Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• hani stadimizin animasyonu? resimler? bilgiler? projenin yapilacak bölümüyle alakali video? detaylar?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlayamadığım şey beşiktaş stadının resimleri var ama bizim stadın yok ne garip yav.
        İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hani stadimizin animasyonu? resimler? bilgiler? projenin yapilacak bölümüyle alakali video? detaylar?
        Devlet sırrı,Kurtlar vadisindeki hain ihtiyar değil de asıl ihtiyar biliyormuş sadece,başka da bilen yok,bu hafta belki Polat öğrenebilir ondan da biz öğreniriz inşallah.

Ya arkadaş çalıntı proje de olsa,çadır da olsa Allah rızası için paylaşın da bilelim payımıza düşeni,bize neyin layık görüldüğünü.Yazıklar olsun böyle zihniyete.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Burçak eline sağlık gardaşım,
          son halini ben de merak ediyordum dolgunun.İhale tarihi olan Nisan ayına kadar başka işlem yapılacak mı bu dolgu alanına yoksa son hali bu mu acaba.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlarin maketide maket ama ha.

Çok param olursa sırf bu stadı görmek için Madrid'e giderim vallahi. Bu ne abi. İlk görüşte aşk diye bişey var...
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• stat hakkında kesin yorumlarımızı bence düzgünce animasyon ,resim,tanıtım yapılınca söyleyelim
              buda anca 8 nisanda olur
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Sırf çatısı görünen bir stadı eleştirmek yanlış.Bekleyelim,görelim.

Yorum

• Sırf çatısı eleştirilmiyor ki? İhale Nisan'da. Nisan 1 mi acaba?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sırf çatısı görünen bir stadı eleştirmek yanlış.Bekleyelim,görelim.
                    Animasyon ilk yayinlandigindada öyle diyorduk.

Gelinen nokta ortada.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bi bitmedi arkadaş ya
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• stadın dış kaplaması nasıl olacak bilmiyorum ama birebir benzemese de bu stad çok güzel...önyargılı davranmayalım...hele ki bursa stadı denen kitch projeyle hiç karşılaştırmayalım...

Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• 8 Nisan ihale tarihi

Beşirli Tarafı (450-500 dönüm)

Uploaded with ImageShack.us
                          En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.03.2013, 18:02.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hala daha zemin su dolu...

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadın dış kaplaması nasıl olacak bilmiyorum ama birebir benzemese de bu stad çok güzel...önyargılı davranmayalım...hele ki bursa stadı denen kitch projeyle hiç karşılaştırmayalım...

Bu bahsettiğiniz stad değil. Eurovision şarkı yarışmasının yapılması için Bakıda yapılmış 25 bin kişilik konser salonudur.

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu bahsettiğiniz stad değil. Eurovision şarkı yarışmasının yapılması için Bakıda yapılmış 25 bin kişilik konser salonudur.
                                biliyorum burası kapalı arena...dış cephesi örnek olsun diye verdim.
                                Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X