Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çalışmalar çok hızlı ilerliyor neredeyse her gün değişikliği farkedebiliyoruz resimlerde bile.

Aynen devam.

Bir de kamera işini boşverin böyle daha iyi.

Bizim taraftar malum, kameradan çalışmayı izlerken insaatçılardan birini dinlenirken görmeyi versin hemen buralarda yaygarayı koparırız, başlarız yazmaya inşaatçılar niye oturuyor bunlar yatmaya mı geldi vs diye.)
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak karabela tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Proje revize ediliyormuş erol agaoğlu öyle söyledi twitterda
      Hadi hayirlisi insallah

Yorum

• %25 olmadı mı hala?
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          %25 olmadı mı hala?

Toki'nin sitesine göre %10
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dışarıdan gören ufak sanacak içeri girince biraz şaşıracak yani
            Aynen, içi kesinlikle dışından daha ihtişamlı olacak ama keşke şu loca işini hiç karıştırmasalardı. Diğer üç tribünü mahvedecekler diye korkuyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen, içi kesinlikle dışından daha ihtişamlı olacak ama keşke şu loca işini hiç karıştırmasalardı. Diğer üç tribünü mahvedecekler diye korkuyorum.
              bence 49 çok az ama 150 loca fazla kaçıcak sanki

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Toki'nin sitesine göre %10
                O sanırım bütün spor kompleksinin yüzdesi. Stadın %20'yi aşmıştır.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bursaspor Stadının membranları Almanya'dan ve de yeşil beyaz renklerde geliyor. Bir yandan da çevresi camla kaplanıyor.

Yönetimin 50 yılda bir yapılagelen böyle bir projeyi çok iyi takip etmesi gerekiyor !!!
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence 49 çok az ama 150 loca fazla kaçıcak sanki
                    Fazla kaçmaz, ne kadar fazla olursa o kadar iyi de nasıl yapılacağı önemli, 100 locayı nereye nasıl sığdıracaklar çok merak ediyorum.

Yorum

• Hani projede değişiklik mümkün değildi ? Yalanlar yalanlar..

Yorum

• Vodafone Arena Reklamı süper olmuş helal olsun adamlara. Bizimkiler böyle şey neden yapmaz diye düşünüyorum sonra farkediyorum ki o reklamda oynamayı hak eden tek adam Onur sonra boşver diyorum. Kadir Zeki felan reklamda oynuyor düşünsene
                        ( ゚д゚)

Yorum

• geçen yaptığım çatı modeli bizim çadırdan daha iyi durdu

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ben daha öncesine localarının sayısının artacağını söylemiştim. Tabi Forum da bazı arkadaşlar benim söylediklerimi bizi kafalıyor diye lanse ediyor. Aynı söylediklerim transferler içinde geçerli, rahat olun dedim...Kene kafalıyor dediler...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Ahmet Aksu kardeşimizin hazırlamış olduğu stadyumun içini gösteren görsel güzel olmuş.

Özellikle de halen yapımı devam eden üst üste olan ''Loca'' kısmını çok güzel hazırlamış.

Böylece daha önce bize gösterilen o ''Ucube'' görsellerin ne kadar baştan savma yapıldığını anlıyoruz.

Ahmet kardeşimize bu güzel görseli hazırladığı ve gerçekte görüntünün çok daha iyi olacağını fark ettirdiği için teşekkür ediyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fazla kaçmaz, ne kadar fazla olursa o kadar iyi de nasıl yapılacağı önemli, 100 locayı nereye nasıl sığdıracaklar çok merak ediyorum.
                                tribünlerin arasına sığmaz mı 100 tane tek sıra halinde ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X