Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sebebi neymis peki dis kaplama seciminin?
    Site almanca google translate ten kendimce yaptıgim ceviriye göre kırsal alan stadyum bütünleşmesini sağlamak icin kristal kabuk görünümü verilmeye çalışılmis benzeri bişey yazılıyor ancak Almanca bilen bir üye çevirse daha iyi olur ben yaniltmis olmak istemem...

Bu arada yanlış anlaşılmasin ben projenin yapılış sürecinde taraftara yaşatilanlari, siyasal olarak gereğinden fazla kullanımını , ve taraftarin fikri alınmadan yöresel motifler eklenmeden yapılmis olmasını içime sindirebilmis değilim..
    Ancak bu beni projenin türkiyedeki diğer projelerle kıyaslandığında aslında kaliteli bir proje olduğunu görmemi engelleyemiyor.. Daha önce de dedim benim de arzum bizim takalari andıran Al Shamal stadyum projesi.
    . Burda en az hayalindeki stadyum hakkında farklı görüş belirtecek 100 kişi bulunabilir.. Stadyum hakkındaki en buyuk kuşkum loca sayısı ? 49 cok yetersiz Ancak bjk stadyumundaki para uğruna stadyum katledilecegine az olmasını tercih ederim ..

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel bir noktaya temas etmişsin. Yalnız mevcut tesislerimiz de deniz kıyısında.
      Düşünülmüştür diyeceğim ama bu sefer de Olimpiyat Stadında düşünülmemiş olması geliyor aklıma.
      görsellere baktığımızda dolgu alanında yer yer ağaçlık alanlar görünüyor. belkide ileride yaparlar ağaç dikimini..

Yorum

• Taze Video

18 likes, 5 comments - ismail_tatlici on August 28, 2015: "@trabzonsporofficial @trabzonsporfans @trabzon_guzelleri #stadium #construction# instamood".
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sırf şu video da bile bir sürü insan çalışıyor. bir yandan da kazık çakma dolgu yapma gibi işlerin devam ettiğini düşünürsek gerçekten önem verilmiş ve hızlı ilerleyen bir proje olduğunu düşünüyorum. sonu da umarım güzel olur

Yorum

• Harıl harıl çalışıyorlar, güzel olacak inşallah.

Yorum

• foruma ve konuya yeni geldim daha önce tartışılmıştır inşaatı yapan firma veya patronu trabzonlumu? öyleyse hızlı bitirirler die umuyorum temenni ediyorum )

Yorum

• Passed minute'den takip ediyoruz

Stadimiz yukseliyor

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  40 metre yüksekliği olacak.
                  Abi peki tribünler tt arena ya da saraçoğlu kadar yüksek olacak mı benim asıl önemli kısım orası da

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi peki tribünler tt arena ya da saraçoğlu kadar yüksek olacak mı benim asıl önemli kısım orası da
                    Olmaz okadar yüksek aralarda loca yok çünkü ayrıca ingiliz stadı havası olucakmıs oranın stadlarını bilyoruz yükse deyil de yatık oluyo.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sponsor ihalesi ne zaman olacak

isim hakkı için

benim için en önemlisi o

100 m e gelecek diyorlar

bazı arkadaşlar yalan diyor ama

ben bir haber okumuştum
                      ismini hatırlamadım gs dı galiba yıllık 15 milyon e vermiş diye

100 me olsa bile bizi şu durumdan kurtarır
                      Bu yonetim gidene kadar isim ihalesi yapılmasa bari.. gelen para boşa gidecek yoksa ...
                      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olmaz okadar yüksek aralarda loca yok çünkü ayrıca ingiliz stadı havası olucakmıs oranın stadlarını bilyoruz yükse deyil de yatık oluyo.
                        Hangisi daha güzel ambiyans sağlar

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hey Maşallah!
                          Hamiş

Yorum

• Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 2 dk.
                            @bordomavi57 .Yakında inşallah internetten stad projemizi izleyebilceksiniz.Bu konuda calışmalarımız devam ediyor.

Çalışmalar devam ediyormuş
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Stad çalışmaları itinayla ve hızlı bir şekilde devam ediyor Allah utandırmasın inşallah güzel birşey ortaya çıkacak yapımcı firma işe ciddiyetle yaklaşıyor.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hangisi daha güzel ambiyans sağlar
                                İngilizler tribünleri,ilk kat yatay ikinci kat daha dik oluyor. İlk kat yatay olunca,sanki taraftar sahanın içinde izlenimi verir.örnek;( arsenal,statı,chelsea,ve manu statı bu tarz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X