Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en düşük teklifin bir manası yok.toki iş bitirmelere bakar 87 trilyon tahmini değer biçmişler ona en yakın rakama ve iş bitirme gücüne göre verirler işi.oda bence cengiz makyol ortaklığı olabilir.hatta limak bile olabilir.
    HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR;LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE....MEVLANA...

Yorum

• İlk olarak Levent Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en düşük teklifin bir manası yok.toki iş bitirmelere bakar 87 trilyon tahmini değer biçmişler ona en yakın rakama ve iş bitirme gücüne göre verirler işi.oda bence cengiz makyol ortaklığı olabilir.hatta limak bile olabilir.
      en düşük yazmışlar .en yüksek teklifi veren daha avantajlıdır...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ihaleyi kazanan sanirim sadece dolguyu yapacak, stadi vs. icin yeniden mi ihale olacak daha sonra ??
        Bu sadece dolgu ihalesi.Dolgu bittikten sonra stad ve diğer işler için ihale yapalacak sanırım.

Bu arada ihalede teklifler arasında çok fark olması baya dikkatimi çekti.Şirketler maliyet hesaplamalarını nasıl bu kadar farklı bulmuşlar garip doğrusu.

Yorum

• En düşük teklifin tabiki manası var. Yeter ki çok çok düşük olmasın. Yaklaşık maliyet ile en düşük teklifin arası çok açık. Eğer aşırı düşük teklif sorgulamasına girerse ilk firmalar, yeterli bir savunma verip veremediklerine bakılır. Eğer savunmaları yeterli görülürse, en düşük teklifi veren firma ihaleyi alır(savunma; ben şu işi şu fiyata yapacağım, şunu şuradan şu fiyata alacağaım gibi. Tabi ellerinde o fiyatlar için proforma fatura olacak). Yaklaşık maliyetin üzerinde kalan Genç inşaat ve Limak inşaat şimdilik devre dışı. TOKİ bu teklifleri yaklaşık maliyetin üzerinde olduğu için eleyebilir.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• limak büyüklüğünü gösterdi...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en düşük yazmışlar .en yüksek teklifi veren daha avantajlıdır...
              Mal satış ihalesi değil bu, yapım işi ihalesi. Onun için işi en düşük fiyata yapacak firma ihaleyi alacak. Bu rakamlara göre en düşük teklifi veren firmadan savunma istenecek. Eğer iş kalemleri için vereceği savunma kabul edilmezse, sıralamadaki bir sonraki firma değerlendirecek.
              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 22.09.2010, 13:21.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Oraya o kompleksi yapmakla is bitmemeli.

Gidis-Gelis sorunu haledilmeli(taraftar icin)..
                2 gidis 2 gelis yolu var yani rizeyede ordan gidiyorsun samsuna da ozaman sikinti olur yol düsünülmeli.

Iyi hesaplamak lazim.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mal satış ihalesi değil bu, yapım işi ihalesi. Onun için işi en düşük fiyata yapacak firma ihaleyi alacak. En düşük teklifi veren firmadan savunma istenecek. Eğer iş kalemleri için vereceği savunma kabul edilmezse, sıralamadaki bir sonraki firma değerlendirecek.
                  tamam abi şimdi anladım .toki ihaleye çıkardığı için tokiden az para karşılığı burayı alıp yapacak olan firma ihaleyi kazanacak...

Yorum

• Hayırlısı olsun bakalım..

60 milyonun altındakilerin şansı zor gibi geliyor bana ayrıca 87'nin üzerindeki 2 firmanında..

87 milyon tahmini maliyete 36 milyon neye göre denmişse zaten..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Arkadaşlar sadece savunma yapmakta o işi alacağının garantisi değil.
                      Çok ince hesapları var bu işin..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• heralde olucak bu iş busefer ya 3 seneyeyeni stadımız hazır gibi gozukuo

Yorum

• ben bu firmalara bir göz attım Mapa İnşaat gözüme çarptı beşirliden tünele kadar olan kısmı tünel dahil köprüleri yapan firma(dolguyu onlar mı yaptı bilemiyorum) ben onları biraz şanslı gördüm bu anlamda ama 80lerın alma ihtimali fazla kim yaparsa yapsın pek umurumda değil yapan olsunda 2 sene içinde bitsin yeter))))

Yorum

• İhale işleri çok farklı oluyor.

Limak bu kadar yüksek fiyat verdiyse elbet vardır bir bildiği
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• eğer bize projelerde gösterilen o yerler bu fiyata dolgu yapılabilecekse bence uygun fiyat verilmiş. o kadar koca alan bu fiyatlara dolması ilginç tabii bahsettiğim yer ise. ben 100 milyondan fazla tutar diye tahmin etmiştim.
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• en düşük teklifle en yüksek teklif arasında uçurum var. bu kadar fark nasıl oluşmuş. bu kadar büyük fark olması insanı kalite ve sağlamlık yönünden şüpheye düşürüyor. neyse hadi hayırlısı. bunada şükür.
                                YA SEV YA TERKET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X