Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Euro 2012 en iyi atmosfere sahip stadlardan biriydi .
    Wroclaw Stadyumu

Stadyumun dış cephesi belli oranda saydam ve elastik malzeme ile kaplı .Benzer biçimde üzerine tribünlerin oturduğu eğimli krişiler de açıkta bırakılmış . Ancak cephe zemine kadar kaplı olduğu için bu antreler iç kullanım alanı olarak kazanılmış hem de dışarıdan bakıldığında mimari silüeti bozmadan daha güzel bir görünüm elde edilmiş .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 15:05.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O localar orda olduğu sürece hiçbir atmosfer beklemiyorum. Çatı rezalet , tribün bütünlüğü yok.. Ekskavatörün gireceği kadar çıkışlar , Localar uzun sokak misali , tribün dikliği yok.. Bu zamanda böyle stat ara ki bulasın.
      Localar numaralıda. Numaralı tribünü hiç bir zaman ambiyansa katkı yapmaz. Bunun böyle olmasına sevinmeniz lazım. Diğer 3 tribün localardan arındı. Tribün bütünlüğü yoksa dünyadaki tek kat olimpiyat stadları dışındaki, tüm katlı stadlarda da tribün bütünlüğü yok demek ki. Problem yok o zaman. Çatı ingiliz stadlarının çatısı gibi. Kötü bir yani yok ambiyans olarak. O köşe çıkışlarının olması şart. Büyük filanda değil, her stadda aynısı var ama bitek bizimkindeki gözünüze batıyor nedense. yüksekliği 4,5 m.

Tribün dikliği alt kat 21,5 üst kat 34,5 derece. Çok beğendiğiniz diğer stadlarla dikliği aynı. Bunu görmüyorsunuz tabi. Kısacası üstün körü, bilmeden eleştiri yapılıyor.
      horyanli

Yorum

• stadın önemli eksikleri var bu konuda çoğunlukla hem fikiriz önceki sayfalarda bende yazım ama 8 nisandaki ihale tarihinde herhalde bu sır gbi saklanan projeyi tanıtırlar işte ozaman var gücümüzle birlik olup ağırlığımızı koymalıyız.
        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Localar numaralıda. Numaralı tribünü hiç bir zaman ambiyansa katkı yapmaz. Bunun böyle olmasına sevinmeniz lazım. Diğer 3 tribün localardan arındı. Tribün bütünlüğü yoksa dünyadaki tek kat olimpiyat stadları dışındaki, tüm katlı stadlarda da tribün bütünlüğü yok demek ki. Problem yok o zaman. Çatı ingiliz stadlarının çatısı gibi. Kötü bir yani yok ambiyans olarak. O köşe çıkışlarının olması şart. Büyük filanda değil, her stadda aynısı var ama bitek bizimkindeki gözünüze batıyor nedense. yüksekliği 4,5 m.

Tribün dikliği alt kat 21,5 üst kat 34,5 derece. Çok beğendiğiniz diğer stadlarla dikliği aynı. Bunu görmüyorsunuz tabi. Kısacası üstün körü, bilmeden eleştiri yapılıyor.
          Güzel kardeşim burdaki birçok kişiye laf anlatmak deveye hendek atlatmak gibi... Bazıları sırf muhalefet olmak üzerine hayat felsefesini oluşturmuş! Düşünüp tartmadan hemen eleştiri yapıyorlar. Kısacası boş eleştiriler...

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer yeni yapılacak stadyumun içi buysa rezalet ..
            Kale arkaları
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Köşe çıkışları niye şart? UEFA diyorsanız sanırım onların tavsiye derecesinde kararları var bu konuda o kadar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İş makinası girecek, ambulans girecek sahanın içine yeri geldiğinde. Yani helikopterle bırakmayacaksak o çıkışlar şart.

Yorum

• stadyumun begenilmesi yada begenilmemesini garipsemiyorum , illa ki farkli beklentiler ve farkli fikirler vardir yanliz ben bu tek katli stdyumlar = ambiansi en iyi stadyumlardir fikrinin tartismasiz dogmatik bir dogruymus gibi surekli sunulmasini pek anlayamiyorum acikcasi. asagidaki stadyum bir muhendislik harikasi mi Allah askina? bu stadyum bize yapilsa kac kisi begenir bu stadi? Bu stadyum tek katli mi ? bu stadyumun ambiansinin , atmosferinin kotu oldugunu kac kisi soyleyebilir? Bize dortmundun stadyumunun aynisi yapilsa bile atmosferin ayni olacagini mi dusunuyoruz. ?

En son ESER tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 15:16.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Köşe çıkışları niye şart? UEFA diyorsanız sanırım onların tavsiye derecesinde kararları var bu konuda o kadar
                    köşe çıkışları olmayan stadyum bilmiyorum ben. sen biliyormusun? sayısı değişebiliyor ama hepsinde var. En basitinden ambulans sahaya nasıl girip çıkacak, yada çimle ilgili işlemler için, yada konser vs. Bu stad UEFA nın kural ve tavsiyelerine göre yapılmış.
                    horyanli

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stadyumun begenilmesi yada begenilmemesini garipsemiyorum , illa ki farkli beklentiler ve farkli fikirler vardir yanliz ben bu tek katli stdyumlar = ambiansi en iyi stadyumlardir fikrinin tartismasiz dogmatik bir dogruymus gibi surekli sunulmasini pek anlayamiyorum acikcasi. asagidaki stadyum bir muhendislik harikasi mi Allah askina? bu stadyum bize yapilsa kac kisi begenir bu stadi? Bu stadyum tek katli mi ? bu stadyumun ambiansinin , atmosferinin kotu oldugunu kac kisi soyleyebilir? Bize dortmundun stadyumunun aynisi yapilsa bile atmosferin ayni olacagini mi dusunuyoruz. ?
                      Atmosfer hakkinda hic bir calisma yok, tipki stadyumun taraftarin beklentisini karsiliyormu diye bir calisma olmadigi gibi. Ben en basindan buna takiliyorum.

Stad dikilecek, sonra bakacagiz oluyormu olmuyormu diye. Rastgele sansimiza ne cikarsa onlami yetinecegiz on yillar boyunca?
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 15:23.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Projede spor salonu olacağı kesinleşti sanırım.
                        Kapasite 5 bin

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          köşe çıkışları olmayan stadyum bilmiyorum ben. sen biliyormusun? sayısı değişebiliyor ama hepsinde var. En basitinden ambulans sahaya nasıl girip çıkacak, yada çimle ilgili işlemler için, yada konser vs. Bu stad UEFA nın kural ve tavsiyelerine göre yapılmış.
                          Yanılmıyorsam o çıkışların köşede olma zorunluluğu yok .

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 15:30.

Yorum

• Kim kime neyi sevdiriyor ya da sevdirmeye çalışıyor bilemiyoruz
                            Ama şu başkalarının "zevklerini" tartmaya çalışmaktan vazgeçelim.
                            Bak, kimse senin kimin zevkiyle ilgili ne düşündüğünü umursamıyor. Yani şundan şüphe derim böyle şüphe ederim vs. bunlara gerek yok.
                            Sevmiyorum de geç.
                            Ya da sevmiyorum dedikten sonra teknik konuş biraz araştırma yap ne bileyim şusu eksik busu eksik de bir şeyler söyle.
                            Tek söylenen çadır, rezalet vs demek. Ya sanki biz Old Trafford muamelesi yapıyoruz.

Şahsım adına söylüyorum, stadla ilgili psikolojim şu:
                            Eh , bu durumda benim mantığım enerjimi pragmatik kullanmamı söylüyor . Olmayacak şey için sinirlerimi harap edecek yerde , yapılacak olanı hangi ölçüde mümkünse o oranda lehime yontmaya çalışırım . Kendi adıma , mevcut Akyazı projesine bakışım bundan ibaret .
                            (Teşekkürler Serdar Atasoy)

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atmosfer hakkinda hic bir calisma yok, tipki stadyumun taraftarin beklentisini karsiliyormu diye bir calisma olmadigi gibi. Ben en basindan buna takiliyorum.

Stad dikilecek, sonra bakacagiz oluyormu olmuyormu diye. Rastgele sansimiza ne cikarsa onlami yetinecegiz on yillar boyunca?
                              ben bu fikre karsi degilim Ibrahim . beklentilerin olmasina, bunun icin oneriler sunulmasi yanlistir demiyorum ama ben iyi atmosfer demek sadece tek katli stadyum demektir fikirine karsiyim. stadyum dedigini modern cagin gerekleri cercevesinde nasil yaparsan yap icerisinde olusacak atmosferin belirleyici unsuru taraftar olur. Bugun Kayseri inonude oynasa , bjk de kadir kas stadinda oynasa hangi stadyumun ambiansi daha iyi olur?

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bu fikre karsi degilim Ibrahim . beklentilerin olmasina, bunun icin oneriler sunulmasi yanlistir demiyorum ama ben iyi atmosfer demek sadece tek katli stadyum demektir fikirine karsiyim. stadyum dedigini modern cagin gerekleri cercevesinde nasil yaparsan yap icerisinde olusacak atmosferin belirleyici unsuru taraftar olur. Bugun Kayseri inonude oynasa , bjk de kadir kas stadinda oynasa hangi stadyumun ambiansi daha iyi olur?
                                Kanımca Kadir Has.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X