanılıyor dimi resimlerde filan ama değil loca süsü verilmiş sadece.. çok basit bir ayrıntı bu camla kapatırsın bir şey belli olmaz..
    Doğrudur ben bilmiyodum vallahi öyle yapılırsa süper olur ozaman.
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TT Arena'da burdaymış. Avrupa'da da hemen hemen bütün stadyumlarda burada oluyor zaten.

bilmediğimden soruyorum, ttarenaya rakip seyirci evsahibi taraftarların arasından mı giriyor.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilmediğimden soruyorum, ttarenaya rakip seyirci evsahibi taraftarların arasından mı giriyor.
        Tribüne giriş turnikeleri farklı.

Yorum

• eğer ambulans çıkışları mersin stadındaki gibi çok bariz bir şekilde olacaksa yazıklar olsun çok kötü bir görüntü olacak....
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..
            Sanırım gerçekten böyle olacak. Aynısı gibi.

Yorum

• Ambulans çıkışları, köşeleri aynı yukardaki stad

Yorum

• Bu Legia nın stadı sanırım ben çok beğenmiştim umarım öyle olur

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[/IMG]

Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..
                  Arenanın locaları gibi yapılmamasının sebebi kapasite mi?
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Legia stadının başka açıları ;

Bu stadın saha-tribün uzaklıklarını bilen var mı ?

Yorum

• .....................................
                      En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 02:08.

Yorum

• Hemen hemen aynı proje olacak. Localar farklı sanırım. Bunu daha önce biri söylemişti. Hatta Varşova maçını izlerken stadı inceleyin bizimki de böyle olacak demiştik.
                        Dış cephesi de bizim projeye benziyor.

Yorum

• En büyük fark sanırım araç çıkışları. Legiada 2 tane çıkış var.

Yorum

• 30000 kişilikmiş bu stad.

Köşelere kafayı taktım tt arena gibi olsa ne olurdu da üçgen gibi yapmışlar

Yorum

• işin içinde TOKİ devlet olunca elin kolun bağlanıyor resmen aynı forma muhabbetindeki gibi modası geçmiş hazır bir çizimi revize edip sana kakalıyorlar,helal olsun mu diyelim ne diyelim...
                              sakin olun...

Yorum

• artik olumlu dusunmek istiyorum.. en az bizim kadar projeyi yapanlarda ayrintilari dusunuyordur. 4 tane ambulans cikisi var bencede cok sacma, loca sayilari tribunlerde esit degil bu da sacma ama arenadaki gibi cam orneginde oldugu gibi kaplama yapilirsa localar 4 bir tarafa dagilmis gibi olacaktir. benim bunlardan ziyade bu cati olayinda daha fazla canim sikiliyor. bu isiklandirma sistemi legia da oldugu gibi catinin altina takilan ek bir parcadanmi olusacak yoksa isiklandirma direk catiya mi entegre edilecek. eger oyleyse bizim cati malum meksika dalgasi gibi nasil becerecekler ?

legia stadi 30 bin kisilik bizim stat 40 bin ! daha gorkemli olacagi kesin. acikcasi legia stadi acayip b.ktan bir stat. cok daha guzel ve farkli olacagini dusunuyorum bizimkinin. 3 4 ay daha bekleyip tribunlerin tamamen yukselmesini beklemek gerek.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X