Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bu konuyu kilitleyelim artık. Stadyum inşaatına başlandığına herkes ikna olduğunda tekrar açılsın. Başlığı gördükçe keyfim kaçıyor.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Locaları yaysalar daha güzel olurmuş aslında ama o zaman tribün bütünlüğümü bozulurdu acaba ?
      Artık o kadar güzel stadlar yapıyorlar ki sen maç esnasın locayı anlamıyorsun miri açıdan güzelce gizleniyor onlar artık

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farazidir derken?
        Bir varsayıma dayanan, varsayımsal, belirgin olmayan

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir varsayıma dayanan, varsayımsal, belirgin olmayan
          Farazi değil gerçekten itiraz gerçekleşti. Tarihi de 13 Mayıs firma ismini hatırlayamadım.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Farazi değil gerçekten itiraz gerçekleşti. Tarihi de 13 Mayıs firma ismini hatırlayamadım.
            mapa itiraz etti bildiğim kadarıyla...

Yorum

• Yorum

• İtiraz etmek bu işin doğasında var galiba, sanki adama babasının arsasına mütahit sokuyorda kendisine sunulan projeleri beğenmiyor itiraz ediyor. Ha sikınti

Yorum

• Dolgunun geri kalan kısmına büyük bir konser alanı düşünülebilir mi?
                  Deniz kenarında konser?

Yorum

• Bu arada yapılacak olan spor salonu umarım boşa gitmez.
                    Hayri Gür bu sene bomboş durdu.
                    En son 30 martta Sıla konseri yapıldı o gün bugün hiçbir faaliyet yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada yapılacak olan spor salonu umarım boşa gitmez.
                      Hayri Gür bu sene bomboş durdu.
                      En son 30 martta Sıla konseri yapıldı o gün bugün hiçbir faaliyet yok.
                      Sonra da devlete kızılıyor ki
                      Bize neden tesis yapılmıyor diye
                      Eminim ki tenis kortları da boştur.
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Tenis kortları boş flan değil. Olabildiğince faal. O salonu oraya yapmak zaten deli saçmasıydı. Çok alakasız ve ters bir yerde Hayri Gür

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tenis kortları boş flan değil. Olabildiğince faal. O salonu oraya yapmak zaten deli saçmasıydı. Çok alakasız ve ters bir yerde Hayri Gür
                          Neresi ters yerde gözünüzü seveyim
                          Rizeliye göre de Stat çok uzakta? Toplasan merkezden 10 dk.
                          Hayri gür de merkezden en fazla 20 dk mesafededir o kadar da tutmaz da neyse.
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Çatı tente tarzı bir malzeme olduğu için sesi hiçbir zaman içeri veremeyecek. gs ve fb nin statlarının verdiği o atmosferi geçtim Avni Akeri bile aratır yeni stat.
                            Bu stat bizi geriye götürür, aha yazıyorum buraya. Şikenin en kralı stadın mimarisi ile yapıldı bize...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çatı tente tarzı bir malzeme olduğu için sesi hiçbir zaman içeri veremeyecek. gs ve fb nin statlarının verdiği o atmosferi geçtim Avni Akeri bile aratır yeni stat.
                              Bu stat bizi geriye götürür, aha yazıyorum buraya. Şikenin en kralı stadın mimarisi ile yapıldı bize...
                              Mersin stadında belli olur atmosfer oluyor mu olmuyor mu?
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X