Sanki kafa buluyorlar Trabzon insanını oyala oyala dur ama istanbuulda trilyonluk projeleri 5-6 ayda bitir işte çifte standart. Ha birde ben Trabzon insanını tuttuğunu koparan bir toplum olarak bilirdim demek bunlarda fasa fiso hak aramayı da beceremiyoruz bırak hak aramayı tam koyun modunda bir toplum olmuşuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlik ve Spor Bakanlığı' da aynı şekilde proje TOKİ ye aittir deyip bilgi vermiyor. Sıkıntı yok
Şu son resimlerden Juventus arena baya güzel görünüyor.
Kapasitesi bizimki ile aynı. Acaba bizim projenin 1.kat 2. kat koltuk sıra sayısı ve tribün eğimlerini Juventus arena ile bir kıyaslarmısın.
Yani iç ortam Juventusunkine benzeyecekse süper bence.
Dış kaplamaya revizyon yapmak lazım...
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz kenarına stad yapıyorsun ama hiçbir özen yok. Kaç kulübe nasipdir? Ona özel yapsana? Çayırın ortasına planlanan stadyum projesini deniz kenarına aynen yapıştırıyorsun. Sonra da o kadar da kötü değil be? Hayır dostum o kadar kötüyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki kafa buluyorlar Trabzon insanını oyala oyala dur ama istanbuulda trilyonluk projeleri 5-6 ayda bitir işte çifte standart. Ha birde ben Trabzon insanını tuttuğunu koparan bir toplum olarak bilirdim demek bunlarda fasa fiso hak aramayı da beceremiyoruz bırak hak aramayı tam koyun modunda bir toplum olmuşuz.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
şu an trt sporda chelsea-manchester maçı izliyorum... tribünler sahaya o kadar yakın ki ilk koltukta oturan seyirci tükürse sahaya düşer tükrükbizde ise mesafe 10 metre projede... dolgu alanda kafadan 20 metre zarar boşu boşuna ...
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
10 Metre cok yahu, bu durumda kosu pistinin olmayisi bile bir getiri saglamiyor.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
albayrak itiraz etmişti ondandır bize düşmana ne gerek bizdeki düşmanlar yeter bende diyorumki albayrak birhaftadır trabzonunhakkı yeniyor yok şöyle yok böyle sürekli haberleri cıkıyor alla allah bayram değil seyran değil eniştem neden öptü misali yağlı kazık atıcakmışta ondan geçmiş olsun...
Yorum
-
Ben bu basimizdaki siyasetcilerin bir stadini istemiyorum. Yapdiklari rezillikler yetmezmis gibi birde Macimiza gelip boy gösterecek oy ve secim kazanacaksa ASLA. Zaten secimler yaklasinca belli olur mesele yine.
Allah korusun isterse 50 yil daha Avni Akerde oynayalim."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Demek ki itiraz doğruymuş.. Kafadan 2 ay kaybettirdi bu itiraz.. Efendiler dolgudan doymamişlar hepsini istiyorlar belli ki.. Albayraklar itiraz ettiğine göre hükümetle arası iyi değil ve bu durumda stadı da onlar yapamaz demektir. Malumunuzdur ki ihaleler alınmaz verilir.....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum