Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PSV Eindhoven stadi .. Kapasite 36.500

Yorum

• dolgu ne alemde çalışmalar nasıl bayadır foto yok şimdiden ellerinize ayklarınıza sağlık
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben İnşaat Mühendisiyim ve hatta Olimpiyat Satdı projesinde 36 ay çalıştım...Proje aşamasından sonuna kadar bilgim var,...söyledik yazdık çizdik ama ipleyen olmadı ne yazık ki...
        aynı şekilde bende İnşaat Mühendisiyim . önceki bir cok mesajımda oturmanın belirli seviyeye gelmeden inşaatın olmayacagını söyledim. ama değişen bişe yok

Yorum

• bugün caytv de trabzon belediye baskani gümrükcüoglu projenin de hazir oldugunu ve normal sartlarda haziran ayinda ihalenin gerceklesip insa asamasina gecilecegini, ve öngörülen 24 ayda bitirilecegini söyledi.
          NORMAL SARTLARDA!!!!!?????
          hadi hayirlisi
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• Sen sabır ver yarabbi.Bunlar resmen alay ediyorlar insanlarla zorla kötü söyletecekler.Biri der 1 2 aya tamam biri der haziranda yapmayacaksanız söyleyin de hayal kurmayalım bari.Gerçi yapmıyoruz deseler mitinglerde ne diyecekler halka tempo tutturacak bir vaat lazım.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bugün caytv de trabzon belediye baskani gümrükcüoglu projenin de hazir oldugunu ve normal sartlarda haziran ayinda ihalenin gerceklesip insa asamasina gecilecegini, ve öngörülen 24 ayda bitirilecegini söyledi.
              NORMAL SARTLARDA!!!!!?????
              hadi hayirlisi
              bu senenin ortası....

bu senenin sonu....

önümüzdeki senenin ilk ayı.....

önümüzdeki senenin ilk 3 ayı derken....

6.yınıda bulmuşuz.....

valla böyle halkı yönetsem 10 seçim kazanırım ben.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PSV Eindhoven stadi .. Kapasite 36.500

stad dedigin böyle olmalı. tamam projeye itiraz ediyoruz ama bence böyle bir projeda karar kılıp biz bunu istiyoruz diyede tutum göstermeliyiz.
                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Rizenin statı Kapasitesi 15,300.
                  Ama on numara bi statyum.
                  Onun 35-40 bin liği bizim için çok iyi olabilir.
                  Stata ilk girdiğimde çok hoşuma gitmişti. Sahaya çok yakın
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yeni stad hakkında fikir vermesi için birkaç görsel paylaşayım. Yeni stad buna çok benzer olacak

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maltepedeki Projeyi inceledim......

Projenin büyüklüğü 120 hektar..... 1 hektar 10 dönüme karşılık geliyor..Yani toplam alan 1200 dönüm.....

Akyazı Projesinde ise doldurulacak alan 800 dönüm civarı olucaktı....

Yani Maltepe Projesi Akyazıdan 1,5 misli daha büyük....

Dikkat ederseniz Akyazı yerleşimin pek olmadığı Trabzon ileAkçaabat arasına yapılıyor oysa Maltepe Projesi tam yerleşim yerinin ortasında.....

en yakın taş ocağı ve toprak alınan yer kimbilir ne kadar uzaktadır.....

Buda ayrı bir zorluk teşkil eder......

Görüldüğü gibi alanın büyüklüğü ve diğer zor şartlara rağmen dolgu işi 1 senede bitebiliyor.....

Bizse 4 aylık gecikmeyi bahane yaparak 18 ayda bitiriyoruz.....

Yani bitirlmek istenseydi değil yıl sonu bu senenin ortalarında bitirilirdi....

Ama birileri inşaata önümüzdeki yıl başlamayı düşünüyorlarsa haziranda niye bitirsinler....o zaman millet sorarki neden boş duruyor bu alan neden ihale yapılmıyor.. ama gönderirsen 3-5 kamyon çalışıyormuş gibi görünürü olur biter.....

İşte bunada siyaset deniyor yani halkı kandırma sanatı.....
                      Belki önemsiz bir düzeltme olacak ama. Maltepede dolgusu yapılan alan 101 hektar. 19 Hektar daha önceden yapılmış. Yani zamanında yapılan 19 hektar alana ek olarak şu anda 101 hektarlık alan dolduruluyor. Akyazı 900 dönüm yani 90 hektar. Akyazı Karadenize yapılyor. Maltepe parkı ise Marmara Denizine marmara denizi ile Karadeniz arasındaki farkı söylememe gerek yok herhalde. Ayrıca Akyazı projesinde mimarlar odasının durdurma kararı yüzünden yapılması gereken setler zamanında yapılamamış ve dolgu alanının büyük bir kısmı su altında kalmıştı. Bunları hatırlatayım dedim
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• haziranın ortasında ihaleye girecekmişş.. hani aralık sonuydu ne oldu ? hani yeni yılın basında ınsaatına baslanacaktı stadımız ? ulan bu kadar dalavere olurmu yaa..
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Dolgu üzerine yine dolgu yapılacak diye biliyorum, 2-3 metre sanırım.
                          Hergün 3-4 iş makinası, 4-5 kamyon çalışıyor.
                          Neredeyse çalışma yok bu yönde. Kıyı perdeleri yapılıyor şu anda. Sanırım duvar işi bitince üst dolgu başlayacak. Yani çalışma şartlarını bilmiyorum ama iyi uykular bize.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni stad hakkında fikir vermesi için birkaç görsel paylaşayım. Yeni stad buna çok benzer olacak

kale arkalarının alt bölümdeki saçma çıkışlarla ve şikeci deyyusları hatırlatan koltuk renkleri dışında gayet iyi
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Seçim malzemesi lazım, belediye seçimlerine kadar ben bir ilerleme olacağını zannetmiyorum..
                              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• @alper* kaç kişilik bu stadyum?
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X