Söylemeden geçemeyeceğim yine. Böyle bir komplekse, böyle bir stat yakışmıyor. Yazıktır. Saha tribün mesafeleri çok fazla. Localar çok kötü görünüyor. Avni Aker'in köşesinde yıllarca gecekondu gibi duran yapıdan kurtulduk, şimdi de stadın ortasında gecekondu gibi duran localar çıkacak. En önemlisi de çatının açılır kapanır olmaması. Onu da kulüp yapsın bari. Çatının açılır kapanır olması şart.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadyum ismi olarak bizimle özdeşleşmiş "Avni Aker" isminin kalmasından yanayım, ama böyle bir şey olacağını pek ummuyorum.
Stadyumun yapımında taraftarın görüşlerini almayı düşünmeyen ya da düşünmek istemeyenlerin, stadyum ismi konusunda da görüş alacaklarını sanmıyorum..
Aslında anket gibi bir uygulama var, hatırlatalım buradan !.
Yorum
-
Otopark alanını göremedimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yavuz Selim yerine nerde saha yapılacak?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şu projeyi de yönetimi satın almak için kullanmıyorlarsa ben de birşey bilmiyorum.
Bu kadar büyük sessizlik ancak bununla açıklanabilir gibi geliyor bana..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavuz Selim yerine nerde saha yapılacak?
Yani demek istediğim :
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 09:56.
Yorum
-
Fakat Serdar benim bildiğim bunların planları tesisleri devlete satıp burdaki sahaları almak. Yani 2 doğal çim saha şart bize zaten. 5 de sentetik var, onları da umarım yeni nesil sentetiklerden yaparlar. O halde geçici bir tahsis yapılacakEn son Travelair tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 10:00.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bundan sonra Trabzona düşen bu işin etinden sütünden faydalanmaktır.
Stadın adını bir sponsora, yabancı yerli farketmez
Bütün locaların satış organisazyonu şimdiden yapılmalı
gibi gibiSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
bjk stadının adını kiralarken (Fiyapı) gsim'den izin almadan kiraladı ve parsayı götürdü. Ne oldu bir ceza aldı mı? Şimdi de devletin Spor Toto'su (Süper lig'in isim hakkı sahibi) bjk'nin stadının isim hakkına 10 yıl için 100 milyon $ verecekmiş. O halde tüm takımlara aynı anlaşmayı yapmak zorundaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFakat Serdar benim bildiğim bunların planları tesisleri devlete satıp burdaki sahaları almak. Yani 2 doğal çim saha şart bize zaten. 5 de sentetik var, onları da umarım yeni nesil sentetiklerden yaparlar. O halde geçici bir tahsis yapılacak
Bana kalırsa akyazı alanında 3-5 bin seyirci kapasiteli kentin diğer takımlarına evsahipliği yapacak bir saha bu projenin ihtiyaçları arasındadır . Bunun gözetilmiş olacağı ihtimalini varsayıyorum yalnızca .
Yorum
-
Şuraya giresim gelmiyor, soğudum artık futboldanda statdanda hani şu Trabzonspor sevgisi ağır basmasa koparacağım tamamen bağlarımı, neyini izleyeceğiz bu yalan tiyatronun,herşeyin istanbul takımlarına akıtıldığı onların her türlü hilesine hurdasına göz yumulduğu bir ortamda heyecanlandırmıyor beni bu stad işi acı ama böyle malesef.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Raylı sistem güzel olur. Ancak ben Türkiye'de hiçbir projenin temelinde raylı sistem veya herhangi bir ulaşım yolunun olduğunu görmedim. Hep evler yapılır beton yapılar dikilir, her şey biter en son yollar yapılırO yollarda evlerin izin verdiği kadar. Bu nedenle Türkiye'de yollar karman çormandır
Sonuç olarak raylı sistem, bu projeyi hazırlayanların aklına bile gelmemiştirBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum