Bize kötü bi stad yapacaklarını bildiğimiz halde hiçbir ses çıkarmıyoruz. Bi mail veya ne bilim bi tepki bile vermiyoruz. 10 metre nedir arkadaş kale arkası . Olimpiyatta oynayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvniaker'in en güzel tarafı şehrin göbeğinde olması..
İnsanlar dört bir taraftan yürüyerek oraya geliyor..
Maç günleri meydan dan Erdoğdudan vs o stata yürüyerek gelmenin keyfini yaşamayan bilemez..
Maç havasını soluyarak gidilir Avni Akere..
bu yaz bir marketin önüne arabayı park etip maca gittim döndüğümde benim yüzümden arabasını alamayan biri ile karşılaştım bana söylediği kelime aynen şu şu trabzonun en nefret ettiğim şeyi kimsenin kimseyi düşünmemesi evet haklısın dedim bende aynı şeyi düşünüyorum@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kale-kale arkası tribün = 40 metre
Taç çizgisi-Maraton Tribünü orta nokta = 30 metre
Futbol için en kötü stadyum orası
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıdan güzel, en azından mazisi var, akyazının nesi var?
Yorum
-
valla gecen gun los angeles da dodger in macina gittim. bir futbol maci degildi bir amerikan futboluydu.. biletimizi premiundan aldik.. cok kisa soyluyum uzatmadan.. hayatimda bu kadar konforlu bu kadar rahat bir mac izlemedim. dusunebiliyormusunuz tribun 2 katli 2 kat arasinda kocaman bir ara ve o arada yemek yerleri dinlenme yerleri akliniza gelebilecek hersey.. ve premium bileti olana sinirsiz acik bufe yemek.. yemeginizi aliyorsunuz sonra koltugunuza gidiyorsunuz.. size ozel bir masa var oturup afiyetle yiyorsunuz.. bu premium dedigim olay gozde buyutulmesin tum stadin yarisi nerdeyse premium oluyor.. adamlar yapmis bizede bakmak kaliyor... bizde boyle birsey olabilme ihtimalini dusunuyorumda. neyse...
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıdan güzel, en azından mazisi var, akyazının nesi var?
Yorum
-
İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de başlık açılalı 5 buçuk yıl olmuş. Şaka gibi ya...
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıdan güzel, en azından mazisi var, akyazının nesi var?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum