İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
o stat dolacaksa ailelerin oraya çekilmesiyle dolacak. stattan sağlayacağın geliri loca ve vip koltuk satışından elde etmeyi amaçlayıp diğer tribünleri 4-5 kişilik bir ailenin bütçesini sarsmayacak şekilde kombine-bilet olarak fiyatlandıracaksın.
yeni stat yaptık, daha modern daha konforlu deyip fiyatları uçurmak yanlışına düşülmemeli kesinlikle.En son danger00 tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 23:28.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
arkadaşlar ben şahsen Avni Aker ' de 30 yıl öncede yakın zamanda da defalarca maç seyir ettim, hatta memurluk sınavına bile girdim tıklım tıklım dolu merdiven merdiven beton tribünlerinde(kazanamadım), bugün her tarafı yamalı,seyirci sayısını artırmak için sıkıştırılmış küçücük koltukların cazibesi yok artık, bu şehir, bu taraftar çağdaş, konforlu, tarihine yakışan bir stadyumu hak ediyor artık.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribün mesafesi konusunda bende çok takılmaması taraftarıyım zaten etkili bir seyircimiz yok ilerde değişirmi bilmem, bence önemli olan stadın dış ksımı ve çatısı bu saatten sonra tribünlerde değişiklik olmaz zaten.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDürbünde koyacaklarmı ilk sıralara?
Gesendet.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngilizcesi olan biri baksın yahu stad yapım kurallarına ben inanmıyorum 10m en kısa vs bunlar kafalarıdnan kural uyduruyorlar uefa birde ne demiş görmek lazımİlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu mesele beni de rahatsiz ettigi icin hem Fifa hem de UEFA'nin dokümanlarinda aradim. Buyrun:
UEFA:
- Kaynak Ingilizce sayfa 46
- Almanca sayfa 46
FIFA:
- Kaynak Ingilizce sayfa 64
- Almanca sayfa 64
Iki kaynakta aynisini söylüyor.
UEFA diyor ki kale arkasi minimum 7.5 m ve yanlar ise 6 m olmalidir ancak büyük maclarda daha fazla medya bulunacagindan 10 m kale arkasi ile 8.5 m yanlar olmalidir diyor.
FIFA ise direkt 10 metre ile 8.5 m diyor ancak sayfa 65 bakarsaniz onlarda minimum olarak 7.5 m göstermis.
Bir de mesela örnek teskil etsin diye Frankfurt'un Commerzbank Arena'sina bir göz atalim. Daha fazla resim icin buraya bakabilirsiniz.
Burada diyor ki:
Asagidaki kat 22° imis; üstteki ise 32°.
Kale arkalarinin uzakligi 9.5 m, yanlar ise 14m.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Şu stad ortalama 30 bin seyirciye oynasın yeter. Derbilerde de tam takır dolarsa o zaman güzel bir kazanç kapısı olur. Takım ne durumda olursa olsun taraftarın hep desteklemesi gerekir. Tabii biletlerin uygun tutulması gerekir. Gs nin son Chelsea maçında stadyum geliri olarak ne kadar indirdiğini yazmama gerek yok sanırım.Ama bu stad yapılır, 10-15 bin seyirciyle oynarsak o zaman kötü işte. Deplasman seyircisi gibi görünürüz.
Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Bu stad bitince ki tek korkum macun içinde kafamizin şişmesi olacak. Deniz kale arkasında sağ tarafta eşlik cilginlar 10-15 kişiler ama olsun. Kalenin tam arkasında trabzonlular gencler. Karsi kale arkasındaki sol tarafta Vira sağ tarafta vakfikebirliler.. 4 grup ve 3 ayri ses. Stad büyüyünce belki gruplar artar kale arkasi 2 kata erdogdululr gelse meydan 1461 de glse ooooh ooooh masallah. İyi taraftar ceker orasitüm rarftar birleşmeden ne kale arkasi tek kat ne de istediğimiz şeyleri yaptirabiliriz. Sadece aynen şimdiki gibi yapariz sadece bakmak. Yönetici isiklandirma ve ses iyi olacak diyor komedi yaa
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stad bitince ki tek korkum macun içinde kafamizin şişmesi olacak. Deniz kale arkasında sağ tarafta eşlik cilginlar 10-15 kişiler ama olsun. Kalenin tam arkasında trabzonlular gencler. Karsi kale arkasındaki sol tarafta Vira sağ tarafta vakfikebirliler.. 4 grup ve 3 ayri ses. Stad büyüyünce belki gruplar artar kale arkasi 2 kata erdogdululr gelse meydan 1461 de glse ooooh ooooh masallah. İyi taraftar ceker orasitüm rarftar birleşmeden ne kale arkasi tek kat ne de istediğimiz şeyleri yaptirabiliriz. Sadece aynen şimdiki gibi yapariz sadece bakmak. Yönetici isiklandirma ve ses iyi olacak diyor komedi yaa
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha kale arkası mesafelerini yapamıyolarda ışıklandırmamı güzel olacak
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stad bitince ki tek korkum macun içinde kafamizin şişmesi olacak. Deniz kale arkasında sağ tarafta eşlik cilginlar 10-15 kişiler ama olsun. Kalenin tam arkasında trabzonlular gencler. Karsi kale arkasındaki sol tarafta Vira sağ tarafta vakfikebirliler.. 4 grup ve 3 ayri ses. Stad büyüyünce belki gruplar artar kale arkasi 2 kata erdogdululr gelse meydan 1461 de glse ooooh ooooh masallah. İyi taraftar ceker orasitüm rarftar birleşmeden ne kale arkasi tek kat ne de istediğimiz şeyleri yaptirabiliriz. Sadece aynen şimdiki gibi yapariz sadece bakmak. Yönetici isiklandirma ve ses iyi olacak diyor komedi yaa
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin tek bir isim ve çatı altında birleşmemiş olması, Trabzonspor'un stadyum ve sportif başarı sorunu kadar mühim. Bence önce bu konuda bir çalışma yapılması gerekiyor.
İşin içinde para varsa asla birleşme olmaz.
Şu soruları sorup, cevaplarını verebilmek lazım; BMN neden iki yıldır tribünde yoktu? Neden bu yıl az sayıda "maraton" kombinesi aldı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum