Burda o kadar zamandır küçük değişiklikler yapılabilsin diye onca uğraştık. Efendim bu saatten sonra projede en küçük bi değişiklik olması mümkün değil dendi.
Şimdi ise projede hiç olmayan ekstra 100 loca ilave edildiğinden söz ediliyor. Hani mümkün değildi ?
Demek ki yönetim isterse çok kolay bir şekilde değişiklik de olabiliyormuş, değil mi !?
Bizim stadın da tribün aralarının hemen hemen böyle olacağını düşünürsek, canlı kanlı hali daha iyi bi fikir verir. ama yine benim dediğim gibi oluyor.
Ne diyelim, 50den 150ye çıkarmasını akıl eden bu işie de bi çözüm bulmuştur herhalde.
bu şarkıyı ne zaman dinlesem hep''bi görseeeeeeeeennnnnn bi duysaaaaaaaaaannn hocaaaaaaaaaaam''diye telafuz ediyorum....kafaya takıldı bikere
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Mesela diyelim ki stat beklenenden erken bitti önümüzdeki sezon ortası bitti diyelim. Biz stadı kullanabilmek için bir sonraki sezonu beklemek zorunda mıyız? Yoksa istediğimiz zaman stada geçebilecek miyiz?
Mesela diyelim ki stat beklenenden erken bitti önümüzdeki sezon ortası bitti diyelim. Biz stadı kullanabilmek için bir sonraki sezonu beklemek zorunda mıyız? Yoksa istediğimiz zaman stada geçebilecek miyiz?
İstediğimiz zaman geçmemek için bir sebep bulamıyorum Trabzon un tek bir Trabzonsporu var istesin yeter.
Benim anlamadığım yönetim inşaat başlamadan önce loca sayısını bilmiyor muydu?Stadın %25'i bitmiş,loca az diyorlar.Nerdeydiniz şimdiye kadar?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
İstediğimiz zaman geçmemek için bir sebep bulamıyorum Trabzon un tek bir Trabzonsporu var istesin yeter.
O zaman çalışmalar hızlandırılmalı. 2014/15 sezon başında olmasa bile bu şekilde giderse sezon ortasına yakın bitirilebilir.
Başka bir husus açılışta bir takım getirecek miyiz? Barça, Real, Dortmund, Arsenal vs bir takım getirip bir hazırlık maçı yapılmalı hem hasılatı yüksek olur hem de reklam olur.
Bursa'nın locaları skandal o stada hiç yakışmamış ordan loca alanın aklına tüküreyim localara mahsus 2-3 basamaklık tribün de yok otur evinde izle daha iyi.
Stad hayırlısıyla en kısa sürede bitsin,ambians etkileyici ve tribünler sahaya yakın olsun varsın loca sayısıda 50 olsun..Şike sürecinde gücünü kullanmayan Trabzon zenginleride girip halkın arasından izlesin ki izlerler mi orasıda ayrı mesele..
Yorum