Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Adamlarin maketide maket ama ha.

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Harbiden bu maketi yaptırmak için bile ihaleye çıkmak lazım muhteşem.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Madrid'in stadı gördüm, ağladım.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadı yenilemeyi düşünüyorlar bu 4 projeden biri detaylar konusunda bilgim maalesef yok.

http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=438
          Gerçekten olağanüstü

Yorum

• dünyanın 1 numaralı klübü olunca böyle oluyormuş

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamlarin maketide maket ama ha.

sanırım bu foster modeli ve bence en güzel ve gösterişli olan model bu. Benim oyum buna olurdu eğer madridli olsaydım =) tahminen 600 milyon euroya mal olur diyorum

Yorum

• Stad yeniden yapılmayacak, mevcut stad bu hale getirilecek. 200 milyon Euro ayırmış Madrid. Çok güzel gözüküyor.
                horyanli

Yorum

• real madridin maketi bile gerçk gibi duruyo, bizimki lisede yapılmış ev ödevi gibi.. işin ciddiyeti buradan anlaşılabilir..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stad yeniden yapılmayacak, mevcut stad bu hale getirilecek. 200 milyon Euro ayırmış Madrid. Çok güzel gözüküyor.
                    kıskanmıyorum o zaman külüstür bi yapının üzerine bunu ne kadar başarılı şekilde monte edebilirsin. harcanan paraya yazık.. neyse biz asıl meselemize dönelim

Yorum

• Real için bile çok para stadyum yenilenmesi işi.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu konu 1000 ninci sayfaya kadar gelir anca olur belki stad
                        264. sayfada yazılmış bir yorum Şu an 3000. sayfada stat bitmiş olur deseler şüpheyle yaklaşırım
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• kafayımı yediniz

Burda reale yapılan stad konuşuluyor bunun muhabbetini yapanlar harbi klinik vaka alooooo hatırlatıyım konu bize yapılan ucunbe gerçi herkes alıştı burda bir admin çözülüyoruz demişti harbi olay budur ben daha görüş belirtmiyeceğim bu stad bize yapılcak görünen budur işin kötü yanı bizim gibi taraftarın bunu kabullenmesi haklısın adimin çözüldük ne birlik olabildik ne tepki koyabildik galiba fazla kurnazız hakketiğimiz buluyoruz

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burda reale yapılan stad konuşuluyor bunun muhabbetini yapanlar harbi klinik vaka alooooo hatırlatıyım konu bize yapılan ucunbe gerçi herkes alıştı burda bir admin çözülüyoruz demişti harbi olay budur ben daha görüş belirtmiyeceğim bu stad bize yapılcak görünen budur işin kötü yanı bizim gibi taraftarın bunu kabullenmesi haklısın adimin çözüldük ne birlik olabildik ne tepki koyabildik galiba fazla kurnazız hakketiğimiz buluyoruz
                            Sadri Senerin TRT'de dediklerini duymadin galiba. Kulüp halinden memnun. Nolmus yani Mainz kabul etmediyse biz edelim dedi adam resmen. Bi taraflarimizi satsak degitiremeyiz bu projeyi. Alan razi satan razi...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadı yenilemeyi düşünüyorlar bu 4 projeden biri detaylar konusunda bilgim maalesef yok.

http://www.skyscrapercity.com/showpo...&postcount=438
                              simdi bu secilmeyen stadlardan bir tanesini bize proje olarak sunulsaydi, baskalarin begenmedigini bize kakalamaya calisiyorlar gibi laflar edilecekmiydi??

ayrica real madrid o stada baslarsa, o stad bitmez. en iyi örnek valencia stadi. 3 senedir böyle duruyor: https://www.google.com/search?q=nou+...2F%3B640%3B452
                              En son Alika87 tarafından düzenlendi; 03.03.2013, 15:25.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Dolgu alanından resim var mı?
                                Stad mıtad derken dolguyu unuttuk.
                                Deniz yutmasın sakın duruyo dimi orası?
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X