Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim kazandı kim kaybetti henüz kafam basmadı ama,
    190-200 lere bakıyorum,
    birde,
    REC: 258
    YDA: 290
    YENİGÜN: 323 e bakıyorum OHA diyorum
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      27 milyon liralık bir fark var, sizce de çok fazla değil mi ?
      Neyle 27 milyon TL fark var?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu teklifler ve stat maliyeti hususunda bilgi sahibi olan var mı.

mesela bursa stadına verilen en düşük teklifler 30 milyon TL civarıyken,

stadın maliyeti 160 milyon TL

.
        En son diensi61 tarafından düzenlendi; 02.05.2013, 16:59.

Yorum

• Benim bildiğim,"en düşük fiyatın alacağı ihalelerde" , muhammen bedelden yüksek teklif verirsen elenirsin.En azından benim girdiğim ihalelerde böyle oluyor.
          .

Yorum

• Fiyat ilk bakışta düşük gibi geliyor ama bir noktadan sonra iş firmanın ciğerine kalıyor.
            Yani bunu ne kadar para kazanma ne kadar prestij meselesi olarak gördüklerine bağlı olarak işin kalitesi ortaya çıkacaktır.
            Hayırlısı olsun, iş uzamasın.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İhale Dosyasını şuan bulamıyorum 1.20 den di galiba büyük ihtimal öyleyse ihale onlara kaldı 2 kişi yüksek teklifden direk elendi.
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Arkadaşlar muhammen bedel ne kadardı bu ihalede.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maliyet 100 milyonu geçmez 93 milyon da kar ederler..inşaatçılara sorun bakın .
                  Elbette kar olacak .
                  Değil bir stadyum ; 20 milyar dolara yapılacak nükleer santralin de teknik olarak yarı fiyatına bitirilebilmesi mümkün .
                  Sokak arasında c25 betonla 4 katlı ev yapan bir inşaatçının gözünde ; sürekli denizel etkiye maruz kalacak ve on binlerce insanın sirkülasyonu olacağı zıplayacağı tekmeleyeceği , konforunun da hiç önemli olmadığı bir yapı pek ala 50 milyon liraya da yapılabilir .
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.05.2013, 17:03.

Yorum

• Sahipleri kim bu firmanin?Yani gercek sahiplerini bilen var mi??
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar muhammen bedel ne kadardı bu ihalede.
                      231 milyon 991 bin 10.71 tl alt sınırını soruyorsan bir daha hesaplamamız gerekecek kapattık
                      En son Veysel tarafından düzenlendi; 02.05.2013, 17:02.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Değil bir stadyum ; 20 milyar dolara yapılacak nükleer santralin de teknik olarak yarı fiyatına bitirilebilmesi mümkün .
                        Sokak arasında c25 betonla 4 katlı ev yapan bir inşaatçının gözünde ; sürekli denizel etkiye maruz kalacak ve on binlerce insanın sirkülasyonu olacağı zıplayacağı tekmeleyeceği , konforunun da hiç önemli olmadığı bir yapı pek ala 50 milyon liraya da yapılabilir .
                        Kaliteye bakar dedin gibi.Kalitesiz birsey ucuza da yapabilir.Ve öylede yapilacak bana göre.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          231 milyon 991 bin 10.71 tl
                          Eyvallah

En düşük teklif 197 milyon dolar, aradaki 34 milyon liralık fark çok fazla değil mi ?

Bu arada Ağustos ayında stadyumun temeli atılır mı dersiniz.

Yorum

• diger stadlarin ihale bedelleri ne kadardi acaba bursa mersin konya falan
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 46.1. İhalede uygulanacak sınır değer katsayısı (N) = 1,00 miş beyler pardon

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                diger stadlarin ihale bedelleri ne kadardi acaba bursa mersin konya falan
                                Akyazi komple bir kompleks.Böyle sadece Stadyum fiyati var mi bilmiyorum karsilamak icin.Stadin cevreyol ihalesi de icnde mi??Yoksa stadi diktikten sonra birde cevre yol düzenlemeyi bekle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X