Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim bursa dan yana bir korkum yok... doğan çocuk artık ya gs li ya fb li oluyor, birazcığıda bjk li. bizim taraftar sayımız, kitlemiz bellidir. ne azalacaktır nede artacaktır, aynı şey bursa içinde geçerli. Ts liyim diyen adamı git çin de bile bulursun, avrupanın her köşesinde her stadı rahatlıkla doldurabilecek potansiyelimiz var. hamsi gibi her yerden çıkıyoruz ama bursa asla o potansiyeli yakalayamayacak, sınırları ve kitlesi bursa şehrinin dışına çıkamayacak.

dışarıyı geçtim şehir diyoruz ama bursa şehrinde bile ciddi anlamda bir Trabzon - Ts ilişkisini yakalayamadıklarını düşünüyorum, epeydir bursa ya gitmedim bursalı arkadaşlarım var bir tanesi bile bursaspor u tutmuyor, şehirlerinde bizanslı bursalı sayısı bir hayli fazla bence.

şehir olarak Trabzon dan çok avantajlılar orası öyle zaten, taraftar gruplarıda bjk den sonra ülkenin en iyisi bence, çokta beğeniyorum. ancak 50 tane derdin arasında birde bursa bizi geçer mi telaşının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum, çünkü bu çok ütopik.

içimizdeki irlandalıları temizlesek, şu kulübü siyasetin elinden çekip alabilecek adam gibi vizyon sahibi güçlü bir yönetime kavuşsak, fb yi gs yi bile geçeceğiz bizde o potansiyel var sonuçta ligin kaliteside ortada premier ligde felan değiliz bu ligde birşeyleri başarmak çokta zor değil ama her seferinde kendi ayağımıza sıkıyoruz, hep aynı nakarat...
    İki şey var;

Birincisi, ben 15 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Müsaadenizle biraz bileyim bu şehri ve spor kültürlerini...

İkincisi, daha fazla uzatmamak en iyisi, çünkü başka şeyler söylüyoruz. Üstelik bir tarafın elinde yeterli done yok iken... Adaletsiz bir tartışma olur.

Saygılar.

Yorum

• * Biz bu sene Trabzonspor degilde Dortmund maçlarinimi izledik diye şüpheye düştüm şimdi
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Parası ile biletini, kombinesini alıp maça gelen 40 bin taraftarı 10 milyon taraftara değişmem.

Senin taraftarın önce kendi stadını doldursun gerisi çorap söküğü gibi gelir.

benim taraftarımda doldurur stadını, 40 bin kişiyle bursa dolduracaksa stadı benim taraftarımda doldurur, birşeyi eksik değil.

yeterki böyle facia sezonlar yaşamayalım, ister istemez azalma oluyor doğanın kanunu bu ne yapalım yani adam halili henrique yi aykutumu izlemeye gideceğim nesini izleyeyim bu takımın diyor, ee ne yapalım yani ? 61 000 kişiyle doldurduk olimpiyatı, kolay iş mi bu, ülkede kim başarabildi bunu. kendimizi çokta küçük görmeyelim ancak şu konuda kesinlikle bir iddiaam yok ''güçlü bir taraftar grubumuz var'' işte bu konuda ülkenin en kötülerindeniz... futbolla yatıp futbolla kalkan şehrin takımına hiç yakışmıyor, bordo mavi şampiyon trabzon dışında tezahuratı olmayan 50 tane grubu olan taraftar kitlesi, hiç yakışmıyor...

ama bizde bu potansiyelde var, babam yalan söylemiyorsa 80-90 lı yıllarda avni aker cehennemi diye biryer varmış, böyle bir efsane taraftardan söz ediyor konu açılınca... kim bilir belki yeni stadda nasip olur canavarı, efsaneyi uyandırmak.

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki şey var;

Birincisi, ben 15 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Müsaadenizle biraz bileyim bu şehri ve spor kültürlerini...

İkincisi, daha fazla uzatmamak en iyisi, çünkü başka şeyler söylüyoruz. Üstelik bir tarafın elinde yeterli done yok iken... Adaletsiz bir tartışma olur.

Saygılar.

aynen, ben istanbul dan gördüğümü söylüyorum sizde bursa dan oranın havasıyla, oranın cazibesiyle düşündüklerinizi söylüyorsunuz.

ben sadece bursa şampiyon olduğunda istanbul da bursaspor bayraklı tek araba evimin önünden geçmedi, ne kadar bursalı arkadaşım varsa alayı bizanslı diyorum, ben ancak bu şekilde tespit yapabilirim sizde ordan gördüklerinizi söyleyebilirsiniz, orta yolunu bulabileceğimizi sanmıyorum.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel kardeşim, yanlış biliyorsun... Statları boş filan değil, en azından bizden daha az ortalamaya oynamadıkları kesin. Bizim maçla çakışmadığı sürece her maça gidiyorum, gözümle görüyorum bazı şeyleri...

Süper Kupa finaline 10 bin kişi götürmeleri neyin kriteridir. Kendimizi dev aynasında görmeyelim, insan en kolay kendisini kandırır çünkü... Sen Avni Aker'i bedavacılarla doldurup, attığımız gol esnasında bile elindeki çekirdeği bırakmayan boş seyirciye oynuyorsun çoğu zaman... (Örnek, son maçta Halil'in attığı gol sonrası TV görüntülerine bakınız lütfen) Bursa taraftarı ise takıma maç alıyor... Özellikle davet ediyorum, bir gün gelip misafirim olun, görün...

Üzülerek söylüyorum ki, ''Trabzon'um benim-biricik sevgilim'' misali Nuh Nebi'den kalma garip bağırışlar yok Bursa taraftarında... 18 Taraftar grubu yok... Açık ara, ülkenin en iyi stadını yapıyorlar ve buradan maç almak çok daha zor olacak artık...

Not; Ertuğrul Sağlam'a tepki nedeniyle, istifasından önceki birkaç maç tribünlerdeki seyirci sayısında azalma olduğu doğrudur. Şu an böyle bir durum sözkonusu değil... Maalesef.
          Bursasporla ilgili en mantıklı tespitler bunlar. Trabzonsporlu olarak geride olduğumuz için üzgünüm. Daha başkanımızı belirleyecek gücümüz yok. Geçtim tribünlere hâkim olmayı.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Biz bu sene Trabzonspor degilde Dortmund maçlarinimi izledik diye şüpheye düştüm şimdi
            Bir ara ben de şüpheye düşmedim değil...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursasporla ilgili en mantıklı tespitler bunlar. Trabzonsporlu olarak geride olduğumuz için üzgünüm. Daha başkanımızı belirleyecek gücümüz yok. Geçtim tribünlere hâkim olmayı.
              En berbatı da bu zaten... Bunun üzerine ne desek boş...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim bursa dan yana bir korkum yok... doğan çocuk artık ya gs li ya fb li oluyor, birazcığıda bjk li. bizim taraftar sayımız, kitlemiz bellidir. ne azalacaktır nede artacaktır, aynı şey bursa içinde geçerli. Ts liyim diyen adamı git çin de bile bulursun, avrupanın her köşesinde her stadı rahatlıkla doldurabilecek potansiyelimiz var. hamsi gibi her yerden çıkıyoruz ama bursa asla o potansiyeli yakalayamayacak, sınırları ve kitlesi bursa şehrinin dışına çıkamayacak.

dışarıyı geçtim şehir diyoruz ama bursa şehrinde bile ciddi anlamda bir Trabzon - Ts ilişkisini yakalayamadıklarını düşünüyorum, epeydir bursa ya gitmedim bursalı arkadaşlarım var bir tanesi bile bursaspor u tutmuyor, şehirlerinde bizanslı bursalı sayısı bir hayli fazla bence.

şehir olarak Trabzon dan çok avantajlılar orası öyle zaten, taraftar gruplarıda bjk den sonra ülkenin en iyisi bence, çokta beğeniyorum. ancak 50 tane derdin arasında birde bursa bizi geçer mi telaşının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum, çünkü bu çok ütopik.

içimizdeki irlandalıları temizlesek, şu kulübü siyasetin elinden çekip alabilecek adam gibi vizyon sahibi güçlü bir yönetime kavuşsak, fb yi gs yi bile geçeceğiz bizde o potansiyel var sonuçta ligin kaliteside ortada premier ligde felan değiliz bu ligde birşeyleri başarmak çokta zor değil ama her seferinde kendi ayağımıza sıkıyoruz, hep aynı nakarat...
                Bu satırların biri dışında hepsine katılıyorum. özellikle son paragraf çok doğru

Fakat taraftar sayısı ne azalır ne artar cümlesi yanlış oldu.
                Taraftar sayısı her zaman artar bu böyledir
                Bizim kitlemiz bellidir ama sayı artmaktadır

Yorum

• Bursa 2. Ligdeyken kaç ortalamaya oynadı. Hatirladigim kadariyla her mac full cektiler. Bursayi sevmeyebiliriz fakat saygi duymaliyiz.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu satırların biri dışında hepsine katılıyorum. özellikle son paragraf çok doğru

Fakat taraftar sayısı ne azalır ne artar cümlesi yanlış oldu.
                    Taraftar sayısı her zaman artar bu böyledir
                    Bizim kitlemiz bellidir ama sayı artmaktadır

yani ciddi bir artış olmayacağı anlamında demek istedim. normal yani standart yanlış ifade kullanmışım fark ettim, azalma olmaz artış elbette olur ama mütavazı seviyede, bir bizanslı değiliz sonuçta.

başarılı yıllarda önemli tabi. taraftar kazanırken birazcıkta kaybediyoruz, doğal bir durum.. her doğan bebeğe Trabzonspor tullumu nasip olmuyor tabi... baba amca vs.. Ts li değilse, futbolla arası yoksa özellikle bebek baştan kaybediyor.
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.04.2013, 20:57.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yeri gelmişken şu Bizans kelimesini bir kenara koyalım. İstanbul 1453'te Bizans'tan arındı.
                      Onları bize yaptığını (rum benzetmesi) biz yapmayalım.

Konuyu da burda kapatalım, stada dönelim.

Yapılan stadlar arasında en iyisi Bursa stadı ama bizimki de abartıldığı kadar kötü değil.

Yorum

• Bu gözler 2010-2011 sezonunda iç sahadaki taraftar manzaralarını da gördü son 10 15 yıldır taraftar bazında ciddi problemler var bu bir gerçek.

Yorum

• bursa şehir olarak takımını daha ileriye götürecektir

trabzon ise geriye

sadece futbol şehri olduğumuz doğrudur ve süper bişeydir ama içerdeki bizanslılar (torpil,fosilleşmiş kadro yapısı,iş bilmez insanlar,trabzonu istanbuldan yönetmek) yüzünden potansiyel değerlendirilemiyor

bana göre bu yapıyı değiştimektense (ki imkansız bişey)

istanbula taşınmak daha mantıklı geliyor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeri gelmişken şu Bizans kelimesini bir kenara koyalım. İstanbul 1453'te Bizans'tan arındı.
                            Onları bize yaptığını (rum benzetmesi) biz yapmayalım.

Konuyu da burda kapatalım, stada dönelim.

Yapılan stadlar arasında en iyisi Bursa stadı ama bizimki de abartıldığı kadar kötü değil.
                            kardeş ben de bizans kelimesini kullandım ama mecaz anlamda

hainler,alçaklar,dost görünüp kuyu kazıyanlar vs vs vs gibi bir çok şeyi içinde barındırıyor

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa şehir olarak takımını daha ileriye götürecektir

trabzon ise geriye

sadece futbol şehri olduğumuz doğrudur ve süper bişeydir ama içerdeki bizanslılar (torpil,fosilleşmiş kadro yapısı,iş bilmez insanlar,trabzonu istanbuldan yönetmek) yüzünden potansiyel değerlendirilemiyor

bana göre bu yapıyı değiştimektense (ki imkansız bişey)

istanbula taşınmak daha mantıklı geliyor
                              Aklım almıyor !

Yahu şu taşıma sözünden bıkmadınız mı ?
                              Bu nasıl bir yorumdur ya ? inadına mı yazıyorsunuz bu saçma sözleri ?

Barcelona'yı, Madrid'e taşıyabilirsen Trabzonspor'u da istanbul'a taşırsın

Hayret bişe ya bu nasıl bir düşüncedir, olacak iş değil

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aklım almıyor !

Yahu şu taşıma sözünden bıkmadınız mı ?
                                Bu nasıl bir yorumdur ya ? inadına mı yazıyorsunuz bu saçma sözleri ?

Barcelona'yı, Madrid'e taşıyabilirsen Trabzonspor'u da istanbul'a taşırsın

Hayret bişe ya bu nasıl bir düşüncedir, olacak iş değil
                                sebeplerini yazdım

katılmazsın olur biter

sen de sebeplerini yazarsın mantıklı veya duygusal

Yorum

Çalışıyor...
                                X