olsunda dolar olsun
2hafta önce max. 50 milyon euro denilirken
artik her karisikliktan sonra veya paraya sikisinca bu yeni stada sponsor bulma isi milletin icini
ferahlatmak icin isitilip isitilip ortaya sürülecek gibi görünüyor.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Eğer Samsung'un yaptığı teklif doğruysa bir dakika bile düşünmesinler yabancıdan zarar gelmez hele Dünya çapında kalite sahibi bir firmadan asla gelmez yerlilere yedirilen paralarla yediğimiz kazıklar yederli..!
bence senelık 7 mılyon euro kadarı makul bır fıyat.baskan degısır duzgun ıs yapan bır adam gelır borcları makul sevıye ceker ıse stat sekıl aldıgında cok daha fazlasına anlasabılır dıye dusunuyorum
Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
Eğer 100 m $ sa en yuksek fiyat budasenede 10 m $ buda her sene için ayri bir gelir olur ve borçlar da Lisa surede kurtulabilir iz. Ama zihniyet ve kapisete lazim.. Yinede 130 m $ dan asasi kabul edilmemeli bence ama yapacak başka birde yok.
stad güzel olmasada türkiyenin en büyük spor kompleksi
denizlen daglarin arasinda , yani muhtesem panoramasi olacak komplex
dünya ve avrupa kupalarinda yari finala kadar,europa leaguede finali oynanabilecek kapasitesi olan stad
su an her sene avrupa kupalarinda her sene oyniyan takim
isim hakkini böyle satacaksin
akyaziya parayi akitmamak icin hic bi neden yok dogru marketing yaptikdan sonra cok sey mümkün
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
100 milyon lafını kim çıkardı.
kaynak nedir.
buna inanan var mı gerçekten ?
Bir işgüzar haber yaptı herkes de inandı, sitenin birisinde 100 milyon euro diyor, diğerinde 100 milyon dolar, birisi bu haber yapanlara arada 80 milyon lira fark olduğunu söylesin. Galatasaray'ın 10 sene için 70 aldığı yerde bize 100 verirler mi sizce.
arkdaşlar bilmiyorum kaçınız bilişim teknolojileri ile ilgileniyor ama ben mesleğim açısından çok fazla ilgilenen biriyim ... samsung 2012 yılında aldığı kararla orta doğu pazarına önem vermeye başladı ... aynı haberlerde dolaşan söylentiler gibi orta doğudaki bir çok spor kültür vb yapılara sponsor olma girişimi içerisindeler... bu nedenlede bize sponsorluk teklifi sunmaları hayal değildir ... ayrıca 100milyon avro para vermezler bize diyen arkadaşlar şu şekilde düşünün yunus emre sel in dediğine göre ve benim bildiğime göre 10 yıl süreli verilecek isim hakkı ve 100milyon avro / 10 = 10milyon avro yıllık olarak dır. yani baktığınızda Türkiyenin en büyük spor kompleksi ve avrupada ve dünyada sayılı bir kompleks olacak bu alanın sadece stad ismi değil kompleks ismi sponsora verilmeli ki ozaman konuşulacak rakamlar sonunda bu forumda aklını kaybedecek insanlar olacaktır ... ayrıca isim hakkına eklenecek ana sponsorluk göüs reklamı gibi eklemelerle bu rakamlar daha da yukarı çıkabilir ...
avea olacağına samsung olsun ... ve göüs reklamında samsung olsun en güzeli ....
arkdaşlar bilmiyorum kaçınız bilişim teknolojileri ile ilgileniyor ama ben mesleğim açısından çok fazla ilgilenen biriyim ... samsung 2012 yılında aldığı kararla orta doğu pazarına önem vermeye başladı ... aynı haberlerde dolaşan söylentiler gibi orta doğudaki bir çok spor kültür vb yapılara sponsor olma girişimi içerisindeler... bu nedenlede bize sponsorluk teklifi sunmaları hayal değildir ... ayrıca 100milyon avro para vermezler bize diyen arkadaşlar şu şekilde düşünün yunus emre sel in dediğine göre ve benim bildiğime göre 10 yıl süreli verilecek isim hakkı ve 100milyon avro / 10 = 10milyon avro yıllık olarak dır. yani baktığınızda Türkiyenin en büyük spor kompleksi ve avrupada ve dünyada sayılı bir kompleks olacak bu alanın sadece stad ismi değil kompleks ismi sponsora verilmeli ki ozaman konuşulacak rakamlar sonunda bu forumda aklını kaybedecek insanlar olacaktır ... ayrıca isim hakkına eklenecek ana sponsorluk göüs reklamı gibi eklemelerle bu rakamlar daha da yukarı çıkabilir ...
avea olacağına samsung olsun ... ve göüs reklamında samsung olsun en güzeli ....
saygılarımla ...
Avea ile olan gögüs reklamı anlaşmamız senelik mi yenileniyor yoksa belirli bir bitiş süresi varmı ?
Bunun dışında Samsung olayının doğru olma ihtimali yüksek. Bunun dışında bu kompleks tamamen bitince dediğiniz gibi Uefa Finali bile oynatılabilir bu Stadda.
Yorum