Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alper bu stad da çift katlı loca var,bizimkisi bununla aynı olacak galiba.
    Pek fazla stad görmediğim için bu videoya baktım ama gine de çözemedim,
    o görünen çift kat localardan başka mesela kale arkalarında ve basının olacağı yani çift katlının tam karşısındaki tribünde de loca olacak mı.
    Sağ kale arkasında yok sol kale arkasında var gibi.
    Hayırlısıyla bu gizem son bulsa da hükümet sırrı gibi saklanan stadımızı dünya gözüyle bi göreydik.
    Ertan abi,
    Senin de söylediğin gibi 2 kat loca var bunda da.
    Seyirci azlığına rağmen atmosfer oluşmuş onun için paylaştım videoyu.
    Bizim stad da da böyle ama bizim stadda locaların yeri biraz daha yukarıda.
    Diğer arkadaşlar da paylaşmıştı. 25 sıra + 2 kat loca + 9 sıra tribün.
    Bir de videodaki stadın kapasitesi 43165.
    Ek olarak tribün katları arasında 1 kat loca var, bizimkinde yok.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Timsah Arena'da tribün-saha mesafesi sadece 6 metre. Bizim yörük çadırında 10 metre. Bari pist koysalarmış araya, hafta içi, go-kart pisti olarak kira geliri yaratılırdı.
      Bu 10 metre bana da biraz fazla geldi.Şükrü Saraçoğlunda 13müş galiba ama yinede ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu 10 metre bana da biraz fazla geldi. Şükrü Saraçoğlunda 13müş galiba ama yinede ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur.
        Cati masrafindan kaciyorlar galiba...

Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Konyalılarda şikayetçi bu durumdan TT arena,Timsah Arenada 6 metreyken bizde 11 diyorlar ki haklılar.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Fifa kurallarına göre Kale arkasinda ve saha kenarinda hakemler, isinan futbolcular, top toplayicilar, saglik görevlileri ve güvenlik prsoneli icin yer birakilmasi öneriliyor.

Bu yerin saha kenarinda en azindan 8,5m ve kale arkalarinda 10 metre olmasi tavsiye ediliyor.

Yorum

• Kaynak:https://twitter.com/Elnino_Dvlc

Yorum

• Eyvahh kosu pisti

Yorum

• spor kompleksi olarak çok güzel proje ama stad projesi çok kötü...

belediye duraklarındaki stad reklamında dahi bundes-liga simgeleri var... rezillik

çalıntı proje olduğu bu kadar belli iken hiç mi sağduyulu insan çıkmaz buna itiraz edecek...
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eyvahh kosu pisti
                    Koşu pisti değil tribün o, tribünler kırmızı olduğu için koşu pisti gibi gözüküyor ..

Yorum

• Bence ihaleyi Albayraklar alacak bekleyip görelim

Yorum

• ooooo plaj'imiz mi olacak? Copa Cabana Brezilyalarimiz hasret cekmez.
                        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 16:02.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünyanın en gizemli projesi.

Yukarıda verilen twitter adresindeki resim aşağıda.

"Akyazı'da Trabzonspor stadı ve diğer tesislerin yapılacağı projenin son halini TOKİ yayınladı.. İşte o proje" denmiş.

Bu resme göre yat limanı ve plaj'da yapılacak. Ama son haberlerde yat limanı ve plaj'ın olmayacağı da söyleniyordu. Yani hâlâ sıfıra sıfır elde var sıfır..
                          Şu görsele bakınca stad için heyecanlanıyorum ama bir de yukarıdaki görsellere bakıyorum sanki farklı bir stad.Yat limanı yok ama herhalde plaj yapılacak.

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koşu pisti değil tribün o, tribünler kırmızı olduğu için koşu pisti gibi gözüküyor ..
                            Bordo-mavili bir takima kirmzi tribün cizilince öyle sandim...

Yorum

• Arkadaşlar;
                              1- TOKİ nin yeni yayınladığı resimlerde sağ alt köşede kalan Q şeklindeki bina kamp tesislerimi?
                              2- Eger öyleyse bu tesisler neden 61 veya ts şeklinde tasarlanmıyor.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo-mavili bir takima kirmzi tribün cizilince öyle sandim...
                                Neyi yerine göre yaptılar ki !
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 16:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X