İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı yapan firma adi ortaklık mı? İşçilerin yeleklerinin arkasında yazıyor da...
Yorum
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı yapan firma adi ortaklık mı? İşçilerin yeleklerinin arkasında yazıyor da...İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim inşaat Sarıdağlar İnş & STY İnş. & Yertaş İnş. iş ortaklığı kazandı ..
Birbirinden bağımsız tüzel kişiliklere sahip 2 veya daha fazla firma, bir işin yapılması için bir araya gelince bu durum "iş ortaklığı", "ortak girişim" veya "konsorsiyum" adıyla anılır. Gavurcası da "joint venture" dur. İşte bu tür ortaklıkların, ortak firmalardan bağımsız bir tüzel kişilikleri olmadığı için hukukumuzda "adi şirket" olarak vasıflandırılır.
Dünyanın hemen her yerinde, özellikle büyük inşaat işleri bu şekilde yapılır. (Yani sıgindi yok)
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Selam arkasaşlar,
Bir kaç gün önce mimar mete arata memtup yazdım, resim istiyoruz diye.
Sekreteri bugün bana bir mail attı, plan çoktan bitmiş, ve resim yollayamıyorlarmış.. Bu konuda EPP mimarı yani proje menejeri bora soykur ile iletişime geçmemiz gerektiğini söyledi..
Tel: 0090 212 669 00 80
Fax: 0090 212 669 00 90
Türkiyedeki arkadaşlar bir zahmet ilgileniversin. Ayrıyetten ben de kendilerine fax yollayacağım
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületesisler akyazıya taşınınca eski tesislerdende iyi bir para gelecek heralde .havalimanı büyütüleceğinden orayı satın alacaklar galiba...
Yorum
-
İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçime kadar tam gaz gider.sonrası allah Kerim.
fırtına ihtilal efsane
bu stad konusunda asil mevzu bedeli ne olacak, stad icin hangi bedeli ödiyecegiz umarim hayirli birsey olur demekten baska bir care yok.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum