İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon (ve nufüsü) zengin'midir?
Fakirsen bunlari haketmiyorsun demektir o zaman. Hayatin kurali.
Hatta yine fakirsen sana sunulani kabul etmek zorundasin katiksiz. Fakirsen secme hakkin, iyisini isteme hakkin olmaz. Hatta yeri gelir hak'ettigini isteme hakkin bile olmaz. Fakir olmak böyle bir sey demekki.En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 14:52.
Yorum
-
gs fb gibi 250 bine satmazsın da 150 bine satarsın. Bizim de zenginlerimiz var. Tekrar ediyorum, asıl mesele taraftarı oraya çekmektir. Trabzonspor'un taraftar problemi yok, taraftarı oraya çekme problemi var. Bu da başarılı yönetimlerle, başarılı takımlarla olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Mainz beğenmedi" değil, "mimarın elinde kaldı, bize dayatıldı" buradaki asıl problem bu.
Anlamamakta diretiyorsunuz...
Herkes bu Mainz olayı yüzünden kıl kapmış. Bu olay çıkmasaydı çoğu kişi beğenirdi bu projeyi. Buraya bakmalıyız. Yeni stadımızı şimdiden soğutmayalım taraftardan. Şimdiden millet stada küsmüş arkadaş. Yarın o stada 40 bin kişiyi nasıl dolduracağız. Olaya iyi yönlerinden bakmak durumundayız. He bu habersiz iş yapmanın hesabını da sorumlulara sormalıyız. Ona da sonun kadar.horyanli
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok sordum sadece bilmedigim icin.
Fakirsen bunlari haketmiyorsun demektir o zaman. Hayatin kurali.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
La bizim taraftar ne anlar statdan kulübe yapsan gider izler biz kendimizi fazla zorlamış iyi olsun falan diye stadın iyi olması için o bilinçte taraftar olması lazım mainz nedu diyen bir bakanla onu seçen adamın ne farkı var bu stat bile fazla bu taraftara.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa bizim taraftar ne anlar statdan kulübe yapsan gider izler biz kendimizi fazla zorlamış iyi olsun falan diye stadın iyi olması için o bilinçte taraftar olması lazım mainz nedu diyen bir bakanla onu seçen adamın ne farkı var bu stat bile fazla bu taraftara.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım bunu kabul etmeyen yok ki. Açık ve net bu. Kimseye sormadan seçtiler bu projeyi. Bizim söylemek istediğimiz farklı bişey. Tamam yanlış bir uygulama yapıldı vs ama. Projede "sirk çadırı" değil. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ahlanıp,vahlanıp, isyan ederek elimize ne geçecek bu saatten sonra, "o" işi projeyi E. Bayraktar ilk ortaya attığında yapacaktık. Şimdi nafileye oluyor.
Herkes bu Mainz olayı yüzünden kıl kapmış. Bu olay çıkmasaydı çoğu kişi beğenirdi bu projeyi. Buraya bakmalıyız. Yeni stadımızı şimdiden soğutmayalım taraftardan. Şimdiden millet stada küsmüş arkadaş. Yarın o stada 40 bin kişiyi nasıl dolduracağız. Olaya iyi yönlerinden bakmak durumundayız. He bu habersiz iş yapmanın hesabını da sorumlulara sormalıyız. Ona da sonun kadar.
Hükümetin en son isteyeceği şey Trabzonu kaybetmektir. Bu şike meselesinde sergiledikleri tutumdan dolayı büyük bir oy kaybına uğrama korkusundan bu taraftarın haklı isyanına cevap vereceklerdir. Adım gibi eminim buna.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 15:08.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa bizim taraftar ne anlar statdan kulübe yapsan gider izler biz kendimizi fazla zorlamış iyi olsun falan diye stadın iyi olması için o bilinçte taraftar olması lazım mainz nedu diyen bir bakanla onu seçen adamın ne farkı var bu stat bile fazla bu taraftara.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa bizim taraftar ne anlar statdan kulübe yapsan gider izler biz kendimizi fazla zorlamış iyi olsun falan diye stadın iyi olması için o bilinçte taraftar olması lazım mainz nedu diyen bir bakanla onu seçen adamın ne farkı var bu stat bile fazla bu taraftara.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen kendimi niye bu kadar yirtiyorum ki diyorum. Her sey mustehak bizim halka.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şu laf çok doğru "Trabzon insanı eleştirmek için doğmuştur" o yüzden burdaki muhabbeti anlayışla karşılıyorum ve bir an önce yeni stadımızını bitmesi için sabırsızlanıyorum.
Yorum
-
Eleştiri her zaman olmalı abartıya kaçmadan tabi ki,fakat bu stadı sevmedim Mainz'a hazırlanmasını ve bize yapılmasını ayrıca sevmedim.Bu bize yetercileri de sevemedim.Aslında Avni Aker bile bize fazla zihniyetinde az adam yok şurda bile.En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 15:40.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum