Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadın dış görünüşünün kötü görünmesinin sebebi çok alçak yapılıyor bence stat maketlerde.Yükseldikçe daha güzel görünecektir.20.000 kişilik statlar bile öyle yüksek yapılıyorki maketlerde çok görkemli görünüyor.Demem oki 40.000 kişilik bir stadın maketlerdeki gibi yükseklikte olması imkansız gibi.
    40 metre yüksekliği olacak.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      40 metre yüksekliği olacak.
      Tamam işte. Donesk gibi cam kaplama yapalım tribünlerin çevresini, tepesinede aynı desendeki çatıyı dikelim, olsun 80 metre.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam işte. Donesk gibi cam kaplama yapalım tribünlerin çevresini, tepesinede aynı desendeki çatıyı dikelim, olsun 80 metre.

He sen da göğemi varacağız 80 metre

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Fotovoltaik Sistemi ile Güneşten Elektrik Üretecek . ( Yıllık Kar : 3.4 Milyon Euro )

bu biraz abartı değilmi ?
          Bu rakamlar biraz degil baya abartilmis

Yorum

• Saridaglar inşaat'in en büyük şansımız olduğunu düşünüyorum..Sonra dan dahil oldukları Konya Stadyumunda bile muazzam is çıkarttılar. Gs Arena yapım aşamasında birsürü problem yaşadı. İşciligi kalite konusunda sıkıntılı, lavabolaraki sıkıntılardan vs bahsediyorlar. Yapım aşamasına bakıldığında Vodafone arenanın isaat alanından cok daha profesyonel olduklarını düşünüyorum.

Yorum

• Besiktasin yeni stat tanitim videosu
              Vodafone Arena Tanıtım Videosu - BJK-MA auf Dailymotion ansehen

Herkez bizim lokalardan rahatsiz oluyor ama bütün stati saran ve tribünleri ayiran lokalar zinciri daha kötü bir görünüm verecegini düsünoyorum. Bjk'de olacagi gibi.
              En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 15.02.2014, 15:09.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Besiktasin yeni stat tanitim videosu

Herkez bizim lokalardan rahatsiz oluyor ama bütün stati saran ve tribünleri ayiran lokalar zinciri daha kötü bir görünüm verecegini düsünoyorum. Bjk'de olacagi gibi.
                Hepsini bir kenara bırak tribün bütünlüğünü mahvetmişler. Çok kötü bir görüntü var o şekilde yapılırsa eğer.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Animasyonda animasyon ama ha.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Besiktasin yeni stat tanitim videosu
                    Vodafone Arena Tanıtım Videosu - BJK-MA auf Dailymotion ansehen

şu an en güzel stadyum bizimki olacak...sadece membranın ne olacağı önemli...localaar stada ayrı bi güzellik katacak o şekilde hemde taraftar bütünlüğü sağlanacak...
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Animasyonda animasyon ama ha.

Renksizler beğenmedi bu animasyonu

Yorum

• En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 15.02.2014, 15:24.

Yorum

• benim bu 8tas in stadi hic hosuma gitmedi

okadar siradanki tadini kayib ediyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şaka maka stadımız yapılıyor uşaklar

Yorum

• yeni sdatımız türübünleri bundan yüksek mi yoksa aynı mı

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni sdatımız türübünleri bundan yüksek mi yoksa aynı mı
                                Yüksek olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X