Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu stad dalgası akpnin oy toplama materyali işte. bu kadar basit. ha bide yandaşlarına para kazandırma. bak onu da unutmamak gerek. başka dalgası yok.
    Ben avni akerin yerinden memnunum. Eğer amaç illa stad yapmak olsaydı oraya da yapabilirlerdi daha modern bişekilde.
    gereksiz mevzu. o stada değil adalete ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belki önemsiz bir düzeltme olacak ama. Maltepede dolgusu yapılan alan 101 hektar. 19 Hektar daha önceden yapılmış. Yani zamanında yapılan 19 hektar alana ek olarak şu anda 101 hektarlık alan dolduruluyor. Akyazı 900 dönüm yani 90 hektar. Akyazı Karadenize yapılyor. Maltepe parkı ise Marmara Denizine marmara denizi ile Karadeniz arasındaki farkı söylememe gerek yok herhalde. Ayrıca Akyazı projesinde mimarlar odasının durdurma kararı yüzünden yapılması gereken setler zamanında yapılamamış ve dolgu alanının büyük bir kısmı su altında kalmıştı. Bunları hatırlatayım dedim
      -Evet dolgu malzemesi nereden geliyormuş acaba..... hemen yanındaki evlerin altındanmı kazıp alıyorlar........

-Mimarlar Odası projeyi 4 ay engelledi..... Oysa proje 18 ayda bitecekti..... yani 14 ay kalıyor...... kafadan 2 ay fazla....

-doldurulacak alan 800 dönüm hadi sizi kırmayalım 900 diyelim.... geriye kalan 100 dönüm fazlalık ne olucak... ( kaldıki projede öyle bir şey görmedim 120 hektar yazıyor)

-marmara ile karadenizden bahsetmişsiniz... lise zamanlarımda oraya sık sık yüzmeye giderdim.... deniz gayet sığ orada...15-20 metre giderdik boyumuzu anca geçerdi....yani bu argümanınızda pek doğru değil....

yani doldurulacak alan daha büyük....
      dolgu malzemesi alınan yer daha uzak....
      tarihi 12 ay olmasına rağmen

İstanbuldaki proje bitiriliyor bizimki bitmiyor....

Çünkü bitirilmek istenmiyor....

Ha birde şu boyutu var İstanbuldaki Projeyi geçen sene yapalım demişler bu sene başlamışlar....

Bizim Projeye 2006 da başlayalım demişler..... 2011 de de başlamışlar..arada 5 senecik kadar fark var.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belki önemsiz bir düzeltme olacak ama. Maltepede dolgusu yapılan alan 101 hektar. 19 Hektar daha önceden yapılmış. Yani zamanında yapılan 19 hektar alana ek olarak şu anda 101 hektarlık alan dolduruluyor. Akyazı 900 dönüm yani 90 hektar. Akyazı Karadenize yapılyor. Maltepe parkı ise Marmara Denizine marmara denizi ile Karadeniz arasındaki farkı söylememe gerek yok herhalde. Ayrıca Akyazı projesinde mimarlar odasının durdurma kararı yüzünden yapılması gereken setler zamanında yapılamamış ve dolgu alanının büyük bir kısmı su altında kalmıştı. Bunları hatırlatayım dedim
        Sataşma olarak algılama sarman61 ama ben nedense seni hep bu "önemsiz" düzeltmelerle hatırlıyorum. 4-5 sene oldu hala aynı.

Yorum

• Biz Statyum değil Adalet istiyoruz.
          Tribünlerine Asansörle çıksan , alttan ısıtmalı ceylan derisi koltuklarda otursan ne yazar Adalet olmadıktan sonra...
          Bizim öncelikle istediğimiz Adalet!
          Kapalı kapılar ardında yazılmış Senaryolarda figüran olmak istemiyoruz.!
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Nereye yazayım bilemedim.

Bu adam Trabzonluydu değil mi ?

Buyrun,

Haberin başlığı...

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sataşma olarak algılama sarman61 ama ben nedense seni hep bu "önemsiz" düzeltmelerle hatırlıyorum. 4-5 sene oldu hala aynı.
              Önemsiz denilen düzeltmede ki vurgu;

Kış aylarına gelirken Miamarlar odasının durdurması ile bitmeyen ve fırtınada yapılan işin neredeyse yarısını kaybeden bir iş, olduğu vurgusu! idi.

Karadeniz ile MArmara arasında ki fark sığlık değil dalgaların hırçınlığı ve düzensizliği ile alakalı idi sanırım.

Kendi fikrimce 2 kamyonla 5 seneye bitmez denilen! dolguyu adamlar harbiden 2 kamyonla! bitirdi.

Buradaki sorunumuz artık dolgu değil ki.

ASIL SORUN İHALE TARİHİNİN GEÇ verilecek olması olacaktır.
              En son tkalkisim tarafından düzenlendi; 28.12.2012, 09:36.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugün caytv de trabzon belediye baskani gümrükcüoglu projenin de hazir oldugunu ve normal sartlarda haziran ayinda ihalenin gerceklesip insa asamasina gecilecegini, ve öngörülen 24 ayda bitirilecegini söyledi.
                NORMAL SARTLARDA!!!!!?????
                hadi hayirlisi
                Abi bu proje hazır da biz niye göremiyoruz aman diyim,devlet sırrı mı bu,
                paylaşın stadın asıl sahibi olan seyirci ile de onlar da fikirlerini bildirsin, aksayan beğenilmeyen yer varsa düzeltilmesine katkıda bulunsun.
                Gerçekten şaka gibi,proje hazır diyen spor bakanı var belediye başkanı var ama projeyi gören ne yönetici var ne taraftar var
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -Evet dolgu malzemesi nereden geliyormuş acaba..... hemen yanındaki evlerin altındanmı kazıp alıyorlar........

-Mimarlar Odası projeyi 4 ay engelledi..... Oysa proje 18 ayda bitecekti..... yani 14 ay kalıyor...... kafadan 2 ay fazla....

-doldurulacak alan 800 dönüm hadi sizi kırmayalım 900 diyelim.... geriye kalan 100 dönüm fazlalık ne olucak... ( kaldıki projede öyle bir şey görmedim 120 hektar yazıyor)

-marmara ile karadenizden bahsetmişsiniz... lise zamanlarımda oraya sık sık yüzmeye giderdim.... deniz gayet sığ orada...15-20 metre giderdik boyumuzu anca geçerdi....yani bu argümanınızda pek doğru değil....

yani doldurulacak alan daha büyük....
                  dolgu malzemesi alınan yer daha uzak....
                  tarihi 12 ay olmasına rağmen

İstanbuldaki proje bitiriliyor bizimki bitmiyor....

Çünkü bitirilmek istenmiyor....

Ha birde şu boyutu var İstanbuldaki Projeyi geçen sene yapalım demişler bu sene başlamışlar....

Bizim Projeye 2006 da başlayalım demişler..... 2011 de de başlamışlar..arada 5 senecik kadar fark var.....
                  Benim niyetim tartışma çıkarmak değildi. Vurgulamak istediğim bazı bilgiler istenerek yada istenmeyerek çarpıtılıyor. Belki AKP hükumeti bu proje ile rant sağlamaya çalışıyor ama burada da bazı kişiler AKP hükümetine olan kızgınlığın hasebi ile bu proje ile AKP hükumetine sallıyor onlarda kendilerince haklılar. İstanbul la Trabzonu kıyaslamak ne kadar doğrudur açıkcası o da tartışılır. Nitekim İstanbul 20 Milyonluk bir şehir. İnsanlar bir ilçeden diğer ilçeye gitmek için harcadığı zamanı Trabzon'daki ler rize ye yada giresuna gidiyor. Barcelona ile Trabzonspor u kıyaslamak gibi olur.

-Mimarlar Odası projeyi 4 ay engelledi..... Oysa proje 18 ayda bitecekti..... yani 14 ay kalıyor...... kafadan 2 ay fazla.... ( Benim kast ettiğim projenin durdurulma süresi değil durdurulduğu zaman yüzünden dolgu alanını karadeniz dalgalarının yutması.

Marmara Karadenize göre daha sakindir. Dolgu yapmak daha kolaydır. Bunu kast ettim. Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlatmıştır umarım.

Aşağıdaki linkten projeyi incelersen mevcutta 19 hektarlık alanın var olduğunu söylüyor.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Sarman61 arkadaşım...

Bahsettiğiniz linkteki kamyon yoğunluğuyla bizim projedeki kamyon yoğunluğu her şeyi özetliyor aslında.....

Yani bitirilmesi istene projede kamyonlar nasıl çalışıyor bizde nasıl çalışıyor....

özetle bizim proje tüm engellemelere rağmen bu sene haziranda bitirilirdi bitirilmedi....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Erdoğan bayraktar ı görünce aklıma kan emici sülükler geliyor

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nereye yazayım bilemedim.

Bu adam Trabzonluydu değil mi ?

Buyrun,

Haberin başlığı...

http://www.haber7.com/guncel/haber/9...takimi-tutuyor
                        Simdi Trabzonspro yaziyor
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• (trabzonsporfan.com'dan alıntıdır)
                          En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 28.12.2012, 22:25.

Yorum

• arkadaş şu foruma fotoğrafları otomatik boyutlandırma eklentisini bi kuramadınız gitti

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://f1212.hizliresim.com/14/u/hb8f8.jpg
                              (trabzonsporfan.com'dan alıntıdır)
                              Kenarlara duvar yapmaya başlamışlar.

Bir ay sonra dolu işi tamamdır, bakalım ihale süreci ne zaman başlayacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kenarlara duvar yapmaya başlamışlar.

Bir ay sonra dolu işi tamamdır, bakalım ihale süreci ne zaman başlayacak.
                                Bakan'ın söylemesine göre 3 gün sonra bitmesi lazımdı ama neyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X