Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadimizin dis kaplamasi bordo mavi led isiklandirma yapilsin stad gayet guzel
    Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• yine döndük stadyum muhabbetine

Yorum

• beşiktaş,şikebahçe,gavatsaray maçları hariç bu stadın dolacagına inanmıyorum.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak sezersoykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadimizin dis kaplamasi bordo mavi led isiklandirma yapilsin stad gayet guzel
          Buna bile raziyim ben...

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 05.03.2013, 21:23.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tribün yapısının buna benzer birşey olacağını düşünüyorum...

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beşiktaş,şikebahçe,gavatsaray maçları hariç bu stadın dolacagına inanmıyorum.
              Katiliyorum
              En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 06.03.2013, 00:18.

Yorum

• Stad şehre çok uzak..
                En son kopeli tarafından düzenlendi; 06.03.2013, 16:50.

Yorum

• Aslinda yürüyen bir stad yapilsa iyi olurdu, herkesin evinin önüne kadar getireceksin, maci izlettirip tekrar
                  eski yerine getireceksin.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stad şehre çok uzak..Dolayısıyla yürüyerek gitme gibi bir ihtimal yok..Moloz sahilinden,Stadyuma metro hattı kurulmalı.
                    5 km çok uzak

Bu nasıl bir ehl-i keyfliktir Ya Rabb !?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Stad şehre çok uzak..Dolayısıyla yürüyerek gitme gibi bir ihtimal yok..Moloz sahilinden,Stadyuma metro hattı kurulmalı.
                      Çokmu uzak şaşırdım doğrusu İstanbul'da ben o mesafeleri yürüyerek gidiyorum.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        8 Nisan ihale tarihi

Beşirli Tarafı (450-500 dönüm)

Uploaded with ImageShack.us
                        Maketteki stad şekli yukardaki resme çok benziyor.
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

yanlız, bu yılın en enterasan mesajı.bu istek beynimi çok zorladı çözemedim)

Yorum

Ben Erdoğdu - Çatak'tan yürüme gidebilirim bu stada...
                            Sen hangi uzaklıktan bahsediyorsun ?
                            Hamiş

Yorum

• Ben de Yenicuma'dan yürüyerek rahatlıkla gidebilirim stadyuma hava güzel olduğu müddetçe, bir yandan da spor yapmış oluruz.

Stadyumun uzaklığını abartmayın bence.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı ofiste çalıştığım meslektaşım geçen hafta iş için Trabzon'a gitti. Şehirde de onu karşıladılar. Seyahate çıkmadan önce "Atatürk Köşkü'ne uğra ama Boztepe'de çay içme teklifi gelirse geri çevir, hiç bir şey kaybetmezsin" dedim. Neyse hemşehrilerim ısrar edince geçmek zorunda kalmış ve denizin önündeki beton yığınını, plansızlığı, berbat evleri, özelleşmesine rağmen çok kötü gözüken limanı ve tüm çirkinliği bizzat müşahade etmiş.

Şehrin bu rezilliğine imza atan, eskisi-yenisiyle, Akp'si Chp'si bilmemnesiyle tüm belediye encümeni, imar komisyonu üyeleri ve müteahhitlerin o güzelim şehre yaptığı toplu tecavüzden sonra, -ne yalan söyleyeyim- stadımız ve çevresi harika duruyor. Stadın yapısına getirilen eleştiriler haklı olabilir ama yapılan bunca rezillikten sonra o stada ve çevre projesine laf söylemek haksızlık olur gibime geliyor.

Ranttan başkasını düşünmeyen açgözlü zihniyete anlatılacak birşey yoktur.
                                İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yukarıda ifade ettiklerimle, Burçak'ın paylaştığı resimde dolgu arazisinin arkasındaki binalara bakalım. Her biri ayrı bir imar, hukuk ve estetik cinayeti...

Burçak'ın paylaştığı resim sadece bir kesit, Doğu Karadeniz'in neredeyse tamamına bu şekilde, hatta daha beter binalar dikiliyor. Hal böyle olunca stad konusunda eleştiri yapmaya dilim varmıyor maalesef.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X