Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedur bu çektiğimuz

Nerde arkadaş bu stadın maketi gerçekten cehennem azabı çekiyoruz son yıllarda stadta stada benzese ah bee şu bursaya yapılan stad aklımdan çıkmıyor yok böyle heybet ürkütücülük açık ara türkiyenin en dehşet stadı olucak sadece kale arkaları yeter

Yorum

• Stat konusunda yazılacak çok şey var ancak şike mevzularından sonra benim için önemi kalmamıştır. Şike yapan ve üyesi olduğu kulübü kollayan tayyip'in ve hükümetin Trabzon'a verdiği sus payıdır. Proje öyle traşlanmış ki bu haliyle sıradan bir projeden öteye gitmiyor. Proje sıradan stat iyi olur dedik, tam bir kepaze stat projesi çıktı karşımıza. Akyazı projesi aynı paralara çok daha güzel ve Karadeniz'in bile simge projesi olabilirdi. Hatırlarsınız olimpik stat projesinin olduğu Akyazı projesi çizimlerini. O projeyle bu proje karşılaştırın nasıl traşlanıp sıradan bir proje haline getirildiğini görürsünüz. Trabzonlu uyumaya devam.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Fazla abartiyorsunuz. Bu is ortaya atildiginda şike meselesi mi vardi. Turkiye de 18 tane sehire stad yapiliyor. Bunlarda mi sus payi, her yere yapilan bir sey bu. İktidara olan hakli nefretimiz nedeniyle bu projeyi hor gormemeliyiz. Onyargisiz bakmak lazim. Defalarca soyledik proje iki kisim, traslanan bir sey yok..
        horyanli

Yorum

• Ben hala şu alttaki stad kadar büyük gsim veya herneyse binasına ihtiyaç var mıydı bunu anlamıyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Olimpiyatlar için bakanlık 13 bölge ilan edecekti, sporcu yetiştirmek için, birisi Trabzon. Belki bir kısmı ona ayrılır diyorum. Ama büyük geldi gözüme. Bir de stadyumun park alanı nerde olacak bilen?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kazık sistemiyle inşa edileceği için binalar baya maliyetli bir proje olacak gibi ayrıca salon,yol ve tekrardan plajı görmek sevindirici.
              Neymiş arkadaş bu kazıklı sistem....Zaten yeni yapılar hep bu kazıklı sistem denilen sistemle yapılıyor...Öyle yapılması gerekiyo zaten...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şuan Schalke-Gs maçı var Schalke'nin stadının çatısı da Membran ve böyle sorunlar yaşamışlar.

Hani özel bir maddeden (membran) yapılacak deniliyodu...Bu o mu yani...Bunun bildiğimiz brandadan ne farkı var...

Yorum

• Eğer ki Akyazı'ya sosyal eğlence için yer yapılacaksa ( ki plaj yapılacak ) bence plaja girişte kombine, taraftar kart yahut Trabzonspor kredi kartı sahiplerine bazı ayrıcalıklar tanınmalı. Bu ayrıcalıklar plaja girişte alınan ücrette indirim olabilir mesela...
                  Hamiş

Yorum

• Eğer yeni yapılacak stadyumun içi buysa rezalet ..
                    En son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 18:56.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olimpiyatlar için bakanlık 13 bölge ilan edecekti, sporcu yetiştirmek için, birisi Trabzon. Belki bir kısmı ona ayrılır diyorum. Ama büyük geldi gözüme. Bir de stadyumun park alanı nerde olacak bilen?
                      Spor salonu ile sahil yolu arasinda. Agaclandirma yapildigi icin belli olmuyor. Maket resimlerde gorebilirsin.
                      horyanli

Yorum

• Bana geliyor ki bu akyazida büyük kaziklar yiyecegiz.Cakalar ceblerini dolduracak hesabi Trabzonsporlu ödiyecek.Bakalim nereleri alacaklar elimzden neler vereekler bize.Türkiyede isim hakki icin bize fazla birsey veren olmaz.Rus veya arap bulunmali.Ama bizimle ne marka reklami yapacaklar bilmiyorum.Prestij düsüncesi olarak Ruslar,Gürcüler bizim otarafta ki devletler olabilir.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neymiş arkadaş bu kazıklı sistem....Zaten yeni yapılar hep bu kazıklı sistem denilen sistemle yapılıyor...Öyle yapılması gerekiyo zaten...
                          Hangi yeni yapılarmış o misal Kayseri stadında Bursa stadında var mı fore kazık.Sağlam olmayan zeminlere uygulanır fore kazık bu da maliyeti arttırır.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• sahanın ihalesi 8 yada 12 sinde ihaleye girecekmiş şu ortalıkta dolaşan stad değilmiş proje
                            işkenaz

Yorum

• Yukarıdaki fotoğrafa inanmak istemiyorum.

Yorum

• İki kat arasındaki duvar ve giriş yerlerine dikkat var mı böyle ilkel bir stat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X