Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlayamadığım şey beşiktaş stadının resimleri var ama bizim stadın yok ne garip yav.İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani stadimizin animasyonu? resimler? bilgiler? projenin yapilacak bölümüyle alakali video? detaylar?
Ya arkadaş çalıntı proje de olsa,çadır da olsa Allah rızası için paylaşın da bilelim payımıza düşeni,bize neyin layık görüldüğünü.Yazıklar olsun böyle zihniyete.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Burçak eline sağlık gardaşım,
son halini ben de merak ediyordum dolgunun.İhale tarihi olan Nisan ayına kadar başka işlem yapılacak mı bu dolgu alanına yoksa son hali bu mu acaba.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlarin maketide maket ama ha.
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Sırf çatısı eleştirilmiyor ki? İhale Nisan'da. Nisan 1 mi acaba?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf çatısı görünen bir stadı eleştirmek yanlış.Bekleyelim,görelim.
Gelinen nokta ortada.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
stadın dış kaplaması nasıl olacak bilmiyorum ama birebir benzemese de bu stad çok güzel...önyargılı davranmayalım...hele ki bursa stadı denen kitch projeyle hiç karşılaştırmayalım...
Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 05.03.2013, 18:02.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın dış kaplaması nasıl olacak bilmiyorum ama birebir benzemese de bu stad çok güzel...önyargılı davranmayalım...hele ki bursa stadı denen kitch projeyle hiç karşılaştırmayalım...
Yorum
-
İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bahsettiğiniz stad değil. Eurovision şarkı yarışmasının yapılması için Bakıda yapılmış 25 bin kişilik konser salonudur.Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum