sabırsızlıkla bekliyoruz yeni stadımızı inanın orası tam bir mahşer yeri olacaktır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Masallah geceleri bile çalışıyorlar.
Yarın öğleden sonra gidelim birde...
Bakalım gündüzde çalışıyolarmı, kaytaran varmı, sallana sallana çalışan varmı vs....Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaşlar Şu resmi Autocad'de dolgu alanın sadece içinin toplam alanını buldum.
Sonra boşlukların alanını buldum topladım, toplam alanı boşluk alanına oranladım.
Yüzde 50.77 gibi rakam çıktı ama bu rakamın hata payı yüksek sadece bilgi vermesi açısından böyle bir işlem yaptım.
Yani dolgunun yarısı bitmiş diyebiliriz.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
beyler maça giderken uçaktan kuş bakışı alanın son halini görme şansım oldu , alan çok büyük ve daha yarısı doldurulmuş durumda . Bende stad 2013 Nisan da başlar , dolgu daha önce bitse bile . tamamen içgüdüsel söylüyorum bunu kaynak sormayınTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
yazıklar olsun
bn akyazı önem veren biriyim ve fırmacalışmıyo insanlar stad dolgusunu istiyo ama dolgu iii gitmiyo beyler alaymı geciyosunuz hep aynı fotto5 şubattan beri ilerlemiyo bu işler hep mileti kandırıyolar tyok100 kamyon bırak bu işleri hep kandırmaca hep aynı yrde sayıklıyoz trabzon hallkı uyumasın o insnlar stad hak ediyolar
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMasallah geceleri bile çalışıyorlar.
Yarın öğleden sonra gidelim birde...
Bakalım gündüzde çalışıyolarmı, kaytaran varmı, sallana sallana çalışan varmı vs....
Kaytaran olursa kulaklarını çekelim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak BordoMavi_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebn akyazı önem veren biriyim ve fırmacalışmıyo insanlar stad dolgusunu istiyo ama dolgu iii gitmiyo beyler alaymı geciyosunuz hep aynı fotto5 şubattan beri ilerlemiyo bu işler hep mileti kandırıyolar tyok100 kamyon bırak bu işleri hep kandırmaca hep aynı yrde sayıklıyoz trabzon hallkı uyumasın o insnlar stad hak ediyolar.
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelediyenin kataloğunda da şöyle bi sayfa var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum