İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTT Arena'da burdaymış. Avrupa'da da hemen hemen bütün stadyumlarda burada oluyor zaten.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmediğimden soruyorum, ttarenaya rakip seyirci evsahibi taraftarların arasından mı giriyor.
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
[/IMG]
Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..( ゚д゚)
Yorum
-
.....................................En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 02:08.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
artik olumlu dusunmek istiyorum.. en az bizim kadar projeyi yapanlarda ayrintilari dusunuyordur. 4 tane ambulans cikisi var bencede cok sacma, loca sayilari tribunlerde esit degil bu da sacma ama arenadaki gibi cam orneginde oldugu gibi kaplama yapilirsa localar 4 bir tarafa dagilmis gibi olacaktir. benim bunlardan ziyade bu cati olayinda daha fazla canim sikiliyor. bu isiklandirma sistemi legia da oldugu gibi catinin altina takilan ek bir parcadanmi olusacak yoksa isiklandirma direk catiya mi entegre edilecek. eger oyleyse bizim cati malum meksika dalgasi gibi nasil becerecekler ?
legia stadi 30 bin kisilik bizim stat 40 bin ! daha gorkemli olacagi kesin. acikcasi legia stadi acayip b.ktan bir stat. cok daha guzel ve farkli olacagini dusunuyorum bizimkinin. 3 4 ay daha bekleyip tribunlerin tamamen yukselmesini beklemek gerek.u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum