Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotoğraflar biraz önce çekilmiştir. Kalite ve açı olarak yerlerde süründüğünü biliyorum fakat otobüsle giderken ve yarı akıllı telefonla bu kadar çekiliyor kusuruma bakmayın. Merak eden arkadaşlar için bi işe yarar diye umut ederek yükledim.

dolgunun beşirli tarafından uç kısmı

tünel çalışması

Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Eline sağlık

Yorum

• Eline saglik ahmet
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• hacıbeşirdeki yapılaşma rezaletine bak arkadaş bu şehir ne zaman adam olacak...
          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stad Kapasitesi : 41.061

Localara falan isim koyuluyor dendi ya, ben daha da ileri gidiyorum.

Kazıklara da isim koyup futbolcularımızı ölümsüzleştirelim derim. Adrian, Henrique falan diye başlar, Bushi, Sushi diye devam eder
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Resimler için sağol kardeş. Çalışmalar tam gaz gidiyor gibi

Yorum

• resimler icin tesekkurler sonunda biisler gorebildiik saka maka baya bi claisma varmis gibi gozukuyo
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Localara falan isim koyuluyor dendi ya, ben daha da ileri gidiyorum.

Kazıklara da isim koyup futbolcularımızı ölümsüzleştirelim derim. Adrian, Henrique falan diye başlar, Bushi, Sushi diye devam eder
                  ))) alemsiniz valla..hakikaten Trabzon'da bu kadar kazık varmıydı?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ))) alemsiniz valla..hakikaten Trabzon'da bu kadar kazık varmıydı?
                    bu kazıklardan daha trabzonda we trabzonsporluda çok var.zamanında atılan kazıkları buraya çakıyoruz.bi işe yarıyolar artık ))
                    Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• Soğukta ancak bu kadar

En son uzungöllü tarafından düzenlendi; 12.09.2014, 19:12.
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• eline sağlık Ahmet kardeşim.emek vermen bile bize yeter.en azından çalışmaların ne durumda olduğu hakkında fikir sahibi oluyoruz.çalışmalar devam ediyor gibi görünüyor ama proje sorumlularından birisi aralık sonunda 2. kat inşaatına geçmiş olacagız demişti o yalan oldu sanırım.
                        Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• @uzungöllü

Bugüne kadar ki en güzel fotoğraflar. Teşekkürler

Yorum

• Ama fotoğraflara bakınca aralık sonu 2. kat söylentisi gerçekçi durmuyor.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

Super fotolar.bekledigimden cabuk ilerliyo.
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkürler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X