Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kale arkası Avni Akere gelen seyirci toplamından fazlasını alıyor .
    Bütünleşik tribün blokları sorulunca hep BvB kalearkası örnek verilir . Daha gerçekçi örneklere bakmak gerekir .

Stadyumda loca-vip bölümler sınırlı sayıda olacağı için stadın gelir fonksiyonunda kale arkası biletlerde çok ucuz olmamak durumunda .Stadın atmosferini etkileyecek sorun da bana göre budur . İsterse stadyumu boğa güreşi arenası gibi yapsınlar , yeteri sayıda ve istenen heyecanda maçı takip edecek seyirciyi oraya çekemedikten sonra tribünün katlı olmasının bütünleşik olmasının bir kıymeti yok .
    çok doğru bir yaklaşım. bizi kuzuya çevirecekler bu stadla diyorlar. stadları cehennem yapan, ambiyans, atmosfer oluşturan taraftarlardır. pekala çift katlı tribünde de ambiyansın, koreografinin alası yapılır. Tonlarca örnek var. Önemli olan yapabilmek.
    horyanli

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok doğru bir yaklaşım. bizi kuzuya çevirecekler bu stadla diyorlar. stadları cehennem yapan, ambiyans, atmosfer oluşturan taraftarlardır. pekala çift katlı tribünde de ambiyansın, koreografinin alası yapılır. Tonlarca örnek var. Önemli olan yapabilmek.
      Beşiktaş taraftarıda atmosfer oluşturuyor ama yinede ambians için kafa patlatan adamlar var. Bizde yok öyle bir şey. Kimsede bu konuyla ilgilenmiyor. Biz cehennemi bir mabet istiyoruz, işlerine gelmeyenlerse bunun tam tersini. Yapılacak olan şeyse Tamda onların istediği gibi.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2.30 - 3.00 arasını dinleyiniz .
        Arka sayfalarda da bu durumu pek çok örnekle açıklamıştık .

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 13:42.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaş taraftarıda atmosfer oluşturuyor ama yinede ambians için kafa patlatan adamlar var. Bizde yok öyle bir şey. Kimsede bu konuyla ilgilenmiyor. Biz cehennemi bir mabet istiyoruz, işlerine gelmeyenlerse bunun tam tersini. Yapılacak olan şeyse Tamda onların istediği gibi.

Bizim stad sırf ambiyans,atmosfer için özel olarak dizayn edilmemiş. Bu konu da özel bir çaba gösterilmemiş. Ama bu stadda kimse atmosfer olmaz diyemez. Avni aker'e 10 basar atmosfer olarak. Diğer yeni yapılan stadlar da belki bursa stadının kale arkasında Texas çok güzel işler yapar. Ama onlarda texas işte. Fb stadının 42 bin kişilik hali bizim ki, onlarında 48 bin kişi. Koreografinin de ambiyansında alasını yapıyor adamlar. Bizde bu stad da çok rahat süper atmosfer oluşturabiliriz. Neden bu kadar karamsarsınız anlamıyorum.
          horyanli

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kale arkası Avni Akere gelen seyirci toplamından fazlasını alıyor .
            Bütünleşik tribün blokları sorulunca hep BvB kalearkası örnek verilir . Daha gerçekçi örneklere bakmak gerekir .

Stadyumda loca-vip bölümler sınırlı sayıda olacağı için stadın gelir fonksiyonunda kale arkası biletlerde çok ucuz olmamak durumunda .Stadın atmosferini etkileyecek sorun da bana göre budur . İsterse stadyumu boğa güreşi arenası gibi yapsınlar , yeteri sayıda ve istenen heyecanda maçı takip edecek seyirciyi oraya çekemedikten sonra tribünün katlı olmasının bütünleşik olmasının bir kıymeti yok .
            Örnek:

Aynı adamlar ama bu basketbol, yok böyle bir şey

Yorum

• Şikecilerin stadı akustik açıdan sıfırdır diğer her şeye eyvallah.

Yorum

• Hastayım şu çatıya

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Bizim stad sırf ambiyans,atmosfer için özel olarak dizayn edilmemiş. Bu konu da özel bir çaba gösterilmemiş. Ama bu stadda kimse atmosfer olmaz diyemez. Avni aker'e 10 basar atmosfer olarak. Diğer yeni yapılan stadlar da belki bursa stadının kale arkasında Texas çok güzel işler yapar. Ama onlarda texas işte. Fb stadının 42 bin kişilik hali bizim ki, onlarında 48 bin kişi. Koreografinin de ambiyansında alasını yapıyor adamlar. Bizde bu stad da çok rahat süper atmosfer oluşturabiliriz. Neden bu kadar karamsarsınız anlamıyorum.
                  İste bende tamda bunu yanlış buluyorum. Biz yapalımda gerisini onlar düşünsün diyip kestirip atmalarını yediremiyorum.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• Bu başlıkta yıllarca pekçoğu gibi bende kendi adıma , Akyazı bölgesinde dönen rant oyunlarını , Trabzon'un gelişim potansiyelinin bazı menfaat paylaşımlarına alet edildiğini , üzerine konuşmakta olduğumuz dolgu alanın ve avan projenin üzerine çekincelerimi , hoşuma gitmeyen davranışları-fikirleri yazdım . Gün oldu sağa sola mailler gönderdim durdum , ulaşabildiğim insanlara bir şeyler anlatmaya çalıştım .

Ancak şu geldiğimiz noktada artık sağlaması yapılmıştır ki , senin vekilinin , senin klüp başkanının sesi çıkmadığı yerde , senin de sesin duyulmuyor .
                      Trabzonspor klübü başkanı , çıkmıyorum Avni Aker'den dediği anda bu proje çöp olur , ihaleyi alacak tek firma da bulamazsınız . Ya belediye başkanı , bir dönem elinde bir proje ile dolaşıyordu , şimdi ağzını bıçak açmıyor .

Bir başka başlıkta , sayın başkanın geçmişten gelen problemlerinden ötürü , ve kulüp idaresi-güvenliğini oluşturduğu ekibin bir takım çevrelerle olan bağlarından ötürü , tahmin edilebilir ya da edilemez nedenlerle başkanın eli konu bağlanabilir demiştik . O zaman bunu anlayamayanlar terbiye sınırlarını da aşarak demagoji yapıp durmuştu . Nihayetinde bu gün , hukuki , mali , sportif , psikolojik açıdan klübün geldiği noktaya ulaşmak için ancak eli kolu bağlı bir başkan olmalı .

Eh , bu durumda benim mantığım enerjimi pragmatik kullanmamı söylüyor . Olmayacak şey için sinirlerimi harap edecek yerde , yapılacak olanı hangi ölçüde mümkünse o oranda lehime yontmaya çalışırım . Kendi adıma , mevcut Akyazı projesine bakışım bundan ibaret .

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stadın dizaynı ile ilgili olan eleştirilere eyvallah. Akp yi savunduğumdan değil, bu stadın dolgusu 2 sene sürmüş zamanında bitmiştir. Stad ve spor tesisleri ihalesi de 10 gün sonra yapılacak. Stad da 2 sene içinde hazır olacak. Bu konu da bir şüphe yok. Her şey net. Eleştiriye evet ama gözü kapalı, mantıksız, dayanaksız eleştiri doğru olmuyor.
                         AKYAZI Spor Kompleksi ihalesi tam bir sır küpüne büründü. “Mart ayının ilk haftasında ihaleye girecekler açıklanacaktır. Mart sonunda ihalesi yapılacak” denilen Akyazı’da ne ikinci elemeyi kazanan firmalar açıklandı ne de ihale tarihi kesinleşti. Ön yete

nedense içimde akyazının sürekli geciktirilip bu süre zarfında nato askerlerine üs olarak kullandırılacağı gibi bir kanı oluştu. almanya başbakanı vs. trabzon'a gelecekmiş yakında ne için geliyor acaba? bizi küme düşürür, zaten düştünüz çıkıncaya kadar yaparız stadı derler, o ara verirler orayı üs niyetine siz hiç merak etmeyin, ahanda buraya yazdım demiştin dersiniz.
                        En son masterkey tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 14:18.

Yorum

• Bu haber saçma sapan bir zihniyetle yapılan bir şey. Burda onlarca arkadaşla biz bu süreci takip ediyoruz. Ön yeterlilikten sonra TOKİ resmi sitesinde ihale tarihini 08.04.2013 olarak duyurdu zaten. İhale tarihinde bir bilinmezlik yok. Ha önyeterlilik alanlar neden açıklanmadı derseniz. Bu bir ihaledir. Bu ihale sonucuna itiraz yapılabilir. Elenen firmalardan biri yada bir kaçı muhtemelen ihale sonucuna itiraz etmiştir. Bu sebeple ihale sonucu, itiraz değerlendirip sonuçlanana kadar kesin değildir. Tam olarak sonuçlanınca kamuoyuna duyrulur. Olay bundan ibaret. O haberden de bizim yerel medyamızın ne kadar kalitesiz, işe yaramaz olduğu anlaşılıyor.Başka bir şey değil.
                          horyanli

Yorum

• O localar orda olduğu sürece hiçbir atmosfer beklemiyorum. Çatı rezalet , tribün bütünlüğü yok.. Ekskavatörün gireceği kadar çıkışlar , Localar uzun sokak misali , tribün dikliği yok.. Bu zamanda böyle stat ara ki bulasın.

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu haber saçma sapan bir zihniyetle yapılan bir şey. Burda onlarca arkadaşla biz bu süreci takip ediyoruz. Ön yeterlilikten sonra TOKİ resmi sitesinde ihale tarihini 08.04.2013 olarak duyurdu zaten. İhale tarihinde bir bilinmezlik yok. Ha önyeterlilik alanlar neden açıklanmadı derseniz. Bu bir ihaledir. Bu ihale sonucuna itiraz yapılabilir. Elenen firmalardan biri yada bir kaçı muhtemelen ihale sonucuna itiraz etmiştir. Bu sebeple ihale sonucu, itiraz değerlendirip sonuçlanana kadar kesin değildir. Tam olarak sonuçlanınca kamuoyuna duyrulur. Olay bundan ibaret. O haberden de bizim yerel medyamızın ne kadar kalitesiz, işe yaramaz olduğu anlaşılıyor.Başka bir şey değil.
                              Ne alakası var kardeşim ? Açıklama yapılacak ki firmalar elendiklerini öğrenip itiraz etsin. Şirketlerin ön yeterlilikteki itiraz süreci , nihai ihalede itiraz süresine benzemez. Şirket asıl ihalede savunma verir. Verilmeside incelenmesi de 1 ayı bulur. Ön yeterlilikte şirketin ya yeterli iş bitirmesi yoktur , ya evrak eksiği vardır. Hatta kurum , kafasına göre ben bu ihalede ön yeterlilik sonrası ilk 5 şirketi değerlendireceğim bile diyebilir. Elenenler belli. İhaleye girecek olanlarda. Hatta yeterliliği geçen firmalar taşeron arayışına düştü bile.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne alakası var kardeşim ? Açıklama yapılacak ki firmalar elendiklerini öğrenip itiraz etsin. Şirketlerin ön yeterlilikteki itiraz süreci , nihai ihalede itiraz süresine benzemez. Şirket asıl ihalede savunma verir. Verilmeside incelenmesi de 1 ayı bulur. Ön yeterlilikte şirketin ya yeterli iş bitirmesi yoktur , ya evrak eksiği vardır. Hatta kurum , kafasına göre ben bu ihalede ön yeterlilik sonrası ilk 5 şirketi değerlendireceğim bile diyebilir. Elenenler belli. İhaleye girecek olanlarda. Hatta yeterliliği geçen firmalar taşeron arayışına düştü bile.
                                Ee tamam o zaman demek ki sonuç açıklanmış. Elenenler belli, ihaleye girecekler belli. Taşeron dahi arıyorlarmış. Problem yok.
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X