Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadı yapan firma adi ortaklık mı? İşçilerin yeleklerinin arkasında yazıyor da...

Yorum

• Çizdiğim yer stadyuma yürüyüp gireceğimiz yer birinci kat yani ''Podyum''

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadı yapan firma adi ortaklık mı? İşçilerin yeleklerinin arkasında yazıyor da...
        Bizim inşaat Sarıdağlar İnş & STY İnş. & Yertaş İnş. iş ortaklığı kazandı ..

Yorum

• Şimdi localar tam olarak nasıl olacak ? Resimlerdeki gibi apartman şeklinde mi ?

Ben biraz geride kaldım kusura bakmayın.
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim inşaat Sarıdağlar İnş & STY İnş. & Yertaş İnş. iş ortaklığı kazandı ..

Birbirinden bağımsız tüzel kişiliklere sahip 2 veya daha fazla firma, bir işin yapılması için bir araya gelince bu durum "iş ortaklığı", "ortak girişim" veya "konsorsiyum" adıyla anılır. Gavurcası da "joint venture" dur. İşte bu tür ortaklıkların, ortak firmalardan bağımsız bir tüzel kişilikleri olmadığı için hukukumuzda "adi şirket" olarak vasıflandırılır.

Dünyanın hemen her yerinde, özellikle büyük inşaat işleri bu şekilde yapılır. (Yani sıgindi yok )
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• localar ne oldu
              işkenaz

Yorum

• Selam arkasaşlar,

Bir kaç gün önce mimar mete arata memtup yazdım, resim istiyoruz diye.
                Sekreteri bugün bana bir mail attı, plan çoktan bitmiş, ve resim yollayamıyorlarmış.. Bu konuda EPP mimarı yani proje menejeri bora soykur ile iletişime geçmemiz gerektiğini söyledi..

Tel: 0090 212 669 00 80
                Fax: 0090 212 669 00 90

Türkiyedeki arkadaşlar bir zahmet ilgileniversin. Ayrıyetten ben de kendilerine fax yollayacağım

Yorum

• Seçime kadar tam gaz gider.sonrası allah Kerim.

fırtına ihtilal efsane
                  İşte taraftar budur.

Yorum

• BJK Stadı: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• tesisler akyazıya taşınınca eski tesislerdende iyi bir para gelecek heralde .havalimanı büyütüleceğinden orayı satın alacaklar galiba...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tesisler akyazıya taşınınca eski tesislerdende iyi bir para gelecek heralde .havalimanı büyütüleceğinden orayı satın alacaklar galiba...
                        Akıllı bir yönetim, İsim hakkı, yeni stadyumun getireceği gelir cafe, loca, bilet, Reklam, Eski tesislerden gelecek para ile Trabzonsporun hem Borcu sıfırlanır hemde geleceği kurtulur. Bu şansı iyi değerlendirmek lazım .

Yorum

• Suanki tesislerin tapusu bizde mi peki?
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Stadyumun tamamını(dış boya) bordo veya mavi yada yarısı bordo yarısı mavi olsa nasıl olur bir paint uzmanı böyle resim yapabilirmi? Değerlendirsek?

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seçime kadar tam gaz gider.sonrası allah Kerim.

fırtına ihtilal efsane
                              hayir adamlar ihaleyi almis bitmesini isterler. batarlar, matarlar onu bilemem.

bu stad konusunda asil mevzu bedeli ne olacak, stad icin hangi bedeli ödiyecegiz umarim hayirli birsey olur demekten baska bir care yok.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Konyaspor stadyumundan belliydi...Inanilmaz hizli ilerliyor..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X