resimlerden anladığım tribünlerin sahaya açısı çok geniş, tribünler dike daha yakın bir açıyla inşa edilirse gereken ambians sağlanabilir, ha derseniz ki amaç zaten ambiansı öldürmek itirazım olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
150 locadan bahsedildiğine göre mevcut katlı loca tribünü dışındaki diğer üç tribün aralarına da loca yerleştirilecek.
Locanın önü açılsın diye önündeki tribünden bi kaç sıra iptal edip loca kısmına katmak da çok mantıklı değil. çok mühendisliğinden anlamam, mümkün mü bilmiyorum ama locaların önüne küçük bi koridor oluşturacak şekilde tribünlerin alt kısımlarını biraz ileri çekilirse hem localar daha bi locaya benzer, hem de tribünler sahaya daha yakınlaşmış olur. 1 metre bile saha tribün uzaklığı olarak baya fark eder.
Ama böyle bişey mümkün olur mu orası ayrı konu tabi. ama olsa bi taşla iki kuş vurulmuş olur.En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 17.04.2014, 03:08.
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle150 locadan bahsedildiğine göre mevcut katlı loca tribünü dışındaki diğer üç tribün aralarına da loca yerleştirilecek.
Locanın önü açılsın diye önündeki tribünden bi kaç sıra iptal edip loca kısmına katmak da çok mantıklı değil. çok mühendisliğinden anlamam, mümkün mü bilmiyorum ama locaların önüne küçük bi koridor oluşturacak şekilde tribünlerin alt kısımlarını biraz ileri çekilirse hem localar daha bi locaya benzer, hem de tribünler sahaya daha yakınlaşmış olur. 1 metre bile saha tribün uzaklığı olarak baya fark eder.
Ama böyle bişey mümkün olur mu orası ayrı konu tabi. ama olsa bi taşla iki kuş vurulmuş olur.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle150 locadan bahsedildiğine göre mevcut katlı loca tribünü dışındaki diğer üç tribün aralarına da loca yerleştirilecek.
Ama böyle bişey mümkün olur mu orası ayrı konu tabi. ama olsa bi taşla iki kuş vurulmuş olur.
Eger mevcut kaziklar (cunku diger uc tribunun temeli atilmadi) izin veriyorsa benim onerim tribunlerin ust sirasina localarin yapilmasi - Bir nevi ucuncu kat gibi. Ancak bu durum ilerisi icin stadin kapasitesinin artirilma esnekligini azaltir. Mevcut sistem ileride kapasite artirmaya musait bir sistem...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kisisel gorusum bu ilave localar, mevcut 49 locadan servis olarak farkli olacaklar. O localar icin olusturulmus ozel alanlar olmayacaktir. Cunku anladigim kadariyla localarin altinda yer alan kirmizi duvarli alanin devami niteliginde olacaklar. Balkon olur mu bilemiyorum. Ayrica localar yapilirsa alt tribunlere giris nasil olacak?
Eger mevcut kaziklar (cunku diger uc tribunun temeli atilmadi) izin veriyorsa benim onerim tribunlerin ust sirasina localarin yapilmasi - Bir nevi ucuncu kat gibi. Ancak bu durum ilerisi icin stadin kapasitesinin artirilma esnekligini azaltir. Mevcut sistem ileride kapasite artirmaya musait bir sistem...İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın, işaretlediğin alanda loca yapımına imkan yok. Taraftarın giriş çıkış yaptığı bir yerden kim loca alır ki?
Bizim stadın da tribün aralarının hemen hemen böyle olacağını düşünürsek, canlı kanlı hali daha iyi bi fikir verir. ama yine benim dediğim gibi oluyor.
Ne diyelim, 50den 150ye çıkarmasını akıl eden bu işie de bi çözüm bulmuştur herhalde.
Yorum
-
Güzel çekim Bursanın stadı güzel ama Loca tarafı hiç güzel olmamış bence
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum