Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize kötü bi stad yapacaklarını bildiğimiz halde hiçbir ses çıkarmıyoruz. Bi mail veya ne bilim bi tepki bile vermiyoruz. 10 metre nedir arkadaş kale arkası . Olimpiyatta oynayalım.
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• stadla ilgili çaılşmalar ne durumda temel atılmayacakmı ve enönemlisi bir tanıtım videosu yapılmayacakımı?
      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avniaker'in en güzel tarafı şehrin göbeğinde olması..
        İnsanlar dört bir taraftan yürüyerek oraya geliyor..
        Maç günleri meydan dan Erdoğdudan vs o stata yürüyerek gelmenin keyfini yaşamayan bilemez..
        Maç havasını soluyarak gidilir Avni Akere..
        Trabzonsporun keyfini sadece trabzonda yaşayanlar mı çekecek köylerden ilçelerden gelenleri düşünün şehir merkezinde arabayı park etmenin zorluklarını düşünebiliyormusun

bu yaz bir marketin önüne arabayı park etip maca gittim döndüğümde benim yüzümden arabasını alamayan biri ile karşılaştım bana söylediği kelime aynen şu şu trabzonun en nefret ettiğim şeyi kimsenin kimseyi düşünmemesi evet haklısın dedim bende aynı şeyi düşünüyorum
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu staddan ne farkı olacak ki aynı özellikleri taşıyor kale arkası 10 metre çatısı berbat akustik kötü tribünler yatay bundan daha kötü bir stad ne olabilir ki
          Olimpiyat stadı,
          kale-kale arkası tribün = 40 metre
          Taç çizgisi-Maraton Tribünü orta nokta = 30 metre

Futbol için en kötü stadyum orası

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akyazıdan güzel, en azından mazisi var, akyazının nesi var?
            peki o gördüğün stad değilde daha güzel görkemli bir stad yapılsaydı avni akerin mazisini yok mu sayacaktın? geçin bu işleri avni akerin şuan gecekondudan farkı yok. her yıl bi yerine yama yapılıyor millet tvden izleyince idare eder der tabi. gel gir stada her maç eziyetini çek bakalım.. ne benzer olimpiyat zulmüne.. otopark yok, yollar kilit, giriş çıkış tıkış tıkış eziyet, üstü açık, koltukları iğrenç.. her yıl kombine alan biri olarak artık bu yıl almaktan vazgeçtim. ailemle gidip maç izleyemiyorum ve sırf bu yüzden yeni bir stad istiyorum. ailece kombine alıp rahat maç izleyebilmek için..

Yorum

• valla gecen gun los angeles da dodger in macina gittim. bir futbol maci degildi bir amerikan futboluydu.. biletimizi premiundan aldik.. cok kisa soyluyum uzatmadan.. hayatimda bu kadar konforlu bu kadar rahat bir mac izlemedim. dusunebiliyormusunuz tribun 2 katli 2 kat arasinda kocaman bir ara ve o arada yemek yerleri dinlenme yerleri akliniza gelebilecek hersey.. ve premium bileti olana sinirsiz acik bufe yemek.. yemeginizi aliyorsunuz sonra koltugunuza gidiyorsunuz.. size ozel bir masa var oturup afiyetle yiyorsunuz.. bu premium dedigim olay gozde buyutulmesin tum stadin yarisi nerdeyse premium oluyor.. adamlar yapmis bizede bakmak kaliyor... bizde boyle birsey olabilme ihtimalini dusunuyorumda. neyse...

u will need justice at the end..

Yorum

Lailahe mazisi varmış siz mazide yaşayın durun.

Yorum

• membran beni çok korkutuyor stadyum inşallah böyle olmaz...

foto:skyscrapercity/erhan
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Hanifta korktuğun gibi olmayacak . Mebranın çeşitleri var paylaştığın resim deki stadyum bu şekilde tasarlandı o yüzden böyle. Bizim stadyumda bu görüntü olmayacak korkma .

Yorum

• İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O değil de başlık açılalı 5 buçuk yıl olmuş. Şaka gibi ya...
                      5.5 yıl önce başlık açıldığında Stadyum projesi için burdan devam edelim yazılmış ondan önceside var yani

Yorum

• inş dediiğğin gibi olur...
                        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• TT Arena kale arkası uzaklığı : 8,2 metre
                          10 metre uzaklığı olimpiyat stadına benzetmek demagojiden başka bişey değil...
                          ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• 10 metreyi amma abarttınız. Baraj mesafesi 9.15 cm. Yani topla baraj arası mesafeyle tribün-saha arası mesafe aynı. Fazla uzak değil yani abartmayın.

Yorum

Avni Aker'in mazisi varsa,Akyazı'nın da Mavi'si var
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• öneml değil ama kale arkası 10 metre fazla bencede 7-8metre iyi
                                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X